sad na 6.1.1 radi weather app sa jailbrakom ;)
Printable View
sad na 6.1.1 radi weather app sa jailbrakom ;)
Da li da zamjenim S3 za iPhone 4S?
I ne, nisu mi bitne nikakve performanse, ram, procesor..
Cisto onako laicki savjet?:)
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Nemoj... To ti je isto kao da skocis sa konja na misa... S3 je bolji od iPhone5, koji je samo produzeni iPhone4S, a 4S je samo malo brzi od 4, tako da ni u ludilu to nemoj da radis!
Sali se Igi malo, mijenjaj to naravno ;)
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nemoguce je porediti funckije screena samsunga sa iphone-om..To je nenadmasivo, ubjedljivi samsung.
Ali ono sto mi odavno nedostaje je drzanje telefona jednom rukom..10tine puta mi se desilo da ne moze da stane u dzep sa cigarima, kljucem od kuce..Prelijepo je screen veliki imat i sve to..ali realno izgleda da sam se zasitio..Sad mi samo treba Viber, Mail i par vijesti..:/
Sta je nemoguce? Bolji ekran ima iPhone za klasu, a touch screen je ispred dvije svjetlosne godine! Prednost Samsunga je tu jedino velicina.
Kazem sto se tice widgeta, organizacije desktopa..
A ekran je na iPhone mnogo bolji, sa tim sam upoznat :)
E jes' vala lijepo vidjeti prenatrpan desktop u pm :) iPhone je sve to lijepo smjestio u notifikacioni centar, a sa par tvikova iz cydije duplo bolje ce izgledati nego ti widgeti.
Riječi "lijepo" i "iPhone notifikacioni centar" ne smiju da se nađu ni na istoj stranici.
Imam 180-200 aplikacija, evo kako mi izgleda desktop:
http://i47.tinypic.com/jfc6sg.jpg
Meni ovako..Opet je dosta organizovanije.
Ako je mala slika upload cu nekako drugacije..
http://img.tapatalk.com/d/13/02/15/7e9a8uda.jpg
Prastajte zbog double posta, nesto mi se zabagova tapatalk..
What is this? A phone for ants?
Damn you Tapatalk!
I na iphone ima widgeta:)Attachment 104101
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Moram priznat da nikad nisam vidio widget na iphone :) Fin info..:)
imas na cydiji svasta sto se toga tice mozes sve sto i na androidu!
Mozes vala bas sve, samo sto su meni generalno widgeti bzv i samo crpe bateriju ;)
Takodje ce mi trebat neko sa malo strpljenja da mi objasni kako i sto sa tim programima, cyndiom i ostalim.. :)
...i radices restore poslije 5 dana muchenja :)
Ahahaha, muda treba da otegnes da bi se android uspostavio za normalan rad bez crasovanja i ovo coek prica? O da ce se dezurni strucnjaci bavit platformom koju korisite a vec kad se bave ovom, da barem imaju veze s cim pricaju. Koji restore? U zivotu restore odradio nisam, a cak i da zapne neki tweek koji ce srusit sistem, to se rijesi za 10sekundi.
@Draka sto ti god bude nejasno pitaj ;)
Hvala sto si to podijelio sa nama na ovoj temi. Zavidimo ti.
radi li kome Telekomova MediaBox aplikacija na iPhone? ja ne mogu da se ulogujem nikako...
Sigurno je negdje čitao kako zaraditi na internetu hvaleći android u iPhone temama.
@IvanPg ne mogu ni ja da se ulogujem.
Attachment 104137
Sto da radim? Update? :)
Slobodno radi update. Izbacivaće svaki dan po nešto dok se skroz ne dovede u red. Novi je JB pa dok sve ispeglaju.
Nešto se pominje da postoji mogućnost da uskoro izađe 6.1.2 verzija iOS-a. Izgleda da prošla nije riješila problem oko baterije na 4S telefonima.
Hvala :)
Prastajte za double post..
Kako da aktiviram MMS? :) m:tel je mreza ako je bitno :$
[EDIT] rijeseno.
Zarađuje li ko od vas preko aplikacija iTunes i Amazon gift kartice?! :)
Ranije se je lagano nedeljno skupljalo po 10$, a sad koliko vidim ide teže.
A sto cine sa update-ima svako malo....
Sa 6.1.3 apdejtom dolazi i zakrpa za program evasi0n tako da jailbrake opet nece biti moguce uraditi neko vrijeme... Uradite apdejt na 6.1.2 i jailbrake dok jos mozete
Imam pitanje.
Doma kad sam konektovan na wireless i dok koristim telefon sve je ok, ali kad ostavim tel i kad ga ne koristim nekih 5-10 minuta wifi se sam ugasi. Moram ili da cekam 4-5 sekundi da se ponovo konektuje ili da opet udjem u settings da prepozna signal i konektuje se. Zna li neko kako da rijesim problem i da se ne prekida vise konekcija?
Forget network, pa probaj ponovo da se logujes...
On sam prekine vezu kad ga ne koristis to je tacno. Al npr ja cik ga otkljucam, skoro istog trena sa 3g prebaci na wifi... Ne znam zasto mu treba toliko
dje mogu zamijenit home dugme kvalitetno na iphone 4?
GSM House u njegosevoj pored PC petrovic