Jedna od najambicioznijih sintagmi ikada :lol:
Printable View
Sjutra se igra Crna Gora-Austrija na stari aerodrum,zna li neko placa li se karta i daju li ulaz gledaocima?
Zna li ko :)
Djalovic dao gol za Sepahan protiv Al Nasrija, azijska Liga Sampiona.. :)
Basa i Delibasic dali po gol :)
Nemojte da izvještavate o golovima koje daju Crnogorci koji igraju van Evrope.
Masu je neozbiljno i stvara pogrešnu sliku o (potencijalnim) reprezentativcima među ljudima koji se ne razumiju u fudbal.
Nema to veze,jer je jaca jedna Korejanska liga u kojoj igra Damjanovic nego npr Srbijanska,Poljaska,Madjarska itd itd u kojoj igraju nasi igraci...
jel ko ima osjecaj da ce Mijatovic brzo da se prikljuci FSCG. zadnje vrijeme je cesto po medijima i sve vise sa Dejanom .
To bi bila izuzetno dobra stvar.
Basu u napad stavit da igra :) ,ocekujem neku bolju ligu i klub za njega naredne sezone..
Strijelac oba pogotka za ekipu iz Krakova bio je nekadašnji fudbaler Zete Vladimir Boljević.
On je najprije u 2. minutu meča zatresao mrežu domaćina, da bi u 83. minutu postavio konačan rezultat.
Krakovija se nakon 26. odigranih kola nalazi na prvoj poziciji u Poljskoj drugoj ligi i najozbiljniji je kandidat za ulazak u Ekstraklasu.
Boljević je ove sezone 10 puta tresao
Ne, taj mali od 17 godina je Aleksandar Boljevic, on je valjda potpisao predugovor sa PSV-om. Ovo je Vladimir Boljevic, takodje bivsi igrac Zete, zadnji vezni. Onaj sa raketom u desnoj nozi.
To je Aleksandar, valjda budući član PSV-a.
Oh, koleza me je preteknuo.
A, ok, ok.
Damjanovic ponovo trese mreze, ovoga puta u 88 minutu za pobjedu Seula 3:2 u preokretu.
Dijeli prvo mjesto liste strijelaca u ovogodisnjem sampionatu sa 6 golova u 9 utakmica.
Fin gol, od 6:09
http://www.youtube.com/watch?v=se3aDqpY30k
Fenomenalan šut, ali zašto ga niko ne čuva?! Sprdnja.
gol i asistencija
ima li ko da ce ici put londona u oktobru ?
Kako god bilo - strasan gol. Majstorski. Klasican ubica u sesnaestercu, sto ipak ni Mirku ni Stevanu nije glavna odlika. Trebalo bi naci model da igraju sva trojica u prvih 11, pogotovo u mecevima dje su 3 boda neophodna. Bas me zanima kako bi izgledalo kad bi se preslo iz klasicne 4-4-2 u romb formaciju, pa da Jovetic igra trekvartistu, Vucinic polulijevo a Damjanovic prvog spica, a vezni red napuniti trkacima. Bas me zanima kako bi to izgledalo, na papiru izgleda dosta fino.
Lijepo je imati ovakve igrace u 16m i okolini..obadvojica Damjanovic a i onaj Radoncic (koji nikad nije pozivan u repki a mislim da ga dobro imati barem na spisku da se ima u bazenu) su takvi igraci a Vucinic i Jovetic su igraci vise izvan 16-20m koji mogu dar mar da naprvae..mislim da Jovetic moze igrati u bilo kakvoj formaciji jer trci i bori se a Vucinic nisam siguran da moze vise od 60m da igra jacim tempom gdje mora trcati po strani i pravi nesto za spiceve ali ko zna
http://www.youtube.com/watch?v=5VqLLFlNH8Y
elsaaaaaad!!!!
Cukra i vode.
Elsad BOMBA Zverotic :D
elsad kad ga ubode onda ga stvarno ubode:)
Kako je ovo ušlo,kukala ti majka..
Arsenal no longer see Villa, who'd want to leave if not guaranteed more playing time, as their first option, which is now Jovetic. [mirror]
Prva meta Arsenala za narednu sezonu - Joveta.Ako se iskešira' 30 milki.Ide sigurno.
Arsenal da da 30 miliona za nekog igraca? Aj da vidimo i to cudo. Cisto sumnjam :)
Kakav gol Zverotica.....
Vjeruj mi da ih je zanimljivo slusat i ako nista ne razumijem :D
lakse ti je njih slusat nego Kustudica i kompaniju ;)
Makar neka dobra vijest, evo Volkov vec tri meca igra u prvih jedanest, a danas je cak dao i gol....
Grbic takodje dns dao gol