UDG kažeš.... A?
Printable View
Pravi smo Milovi puleni ,studiramo udg, svi pušimo mallboro,glasamo DPS, brza kola :D.
Fabioni i Balša su mašinksi bješe ? Njihov sveti vođa je Balša pa Fabioni i onda ostatak ekipe sa Golfićima dizelima :).
E vala i ja se ne mogu čudu načudit da je tolika razlika bila... Ti si ga vozio onaj dan, ide dobro, mislim da nema nikavvog kvara a tako i u servis vele...
Može li bit da i od toga troši više goriva no što treba ?
Filip Kapisoda likes this!
1.) Roze D&G pripijene majIčice, kajlice, skupi parfemi, i obavezno naočare zakačene za majIcu :mrgreen:
2.) Taj S4 je institucija za mnoga auta s foruma što se brzine tiče...
3.) A opet... Koliko imam osjecaj da je sporiji od 3.0 I6 :mrgreen:
P.S. Samo za tvoju dushu
http://www.facebook.com/pages/Transp...&id=1379933362
S4 je institucija ne za mnoga no za svako auto s foruma sto se brzine tice
I ja mislim da je tako. Ne mislim, tvrdim.
On ide do stotare (po nekim mojim procjenama) za nekih 5,5 sec.
Po mojim procjenama nije nista sporiji od m3 e46 (5,2s)
Imas taj osjecaj jer ima jaci obrtni.
Moze bit... a sad se sjetih da fabricki S4 s 250hp ide 5,6s... onda ona njegov s 310hp mora ic 0,3 brze makar
Cuj, ovaaaaj, S4 ima 270 KS.
Kako zna da ima 310?
Ako ima 310, mora ic sekundu brze. Ada to su cijelih 45 ks..
40 konja mogu spustit, plafon 0,3.
Potpisujem.
Evo prekopirano iz njegovog oglasa
Snaga motora: 250 i 309ks, u zavisnosti od ECU-a (fabrichki ili GIAC aftermarket)
Znaci 60 konja mu mora sekundu spustit
Pa mjerili su. Ovaj auto je odavno dostupan, i zna se svaki pojedini dio koliko mu ks dodaje.
Moj ima GIAC ECU, Borla izduv i KN filter i takav setup treba da ima par konja preko 310ks na motoru.
Stage 2, ako nema boost leak-a ili drugih problema, sa dobrim fabrickim kvacilom, treba da ide 4,7s do 100km/h.
Ako mene pitate, pojma nemam koliko ide, jer se u CG to izmjeriti ne moze... Mozemo samo da nagadjamo.
Da zaokruzimo to na 5, i neka ga djao nosi :)
Sa chipom, Borla komplet granom, i filterom, ada mora spustit sekundu da ebe majku!
Ako ne moze, onda ga je glupo cipovat i kutarat radi 0,3 sec, sto Fabija kaze. :lol:
Balsa, ako auto ima 100 konja, tih 40-50 ks bi spustili ubrzanje za sekundu, sekundu ipo, ali ako ima 270 i dodas 40, a prije toga ubrzanje do 100 je bilo 5,7.......ne vjerujem da ce bit ispod 5.4
NSX, potvrdi.
Za US market ima malo manje, zbog katalizatora i nekih drugih normi.
The charged intake air is cooled with the aid of two side-mounted intercoolers (SMICs). It displaces 2,671 cubic centimetres (163.0 cu in), and is rated to produce a motive power output of 195 kilowatts (265 PS; 261 bhp) at 5,800 revolutions per minute (rpm), and generates 400 newton metres (295 lbf·ft) of torque at 1,850 rpm.
The B5 S4 claims acceleration from 0 to 100 kilometres per hour (0.0 to 62.1 mph) in 5.6 seconds
Ovakvim setupom moj audi ima 60ks vise od fabrickog, sto je 24% vise snage i 20% vise obrtnog momenta.
Ja ti kazem kako JESTE, i isto tako kazem da ja to ne mogu dokazati, ali pratim i zato znam.
evo i malo timeslipova audija kao mog: http://www.s4biturbo.com/timeslips.php
Stage 2 su u 13s klasi, cak ima jedan koji je probio 12s.
Valjalo bi da se cvx i Balsa probaju na sledece okupljanje. :)
60 je nesto drugo, ali 40.....
A sto se tice ubrzanja, nikad nece biti isto. Sve zavisi od temperature ulja u diffovima, od temperaturer vazduha, od podloge, od temperature guma...
Problem je sto ti nemas kontrolu proklizavanja i nemas 4X4 pri startu, jer ako me sjecanje sluzi tamo ima dosta sljunka i prasine.
cvx, da ti kazem ovo kao sto bi brano rekao milu - ubice te balsha :)