Nije zgoreg ponoviti:
Printable View
Starky, mogu li znati zasto nije moguće doci do teme ako udjem na pdf cdm foto takmicenje? Čak ni tema sa komentarima nije više tamo nego je na pdf-u vizuelne umjetnosti...moze li se znati dje je tema?!!?!?!?
Direktno u vizuelnim umjetnostima. Cika starki je stavio da bi lakse dolazili do teme.
Mozda da se podforumu da prefix Arhiva, da ne bi dolazilo do zabune
Loki??? :joy:
Evo da bude neizvjesnije (ne znam da li i napetije), dajem glas mexiku, jednako su mi se dopale i neke druge, ali on je uhvatio moj omiljeni pogled odozgo
Zaista mi od pocetka takmicenja nije bilo teze da se odlucim za koga da glasam. Bilo je vise favorita, i za svakog bih mogao reci, pa i jeste najbolja, na svoj nacin...
Pojedine sam vec komentarisao, a prosto moram jos ponekog spomenuti
@Fenix
Zanimljiva fotka... Dopada mi se taj cipkani odraz kovanog gvozdja, i svjetlost koja je topla i razigrana. Samo bi mozda druge crevlje tu bolje funkcionisale :D
@starwalker
Fora fotka, odlicna tekstura, sjajno se uklopila s cipelama (i za cipele + ;)) Zamisljam kako bi dobro bilo da si mogao uhvatiti isto to u pokretu, mozda iz dijagonale
I ja sam mislio, ali sipak :D Na kraju mi i vlastiti ulaz posluzi da se upisem, tako da je tvoje snalazenje u odnosu na moje spektakularno
Prednost domaceg terena :joy: E koliko sam puta tuda obigravao i fotografisao iz raznih uglova, moj djuka, ali moram priznati da mi nijedna nije bila dobra kao ova tvoja. Zbilja lijepa igra svijetlog i tamnog, simetrija koja je interesantno asimetricna i fenomenalna linearnost
Dobra ideja, dopala mi se realizacija, a zvoncica je najbolje opisala, bas kao rijecno ostrvce sa biljem i barkom
Ne bi iz hiljadu puta pogodio. Odlicna!
Vala bas :joy: A vala nema smisla ni da stavis u foto takmicenje onakav plato, kad god otvorim temu i vidim ono tvoje varivo i priloge, moram obic frizider :rolleyes:
Kako se zove jelo? Jesu li ti u trecoj zdjelici klice pasulja? Kako sam se na to navukao , pa to je strasno, trpam ih i dje idu i dje nikako ne idu
Ako bude izjednaceno, hocemo li da kao drugi kriterijum bude broj thanksova ili "ko prvi njemu djevojka"? :)
Može.
Moze ;)
Može. Aj bačite formalnu objavu da se može čestitat i da se otvara nova tema. [emoji6]
Eo zvanicno ;)
https://c8.alamy.com/zoomses/9/d66ca...9f0/p1cxa6.jpg
@mexiko, čestitke. Nova tema mora biti postavljena danas.
Ajde neka je sa srecom i Mexicu i Crnoj Gori :)
Nova tema pa u nove pobjede svi zajedno
Hvala, hvala.... Sto se teme tice....teze je to, no slikat :)
Sto mislite da ostanemo u slicnoj prici...pa da bude pogloded odozdo? Obicno slikamo odozgo ili u istoj ili priblizno istoj ravni, pa eto malo da promijenimo. djuka26, samo nemoj sad da sadjes niz stepenice, na ulaz od zgrade i opet slikas isto samo sa druge strane :joy::joy::joy::joy::joy::joy:
Da ne gubimo vrijeme :)
https://forum.cdm.me/showthread.php?...61#post5714461
Cestitke pobjedniku! :thumbsup:
Dakle, igramo se zablje perspektive? :D
Hahahahaha [emoji23][emoji23] mexico cestitke na pobjedi [emoji3060][emoji3060] stvarno nisam očekivao ovoliko pozitivnih komentara za sliku [emoji3059][emoji3059][emoji3059] imam nekih interesantnih ideja za novu temu samo da ispadne priblizno kao sto je u glavi [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
ja postavih ovu sliku ali nemam pojma je li to dobra velicina
p.s. Mexikoooo bravo!