E sto se tice sajta.....proslijedicemo info a sto se tice....ovog attachment problema...e to pokusavam da vidim koji je *&^$*&%...pa cu vam javiti....
daj vratite da mogu da vidim full site kad ulazim sa telefona, posto sad otvara neku glupu nepreglednu mobile verziju bez mogucnosti da vidim full site kao sa kompa... Govorim o sajtu, a ne o forumu
E sto se tice sajta.....proslijedicemo info a sto se tice....ovog attachment problema...e to pokusavam da vidim koji je *&^$*&%...pa cu vam javiti....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
sad sam primjetio:
U donjem desnom uglu gdje pise:
- Contact Us
- CdM forum
- Archive
link CdM forum salje na portal. Zasto onda pise "CdM forum"?
Taktika...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Godinama se to uci
Aoooja odoh da odaberem skin, odabrah neki mobile, rekoh cisto da ih pregledam, i sad ne mogu da odem u opcije da vratim na stari?
kaze
We are sorry, this content is not supported via the mobile style.
Click Here to go to the Forum Homepage.
nemam telefon sa kojim bih mogao ucitat forum da vratim ovo, pa moze kakva pomoc?
Imas na dnu "Full site". Probaj to.
I am so post-rock I shit sad birds.
Njak Njak Njak
E ne znam Stefane...ja sam to probao i po meni tako treba da se ponasa...sad je pitanje koliko veci? Jer meni neke prelomi koji imaju previse postova...a neke ne. Sad ne shvatam zasto je to problem?
Problem je Gorane sto recimo kad bih htio preko telefona otvorit ovaj topic od 118 strana da vidim sto si mi odgovorio, svih 118 bi mi sabijalo u jednu i onda naravno niti telefon to moze izdrzat niti ja mogu cekat 50mb preko gprs-a da mi otvori... Ista situacija je sa svakim topicom... jedino mogu otvorit ove dje ima 10-15 postova i to je to...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
dobih zuti prije neki dan zbog refresh-a jednog starog topic-a, a svako malo mi u "What's New?" iskacu iz '07, '08...
Imam koristan predlog. Naime, u okviru Notifications-a pored PM inboxa postoji i opcija New Post Quotes.
Tako bi imali mogoćnost biti obavješteni ko nas je quote-ovao, a s tim i mogućnot da pravovremeno pročitamo/odgovorimo
The more things change, the more they stay the same.
Može li tehnički da se izvede da se otovri tema, ali da na nju ne može da piše 5-6 forumaša a ostali mogu?
Pitam zbog F1.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zasto mi je obrisan post u kome sam napisao da bi trebala da se zatvori tema vezana za hapsenje ratka mladica?
nece nikako da mi otvori ni jednu sliku koja je stavljena kao attachment, na ostale sajtove sve regularno a ovdje ne, koristim operu ali probao sam i na chrome i IE i opet nishta,
reko samo da priupitam ima li josh neki slichan problem ili ej do mene?
Pozivi prema drugim mrežama u CG
svi imamo isti problem, i to je jedna od velikih misterija danasnjice...
(nečitko)
ubacite opciju pregleda full portala prilikom ulaska sa telefona... a ne samo ona mobilna verzija
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks