Koliko u prosjeku treba paketu da stigne iz Kine do CG? Evo cekam ga ko ozebo sunce, proslo je preko 25 dana i ne stize...
Printable View
Koliko u prosjeku treba paketu da stigne iz Kine do CG? Evo cekam ga ko ozebo sunce, proslo je preko 25 dana i ne stize...
od 7 do 45 dana
Meni je prije stigla roba iz Kine nego sa Kipra, epic fail, nikako ne shvatam to.., zasto obilaze cijelu zemaljsku kuglu prije nego dostave u CG,.
Stize mi mail od moneybookers-a da se vise ne zovu tako nego da se sadzovu Skrill. Promjena je da bi olaksali i pobaljsali nacin placanja i td. Da se nadamo da ce to postati jak servis pa da ne cekamo paypal kao ozebli sunce. Evo dio maila:
Moneybookers is becoming Skrill. You can already take a first fresh look at payments on our website.
We are now displaying Skrill on the Moneybookers website to give a glimpse of our new look & feel, without disrupting the way you use your account.
You will also see the new logo featuring Skrill and Moneybookers appearing at all the places you shop over the next few months, so make sure you are looking out for this logo.
In summer 2012 we will fully switch to Skrill, dropping Moneybookers as a brand.
Why are we changing?
Because Skrill is built around liberating and simplifying the previously complex process of payments and works better globally. You can find out more about the story of Skrill at our website www.skrill.com.
Moze li sa moneybookersa na paypal da se salju pare?
Ja mislim da je zato sto nema direktnio avio let za nas... Onda se to potrpa u avion, pa tipa kad iz Kipra stigne u Njemacku, onda tamo razvrstavaju posiljke po avionima kojima racunaju da ce prije stici do MNE, tipa avion za BG, onda u BG to utovare u avion za PG, i onda ti budes veseo na kraj :)
A okle, i iz Kine ide preko UK. Vidiš da nam Robertson tamo plijeni stvari :D
Baksuza ko mene nema nidje... Juce uplatim za neke stvari i na kraju nekako ispane vise i falise mi 2 eura za zadnju narudzbinu. Skinuli euro da provjere kao i jos euro zbog valuta il necega... Ok, narucim nesto drugu takodje i odem danas da uplatim te pare i ovo sto mi je falilo, odem na sajt drugi(google checkout sad) i i oni skinu euro i sad mi fale 20 centi!! E stvarno ne znam koji je *****, kad se vracaju te jebene pare od provjere mater im *****, ne ide mi se u banku opet, a i ja lud sto uplacujem tacno no ne volim da mi stoje na karticu pare...
Eo nadjoh ovo na google checkout:
Card Authorizations
A temporary $1.00 authorization may appear on your credit/debit card statement after you sign up for an account, add a new card, or update an existing card. This authorization will automatically expire from your statement in a few days. You won't be charged the extra $1.00.
Authorizations are the initial communication between our billing system and the bank's billing system to verify your credit/debit card.
Payment authorizations are often listed as pending on your statement. Authorizations can remain in your account for 1-14 business days, depending on your bank. Contact your bank for specifics.
Authorizations are not actual charges. They will expire automatically.
Shvatio sam ja to al zna li ko koliko tacno treba dana da ne bih opet isao zbog par eura? No najgore sto imam osjecaj da ce se ovome povecat cijena opet, jer su za funtu digli za dan -.-
Da nisi ti u Atlas uplatio pa ti skinuli onu proviziju od 2.5e?
Ne no NLB, no sam dodao ovu karticu po prvi put na google checkout i shopto, znam zasto su skinuli i sve al sad zbog 20centi da se motam opet... I ne znam koliko ce drzat to, necu znat kad vrate pa il da cekam par dana il da odem i uplatim euro -.-
Uzmi ebanking, pa prebacaj sam pare sa tekuceg na ziro.... Kapnes svaki put koliko ti treba :)
Volim da drzim troskove na minimum :P
Uglavnom provozah se biciklom, uplatih 2 eura i narucih napokon, rekose mi iduce nedelje da ce se odmrznut, to je to :)
a znam kako ti je, mene fali 30centi na entropay da verifikujem paypal, a ne uplacuje mi se onih 15e sto je min. jer mi trenutno ne treba nista :D
Ja sam (valjda) tek sad shvatio da PayPal prihvata EntroPay kartice, sto znaci da mogu da uplatim preko njega na PP pare i saljem prodavcima i tako dobivam robu, grijesim?
Kad god probam da narucim bateriju za laptop izbaci
mi da nesalju na navedenu adresu. Jel to problem amazona
ili onih pridruzenih prodavaca sto posluju pod amazonom?
Salju li barem knjige?
da, bez problema.
Ako nešto ne šalju probaj na dodatne prodavce
Klikneš na ostale prodavce (u slučaju kao na slici ispod imaš 32 prodavca osim Amazona)
http://raho.users.t-com.me/amazon.jpg
Neki od ovih sigurno šalje za Crnu Goru:
http://raho.users.t-com.me/amazon2.jpg
Stavi u korpu nekoliko pa prilikom čekiranja izbriši one koji ne šalju za CG
Ja sam gledao, pojedini šalju čak i stvari tipa Samsung Galaxy Tab 10.1 (i kad sračunaš došao bi te jeftinije nego ovdje)
Samo pazi, Amazon dere za poštarinu. Obavezno pogledaj krajnji obračun
Kakvi su šišnjari ovi iz TD. Sad su krenuli priču iz početka. A ne bih odusta pa sve da mi nalog suspenduju :D
This is Miya, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
We will refund you 50% to compensate since it is emergency, ok?
Truely yours,
Miya
This is Miya, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
We refund you full money, please check your account 24 hours later, thanks.
Tako te volim :D
Ali isto su fukare ti Kinezi, moras malo bit uporan :)
Pa jutros sam im posla poruku tipa: Vozate me nedelju dana,prevršilo je svaku mjeru. Greška je vaša a ne moja što je UK carina uzele pošiljku i dosta mi je više zajebancije.
Koliko ce me oporezit EntroPay za prvu uplatu sa sve verifikacijom na PayPal, i da li mogu da se ne cimam preko PayPala da mu saljem pare nego direktno na Ebay ?
Ako sam te dobro shvatio ti bi direktno na ebay sa kartice da uplatis? Ako je tako onda to ne moze. Cini mi se da na entropay ne skidaju nista.
E to moze :)
meni su blokirali paypal a koristio sam karticu sa entropay-a,provalili nekako... traze potvrdu adrese iz slovenije(posto sam na slo reg nalog)...
pa ne,pare ti stoje na entropay racunu...
sto porucite iz TD ove nedelje shipovat ce se najranije 8 oktobra. just fyi. imaju neki holiday. svaki put kad porucim, neki holiday.
Ja se evo sad natezem sa njima, nisu mi suzavci stigli uopste u vrijednosti 10e.
Ladno mi radi da cekam 2 mjeseca da im iz poste jave jel izgubljena posiljka xaxa... evo razgovora
Quote:
http://server.iad.liveperson.net/hcp...o/chatinfo.gifDear Customer, Welcome to TinyDeal Co. Limited, This is the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
You are not currently in a chat session.
http://server.iad.liveperson.net/hcp...o/chatinfo.gifYou are now chatting with 'Kelvin'
Kelvin: hi, what can i help you?
Goran: orderd no. 46155******990 didnt arived, i contacted you guys 7 days before and you told me you will investigate what happened
Kelvin: Thanks for your inquire. We did send your item 46155******990 to the following address that you left on the Paypal:
Kelvin: ******,******,Podgorica,81000,Montenegro
Goran: adress is ok, but item didint arived
Goran: usualy items from TD arive in 12 days
Goran: this one have over month
Goran: person i was contacting week ago told me they will investigate what hapened
Kelvin: Sorry for the inconvenience.
Kelvin: Please wait for more days. We have raised the written query to our post office. It takes more time to get the reply from post office.
Kelvin: If you have received the item, please inform us.
Kelvin: If post office comfirms your item is lost, we will refund money to you or resend a good and new item to you as compensation.
Kelvin: Please accept our sincere apologies for the inconvenience to you.
Goran: but i cant wait that much, im loosing my buyer protection soon
Kelvin: Could you accept a partial refund 20% first? And wait for some working days? We can refund you another money if post office confirm your item lost.
Goran: sorry but no
Goran: i would like full refund since my items didnt arived at all
Goran: if i get them
Goran: i will pay you guys back
Goran: it wouldnt be my first time to do that
Kelvin: 505 first
Kelvin: ok?
Kelvin: we have no money from post office
Kelvin: we did lost
Goran: i lost also
Goran: and i think this is not going to be only one i lost from TD
Kelvin: yes
Kelvin: both us lost
Kelvin: how about we refund to your TD account
Kelvin: and you buy other items?
Goran: 489******520 this one also is late
Goran: wait for a sec to check something
Kelvin: The item is on your way now.
Goran: what happens when postal office confirm they lost your mail?
Kelvin: here is the policy Undelivered Order: http://faq.tinydeal.com/Default/Faq_Info/499
Goran: what does it meen "refund to your TD account" ?
Kelvin: refund to your TD account, not your paypal account
Goran: that would meen i get my ~10eur to my td account?
Goran: and i can buy from td in value of 10e
Goran: ?
Goran: ok, how about this then
Goran: how about 50% refund to my paypal account, and 50% to my td account then?
Kelvin: only refund 100% after post office confirm lost
Goran: so you wont give me my money back in 100% if postal didint confirmed?
Goran: i would need to open case on paypal, just so i don loose protection
Kelvin: only 50 first
Goran: that doesnt guarantee me nothing if you understand me
Goran: i just dont want to loose prtection i have on paypal
Goran: that is why i will need to open case, since 45 days are expireing
Goran: so it can give me extra time to wait
Kelvin: ok
Goran: i will note in case that it is for waiting only...
Goran: when will you guys know is my order lost?
Kelvin: post office will give us the result
Goran: when?
Kelvin: about 2-3 months
Goran: even paypal open case wont last that much
Goran: in 15 days, i would need to escalate paypal transaction so paypal can judge who is wrong/right
Goran: that is just to much of period
Goran: can you refund me now 100% ?
Goran: you will refund me 100% ? When?
Kelvin: after post office confirm
Goran: I cant wait that much, i will need to escalate paypal case by then, can you refund me now?
Kelvin: refund you 50% now
Goran: i need 100%
Goran: i offered you that you can refund me 50% on PayPal and 50% on TD
Goran: that is my best offer
Kelvin: we offer you 50% to your paypal account first
Kelvin: after confirm, we refund you 50%
Goran: I need 100%, that can be 50% on PP + 50% on TD
Goran: i cant accept only 50% since i didnt got my package
Goran: and it is almost 45 days of transaction
Kelvin: after 2 weeks, we refund you the second 50%
Kelvin: ok?
Goran: sorry, but no again, in 2 weeks i loose paypal protection
Kelvin: .....
Goran: you must understand me
Goran: i will get your money back if i receave this item some day
Goran: but i think i will not
Goran: but if i do, i will pay you guys back
Goran: but this package is lost if you ask me
Kelvin: ok, 461******990 refund you 50% to your paypal account, 50% to your TD account
Goran: YES
Kelvin: thanks
Goran: when will refund be aranged?
Kelvin: whitin 24 hours
Goran: Ok, thanks, sorry again for any inconvinience but waiting for 2 month just to cinfirm lost item, was too much
Goran: waiting for refund. by have a nice day
Kelvin: thanks
Njima kao da je neko rekao "vama je posao, da izmolite najbolje resenje po nas, mi cemo vas provjeravat, citat sta pisete, i na svaki dobro odradjen posao cemo vas nagraditi, a ako vam procenat uspjesnosti bude los...OTKAZ"
tako meni to izgleda, jer prvo pocnu od banalne ponude koju bi samo lud prihvatio neznajuci kako funkcionise internet trgovina... onda ti daju 50% i kao "pa i mi gubimo znas, niko nam pare ne vraca" a ne kaze ti "mi zaradjujemo, imamo mi para da refundiramo i da smo opet u + za razliku od tebe koji ne radis nigdje i od ovoga samo mozes da izgubis"
Nego imam osjecaj, da je na neki papir napisao "kad ovaj naruci nesto za svojih 50% sa TD, vi mu nemojte poslat, a mi nemamo obavezu da ga refundiramo jer je prosla paypal zastita", mada mislim da nisu toliko neozbiljni
Ko nije znao uplate TinyDeal-u idu za London
4106181111393370 LONDON SW19 2 TINYDEAL - Isplata sa tekuceg racuna (kartica)
http://raho.users.t-com.me/Tiny.jpg
I jedno pitanje
Da li Moneybooker uzima proviziju pri svakoj provjeri kartice(uzeli su mi čak blizu 3 E) ???
http://raho.users.t-com.me/moneybooker.jpg
Možda idu uplate za London al roba stiže iz Kine. Na paketima su kineske adrese sa kojih je poslata tako da nam je svejedno :)
Ma iz Kine je to, nema sumnje, mozda im je isplativije da je racun u UK, manje provizije ili sta vec...
Sa TheHut-a mi je stigla posiljka deveti dan od datuma slanja. Poslato 21.09. stiglo 30.09. Dosta su brzi.
A sa Tinydeal sam narucio 12. septembra, oni to poslali 15. septembra i još ništa ne stiže. Za koliko dana prosječno stize sa TD kod nas?