Zaboravio si Masone i McDonald's!!!
Printable View
jedina prednost crne gore nad drugim turistickim destinacijama su bile vize i jeftinija cena od grcke, turske, egipta, tunisa. cim ste izgubili tu cenovnu trku i doveli cene u ravan jedne grcke, turske i egipta bez dizanja kvaliteta usluge - vi ste izgubili turiste. to uostalom pokazuje i anketa JUTE-e . Samo 4-5% turista iz srbije ce ove godine letovati u crnoj gori, naspram 35% koji ce biti u grckoj i 34% koji ce letovati u turskoj...
Ti si se druže klasično pokvario :)
To što se dešava nije slučajno. Mi, Crnez Gorez, smo srećni što smo izgubili takve turiste, a usluga ako je loša ni to nije naša krivica, jer su nam svi konobari upravo srbi :)
$u$aj me sad dobjo: Jedna divlja Grčka, Turska i Egipat nisu ni primać biseru Jadrana, ali ograničeni i glupi srpski um, kakav je tvoj, to nikad neće ukapirati, jer ako ne mora da se putuje avionom i ako nije par hiljada kilometara daleko onda ništa ne valja.
Ne valja tebi, jer ti je moglo bit, ali će ti kunem ti se valjat djeci i unucima, kojima će san snova bit da ljetuju u Crnez Gorez, ali im se neće dat jer se mane repa za Crnez Gorez ;)
Ali dobro vazda će moć na slike da vide tu ljepotu ;)
Auuu, ljudi... Sto ce se 'ebat ondaR na more ljetos? :D
za to je kriv poslovni mentalitet crnogoraca.jer si idu po principu "ja cu da otvorim to za shto manje para,unajmicu ajvane za shto nizu platu pa dok bude ishlo bude....ako ne, ugasicu pa cu s oprobat` u nechem drugom"
kad to neshto ili neko izbije iz glava ljudima koji se bave biznisom,i naravno,ako uopshte uspije to da se iskorijeni,dobicemo neshto fino i normalno....da nije bilo masovnog bogacenja ljudi od prodaje zemlje strancima,ne bi se suochavali danas sa stanjem koje je na primorju...to shto se deshava dolje je naprosto predvidljivo...potraznja-ponuda...rusi ne pitaju koliko shto koshta pa nashi umislili da mogu to i sa domacima.Josh da nashi nisu ovce pa slijepo prate sve to bez ikakvog otpora(chini mi se da sjutra bude kafa u lokal 4e...mislim da bi bilo idiota koji bi je pili) mozda bi bilo drugachije
Sopocanac vrati li se ti iz Egipta i reci nam ima li tamo kamenitih plaza ili im je pijesak piramidalan :D
PS.
Montenegrina hvala ti na trudu, a nijesmo mi "nedorasli normalnim tokovima" nego ovi u HN. Ja sam odma rekao da je taxi More jedina evropska firma tamo. Uvesce oni tu liniju mozda u decembru :)
Nema na čemu, i ako mogu pomići bilokome i bilo što vezano za HN rado ću ;)
Samo nemojte molit da vam sobe tražim jer nema mi veće muke :D.
P.S. Nije u pitanju HN, svuda je to tako Hari nažalost. Trebalo bi cijeo primorje ad koristi tu liniju do Ćilipa.
gospodjo u egipat ide najbogatija klijentela evropska i svetska pogotovo u svetske centre kao sto su sharm el sheik i hurgada gde u svakom od njih ima preko 50 hotela sa 5 zvezdica a ovih jeftinijih i manjih tek da ne pominjemo.
informisiete se molim vas pre nego nego kazete da je u egiptu prljavo i jeftino. verovatno i jeste u nekim prosecnim egipatskim naseljima ali u njihovim glavnim turistickim centrima kao sto su sharm el sheik i hurgada sve blista od cistoce pogotovo u sharmu.
drugo hotela kakvih ima u egiptu u crnoj gori nece biti ni za 50 godina ....
recimo nadjite mi jedan hotel u crnoj gori koji ima recimo 4-5 restorana, 4-5 kafica i 5-10 bazena u samom krugu hotela? takav necete naci u crnoj gori dok je za hotele sa 5 zvezdica u egiptu to standardna ponuda...
ja recimo cu svoj odmor provesti u hotelu hilton waterfalls . standardna soba u tom hotelu za 2 osobe ima 40 kvadrata a uz malu doplatu se moze dobiti i malo veca "sobica" od 81 kvadrat. hotel poseduje 6 bazena , pescanu plazu, ronilacki centar, brodic sa staklenim dnom za razgledanje najlepseg podvodnog sveta koralnih grebena, 6 restorana, 5 barova i kafica, welness centar mislim ovo je samo par najosnovnijih stvari i smestaj u pomenutom hotelu 12 dana kosta sa hranom i prevozom 720 eura ....
sad dal covek da se odluci za smestaj u hotelu velika plaza u ulcinju ili u hiltonu pitanje jesad :rolleyes:
Smještaj za 13 dana u hotelu Splendid u standardnoj sobi koja ima 73 kvadrata, sa sve hranom i prevozom iznosi 379 eura.
U to je uključen lični trener u welness centru, lični maser, broker i investicioni menadjer. Prevoz žičarom, u liftu koji ima 376 kvarata, tri restorana, aperitiv i piano bar, do Žabljaka na ponoćno skijanje.
Podvodno ribanje, krstarenje mediteranom i bejbisiterku...
Ha! Vidji i ja mogu da prdnjavim isto...
i meni je drago sto vise necu gledati vasu neurednost, aljkavost i nemar :) tako da druze, zadovoljstvo je obostrano :)
u crnoj gori sam letovao 20 puta minimum, za istu me vezu veoma lepe uspomene, al vise nemam takvih planova, jer u ovom trenutku druge drzave nude mnogo mnogo neuporedivo mnogo bolju uslugu za iste ili malo vece pare :)
zato se nemoj ponasati poput ostavljene devojke i treba da ti bude drago sto ja svoj novac trosim tamo gde mi je lepse :) siguran sam da bi i ti isto radio na mom mestu :) pozdrav
Dako te prebolim nekako :)
hahhahahhahah a jesi li procita jadan nebio da moras tamo i cizme nositi da udjes u vodu a smetala ti kamenita plaza :D Takve sobice su ti kad izadjes na plazu pa okruzis kvadrata koliko ti volja hahahahhaa
da li ja ovde osecam ljubomoru? :)
http://www1.hilton.com/ts/en_US/hote...home_right.jpg
evo ti ovde slika plazice privatne, peskovite , samo za goste hotela :)
Ahahaahaahhaahhahaaahahahhahahahahahha Ti bio u Crnu Goru? I ovime se falish? Bjezhi!
Rekao sam ja davno da ga on nije mrda dalje od druge lokalne raskrsnice :D
Ahahahaahahahaha ne sprdajte se ja nikad ljepshu pjeshchanu plazhu ne vidjeh ahahahahaaha...
Nijesam ti ja nikakva gopspodja, da jesam ne bi se sad sa tobom odje raspravljala nego se sunčala ndje na Azurnu obalu.
To što pričaš nije istina. Moji podstananari su preko beogradske agencije bili u Egipat. Hurgada. Naravno da je prljavo i ti t dobro znaš. Naravno da je jeftino. Ljudi tamo idu da vide piramide i dosta nekih drugih stvari, ali ljetovanje, uf. Etot i prvi ideš jer ti ej jeftinje. Što ne ideš u Nicu? Kan? Palma de Maillorcu? Tako da je bolje da se batališ rasprave na ovome forumu.
Ja sam kritikovaal naš turizam i o tome je odje riječ. Ti otvori topic pa pričaj o Grčkoj, Egiptu, Turskoj...
Prjatno i lijepo se provedi ;)
Tako je Medo kad mrzi crnogorske kamenite :D
Lično je Mojsije more razdvajao da bi onu plažu napravio.
ja gospodjo idem u sharm el sheik. malo se informisite o tom mestu. mesto je precisto, bio je moj stric prosle godine koji je takodje jedno 40 puta letovao u crnoj gori i rekao je takodje "U crnu goru vise nikad,nikad , nikad" :) sto se tice hurgade ne znam , cuo sam da je manje cisto nego sharm , al sve u svemu prljavije od crne gore ne verujem da moze biti :) drugo za vasu informaciju u sharm el sheiku i generalno u crvenom moru se nalazi nesto sto se zove koralni grebeni, i na timn koralnim grebenima se nalazi najvece bogatstvo morskog sveta i najlepse ribe i podvodni organizmi koji postoje :) tako nesto crna gora ne moze niti ce ikada moci da ponudi.
ja razumem da vi kao primorka se ponasate u stilu "svaki cigo svoga konja hvali" al jednostavno nemate argumente da ubedite bilo koga ko se iole razume i zna, da je crnogorska turisticka ponuda bolja od turistickih ponuda grcke, turske i egipta....