Peković bio rezerva i nije ulazio
Odlicno sto Simon igra jer ce imati vaznu ulogu u veznom redu protiv Poljaka
Koja je fora sa Bakicem ko gura toga tipa pa ni minut ne ulazi.Da mi je kukavcu da ga vidim da znam na cemu smo kad je on u pitanju.
A gledao sam ono malo nije mogao za to malo vremena nista pokazat.Nadam se da ce mu dat malo vecu minutazu da vidimo sto zna.
Vujadinovic dade i drugi go za Sturm ove sezone, i normalno minutaza 90 od 90 na 10 od 10 utakmica.
Tomasevic opet standardan u svom timu, a u Partizan ga nije ni zaigravao.
http://www.vijesti.me/sport/kasalica...-clanak-147202povrijeđen je i Marko Simić, ali će novajlila u crnogorskom taboru ipak biti na pripremama.
Ja mislim da nam je sredina sad malo bolja. Ako uporedimo sa proslom utakmicom dje su igrali Volkov,Pekovic, Zverotic i Kasalica sad imamo mnogo kompaktniju sredinu. Vratio se Simon koji moze da odigra cijelu utakmicu i koji nam je izuzetno bitan igrac, a tu je i Branko Boskovic. Sa Zveroticem i jos jednim na sredini (vjerovatno Krkotic) mislim da cemo biti jaci na sredini nego protiv Ukrajine. Drincic ce vjerovatno dobiti nekih pola sata.
Last edited by filip__pg; 02-09-13 at 13:37.
E' ufficiale: il mediano nazionale montenegrino Nikola Drincic ha risolto consensualmente il contratto col Krasnodar. :rapture:
Giljen Anderleht zamijenio OFK Beogradom
Vladan Giljen neće preći u Anderleht, već karijeru nastavlja u OFK Beogradu.
Bivši golman Nacionala iz Madeire je ranije za naš sajt izjavio da je prelazak u Anderleht gotovo izvjestna stvar,a onda je posljednjeg dana prelaznog roka potpisao ugovor sa OFK Beogradom.
Giljen (24) je ponikao u ekipi Sutjeske, a za postugalski Nacional je nastupao 28 puta. Bio je član i mlade reprezentacije Crne Gore.
Zverotic na medicinskom pregled u fulham
Ajde dako potpise u ovih pola sata, to bi bilo odlicno za njega![]()
Potpisao.
Sad vidjeh, bas mi je milo![]()
Bas mi je milo za Zverku,dobar je to igrac,potpuno zasluzeno.
Zverka u Fulamu?! Prelijepa vijest za kraj prelaznog rokaprava ekipa (nadam se da će biti standardan) za njega.
Vjerujem da će sad na krilima ovog tranfera odigrat vrhunski protiv Poljaka
http://www.uefa.com/worldcup/season=...663/index.html
ako ne tuknemo poljake mrka kapa. nesto gledam tabelu i ovi ukrajinci imaju najbolji raspored jer mogu 9 bodova lagano da uzmu a mi ni sa 6 bodova onda nijesmo sigurni.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Slušam izjave igrače tj. Poleksića.
Idemo da dobijemo u Poljsku da ne bi morali dobijat na Vembli, nego tamo samo bod da uzmemo.
Majko mila.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja ni ne znam sto je on drugi golman, no ajde al ove njegove glupe izjave WTF. Makar kad se on na konferencijama ne bi pojavljivao bolje bi za sve bilo....
Stari, Poleksa je rekao istinu. Svi znaju da nam treba minimum 3 boda, pa cak i 4 u sljedeca dva meca, tako da ako remiziramo ili ne daj Budo izgubimo od Poljske moramo napadat Englesku da bi isli u baraz za mundijal.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Mene ne bi cudilo da protiv Poljaka bude prvi golman. A to mi se inace ni najmanje ne svidja.
Bas mi je drago za Zverotica sto je napravio ovako dobar transfer, zbilja je zasluzio. Bas me zanima koju mu je poziciju Jol namijenio, da li u vezi ili na desnog beka. Posto je u Jang Bojsima igrao i jedno i drugo po potrebi.
S druge strane, Drincic je trenutno u veoma nezavidnoj situaciji, jer je neocekivano dobio otkaz u Krasnodaru , tako da je veliko pitanje dje ce sad. Najpametnije bi mu bilo kao Simonu da nadje neki klub dje ce biti standardan, da skrpi jednu sezonu ka' coek da bi se povratio igracki koliko je to moguce. Povratak u Partizan bi mu mozda i bio najbolja solucija u ovom trenutku.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks