Telpatija, jarane, telpatija.
Printable View
Telpatija, jarane, telpatija.
Što je muka sa attachmentom ?
Ni prkeo telefona ni preko kompa ne radi još odavnoooo...
mozda se ceka da se popravi samo od sebe...
a ja mislila da je do mene pa sam cekala 5min a taj dja'o se ne otvara
daj vratite da mogu da vidim full site kad ulazim sa telefona, posto sad otvara neku glupu nepreglednu mobile verziju bez mogucnosti da vidim full site kao sa kompa... Govorim o sajtu, a ne o forumu
E sto se tice sajta.....proslijedicemo info a sto se tice....ovog attachment problema...e to pokusavam da vidim koji je *&^$*&%...pa cu vam javiti....
sad sam primjetio:
U donjem desnom uglu gdje pise:
- Contact Us
- CdM forum
- Archive
link CdM forum salje na portal. Zasto onda pise "CdM forum"?
Taktika...
Godinama se to uci
Aooo :( ja odoh da odaberem skin, odabrah neki mobile, rekoh cisto da ih pregledam, i sad ne mogu da odem u opcije da vratim na stari?
kaze
We are sorry, this content is not supported via the mobile style.
Click Here to go to the Forum Homepage.
nemam telefon sa kojim bih mogao ucitat forum da vratim ovo, pa moze kakva pomoc?
Imas na dnu "Full site". Probaj to.
onda me vrati na forum regularni, ali opet kad udjem u settings (ili stari user cp)
onda mi izbaci tu poruku...
Inace rijesio sam problem, instalirao dodatak na mozillu koji simulira iphone, i onda sam izmijenio...
Ko ne vjeruje, nek proba da stavi skin mobile...
E ne znam Stefane...ja sam to probao i po meni tako treba da se ponasa...sad je pitanje koliko veci? Jer meni neke prelomi koji imaju previse postova...a neke ne. Sad ne shvatam zasto je to problem?
Problem je Gorane sto recimo kad bih htio preko telefona otvorit ovaj topic od 118 strana da vidim sto si mi odgovorio, svih 118 bi mi sabijalo u jednu i onda naravno niti telefon to moze izdrzat niti ja mogu cekat 50mb preko gprs-a da mi otvori... Ista situacija je sa svakim topicom... jedino mogu otvorit ove dje ima 10-15 postova i to je to...
dobih zuti prije neki dan zbog refresh-a jednog starog topic-a, a svako malo mi u "What's New?" iskacu iz '07, '08...
Imam koristan predlog. Naime, u okviru Notifications-a pored PM inboxa postoji i opcija New Post Quotes.
Tako bi imali mogoćnost biti obavješteni ko nas je quote-ovao, a s tim i mogućnot da pravovremeno pročitamo/odgovorimo
Može li tehnički da se izvede da se otovri tema, ali da na nju ne može da piše 5-6 forumaša a ostali mogu?
Pitam zbog F1.
Zasto mi je obrisan post u kome sam napisao da bi trebala da se zatvori tema vezana za hapsenje ratka mladica?
nece nikako da mi otvori ni jednu sliku koja je stavljena kao attachment, na ostale sajtove sve regularno a ovdje ne, koristim operu ali probao sam i na chrome i IE i opet nishta,
reko samo da priupitam ima li josh neki slichan problem ili ej do mene?
svi imamo isti problem, i to je jedna od velikih misterija danasnjice...
ubacite opciju pregleda full portala prilikom ulaska sa telefona... a ne samo ona mobilna verzija
ulazim preko obicnog browsera sa nokie e52 i nema mi te opcije...
Sto je problem sa attachmentom, ne mogu ni jedan da otvorim, vrti mi ono pola sata?
evo i ja da prijavim kvar, atachemnti se ne otvaraju, ne registruje se broj pregleda (valjda je neko otvorio moj topic (link).
Ovo je drugi ban koji sam dao danas. Svidja mi se.
Koji si ti sadista :p
I jos malo da offtopicarim: nidje se ne presmijem kao citajuci ovu temu :D
E sad malo on t. :
desava mi se da mi se izgube svi subscribed threads i infrakcije reps i td. . .
sve zivo mi dodje na 0,pa zabudali i pomijesa sve i td. . .
koja muka moze bit?
STo je sa attachovanim slikama ? Ne rade vec nedelju.
Sto je sa sistemom za registraciju? Ne posalje (ne stize) mail za verifikaciju...
Hmm od kada....otvaras neki novi nalog.....za spam ha?
Pogledaj u junk mail....