singerov auto. prodat je skoro za 11 000e cini mi se
Printable View
singerov auto. prodat je skoro za 11 000e cini mi se
Dobro ga je prodao s obzirom da je benzinac + u srb je registracija za 3.0 u krv....
qwert, jel udaran? :mrgreen:
nije al je farbat :p
aaa zgodan li je z4 :)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/9666 sto mislite o ovome?seljacki jeste ali je zanimljiva ova boja na njega...a ovaj z4 jole je perverzija
21 000 eura...
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!
vidjoh ga danas u pg neobicna boja ali za 21k ga ne bih pogledao a ne mislio o njemu
Odvratnost.
o boze ruznog li auto sve mu *****.
moj je manje ruzan a isto ide do 100 :(
kakav je ovo dildo umjesto rucice mjenjaca? dje je SPARCO kad mi treba hahahah
ironija?
ne..ova alpina je pregadna.i boja i spojleri i felme i unutrasnjost i sve sve sve
Moj auto je presladak. A ide isto do 100, a sporiji do 200 (kvatrostadjone ga usporava hahah)
Dobro :)
Dok neki sa oduševljenjem, jedva čekaju da vide sportsku veziju najveće bavarske limuzine, oni konzervativniji smatraju tako nešto svetogrđem i degradacijom minhenskog M- brenda. Kada je riječ o stvaranju M verzije BMW- ove Serije 7, mišljenja su dosta oprečna.
Dok neki sa oduševljenjem, jedva čekaju da vide sportsku veziju najveće bavarske limuzine, oni konzervativniji smatraju tako nešto svetogrđem i degradacijom minhenskog M- brenda. Međutim, u realnom životu odluka o tome, ipak mora biti donijeta na osnovu tržištne analize potencijalne tražnje za jednim ovakvim automobilom.
Ako se stvari posmatraju iz tog ugla, onda je pokretanje projekta M7 sasvim logičan korak. U nedavnom intervjuu za magazin Car& Driver, Friedrich Ničke Predsjednik BMW- og M odjeljenja, potvrdio je da ovaj proizvođač automobila ozbiljno razmatra tu ideju, ali novinaru nije želio ponuditi više dodatnih pojedinosti o tom projektu.
Ničke je bio naglašeno odrečan kada su u pitanju eventualne M verzije nadolazećih električnih automobila i3 i i8.
ada cus degradacija napravili su M dzipa i dizela a sad ce sedmica bit degradacija...
Genau.
BMW je odavno trebao da ima konkurenta u ovoj klasi (ne racunajuci Alpinu).
Attachment 86908
ne znam sto bi nekome treba 7 M pored 750-760
bolja povoznost, merc vec godinama radi S AMG...
obzirom da su za M5 uzeli motor od 550i sigurno ce uzet onaj iz 760i i pojacat malo pritisak turbine da izvuku 650 HP i to je to
Za EMPET su koristili 50i, ali samo bazu. Svi djelovi su drugaciji, jaci, bolji...
I ima onaj novi sistem usisa...
Stavio sam ja to par postova ranije - starac od 60 ljeta se vozio s pick0m autobanom, na 300 pokusa da uzbjegne motoristu, isprevrtali se i oboje prezivjeli
Meni je to skroz ok potez. Ako Audi ima S8 pored 4.2 i 6.0 motora , zašto ne bi postojao m7.
Bas si fino opravdao taj okej potez Jole :D
Ako je neko retard i napravi nesto retardirano znaci da je red da i ti to probas. A? Da ne zakasnis slucajno?
Ne vrijedjaj se, ;) samo poredim ovo sto si ti rekao.
760li white on white like rick ross
zna li neko sto o ovom autu?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi/10024
Pa valjda ga izdefinišu malo pored povećanja snage motora, da izgleda agresivnije jer sad izgleda kao da je za sedamdesetgodišnjaka... A i vozio bi ga uz lovćen :D