Ne treba zaboravit da je Jojo imao samo 23 utakmice
Printable View
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/c...3Rpb25z;_ylv=3
Lose vijesti za Vengera ali mnogo dobre za CG.
Odlicno :)
Drincic.... nadam se da se lose informacije zavrsavaju na ovome.
Pricamo o losoj formi...
Bećiraj četiri mjeseca nije dao gol
Ma koji Beciraj. Prije njega bih pozvao bar 3-4 napadaca u reprezentaciju.
sta mislite, hoce li jovanovic bit ljevi bek ili neko drugi ?
Ko bi drugi bio?
On nazad, Volkov naprijed.
Tragična kombinacija za Englesku, ali da ako uspiju da tošnu Moldavce bar.
Ja bih prije stavio i Bozovica(ne vjerujem da sam ovo rekao) i Igumanovica.
bi li mogli poslat poziv ovome momku iz KOLAŠINA :) što igra za šalke?
A da se ne sprema kakva koreografija protiv Engleza? Da nece bit kakva nova pjesma navijaca osim one "ti si nasa prva ljubav"?
Ide mi se u Kišinjev na kurve i dop. I da se ta reprezentacija podrži.
Momcadijo da ne znate mozda kad ce bit pustene u prodaju ulaznice za mec sa Englezima?
ako su mu otkazali Drincic i Boskovic sto ne zove Vesovica bar. nema ko u sredinu da igra
Protiv Moldavaca Pekovic i Vukcevic, protiv Engleza Pekovic i Zverotic i to je to.
Kojeg Vesovica? ako mislis onog iz Zvezde onda bolje da nekog omladinca zovu jer iskidah zivce evo godinu dana gledajuci nesposobnost vesovica... taj momak ne bi ni u Radnicki iz pozarevca igrao da ga Rajo Bozovic ne gura i rukama i nogama u prvi tim Zvezde.... mada koliko sam cuo, Savicevic i Rajo Bozovic su odavno na ratnoj nozi tako da ne ocekujte Vesovica da primi poziv ikad za A tim....
Ima na sredinu Novakovica i ovoga Krkotica. Mozda pozove jos nekoga.
Mitar slabo i u Amkar igra a za ovog Krkotica ne znam sta reci, nisam ga nikad gledao tako da ne znam kakav je. ali sve jedno malo je to igraca sredine terena posto ne daj boze da se jedan povrijedi ili dobije crveni ko ce mu u drugu igrati.
sto se Vesovica tice to sam onako rekao posto vidim da je standardan u CZ a opet moze i da pokrije desnog beka. neka stavi bilo koga ali bazu mora siriti zbog ovakvih situacija.
Samo se bojim da ce zvat opet onoga Nemanju Nikolica ili tako nekog anonimusa iz nekog lijevog kluba.
Inace Brnovic je ranije demantovao da je zvao ili pricao sa onim Pauljevicem.
:)
Idealan scenario bi bio da postignemo neki rani gol protiv Moldavije. Onda ce ovi morati krenuti naprijed, sto ostavlja dosta prostora za Mirka i Jovetu. Uglavnom iz te utakmice su najbitnija 3 boda, uopste mi nije bitno 'ocemo li dobiti 1:0 ili 3:0. :)
Hvala Stefane na uključenju, čujemo se sljedećom prilikom.
U Moldaviji nam sudi Orsato, u PG Eriksen.
Oprastam ti
gdje to pise da drincic ne igra ?
ja jos nista od toga nisam citao
Ne igra on od početka polusezone za Krasnodar, skršio se baš kvalitetno.
Ja nebih da izmisljamo toplu vodu na sredinu,nego da igraju protiv moldavije momci kao i do sad,jer po meni je ta utakmica bitnija od engleza,jer moramo uzet te 3 boda u goste a sa englezima krpi se pa sto ponesemo...
dio intervju sa Bašom na sajtu FIFA - http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...hp_module_news
No inferiority complex
Experience is also what Basa credits for Montenegro's recent progress. The Hrabri Sokoli (Brave Falcons) reached the qualifying play-offs for UEFA EURO 2012, and currently top Group H, ahead of England, in the Brazil 2014 preliminaries. "I'm not surprised by our rise," he said. "The Montenegro side has players with lots of experience: big names, from big clubs, who are going to fight to reach the World Cup. Getting to the World Cup would be a dream, especially for a country like ours, which has a population of just 600,000. We are not rated quite as highly as some of the other countries of the former Yugoslavia, but we have no inferiority complex."
Basa is, in fact, from Trstenik in Serbia, and won three caps for Serbia and Montenegro in 2005. His mother is also Serbian, and he learned his trade as a professional footballer at OFK Belgrade. So what made him choose to represent Montenegro? "Yes," he said of his Serbian heritage, "but my dad is Montenegrin and my family lives in Montenegro. It seemed the more logical choice, and I have no regrets."
28. na novoj FIFA listi
http://www.fifa.com/worldranking/ran...module_ranking
Vjerujem da ce Brnovic sa Moldavijom igrati Zverotic-Pekovic centralno. Vukcevic desno,Volkov lijevo (ni jedan ni drugi nijesu svezali 3 utakmice zajedno u zadnjih mjesec). Naprijed Mirko i Joveta,a najveci problem je ljevi bek.
Uglavnom ne pamtim da smo ikad imali ovoliko igraca u slaboj formi plus drnincic i boskovic out.
Boljevic zvanicno od decembra u PSV-u.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/zvani...cembra-u-psv-u
Brnovic o povredama Drincica i Boskovica, koji su inace trebali da igraju od pocetka u Moldaviji- http://www.vijesti.me/sport/drincic-...-clanak-118039
Kad je već pozvao Jovanovića staviće ga u startne.
Božović - Pavićević, Savić, Baša, Jovanović - Volkov, Zverotić, Peković, Vukčević - Jovetić, Vučinić. Sredina me najviše brine, ali šta je tu je.
Valjda će biti to dovoljno za Moldaviju. O Englezima ne bih pričao ništa dok ne vidimo rezultat u Sifilisevu, pardon, Kišinjevu.