Auuu, pa što će nam koji vrag onoliki trg onda?! Umjesto da se naprave pristojen tribine oni od narodnih para Kneževiću rade poslovni prostor i nekakav trg na koji se može još jedan stadion smjestit.
Printable View
Auuu, pa što će nam koji vrag onoliki trg onda?! Umjesto da se naprave pristojen tribine oni od narodnih para Kneževiću rade poslovni prostor i nekakav trg na koji se može još jedan stadion smjestit.
Nije mi jasno kako se niko do sad nije dosjetio da je mozhda bolje i isplativije izgraditi NOVI stadion, kapaciteta oko 20ak hiljada mjesta, NA DRZAVNOM ZEMLJISTU I VAN GRADA. Ukoliko je ovaj u Lavovu koshtao 80 miliona, to znaci da bi za 40-50 miliona mogli da imamo superfancy stadion koji prima 20 hiljada ljudi, savrseno opremljen. Plus bio bi van grada, shto bi olaksalo probleme parking prostora, guzvi kad je utakmica, laksa kontrola u slucaju navijackih incidenata itd itd. Ne vidim nikakvu logiku u ulaganju 45 miliona eura u jednu jedinu tribinu stadiona koji je star, u sred centra grada i potpuno asimetrican, kad se za iste(ili malo vece pare) moze sagraditi potpuno novi, koji ce uz to da prima puno vise ljudi(cak i sa istocnom tribinom stadion Pod Goricom bi primao svega 15-16 hiljada ljudi).
Naravno da tu nikoga nije briga za te 4000 sjedista sto ce da dodaju.
Poslovni prostori, parkinzi, cuda...
Jes sve su nasi glavasi prepukli da imamo dje gledat utakmicu. Kad ce oni svejedno od 10 sjedista trebovat 11.
kako doci do ulaznica ljudi?
nadam se da ce makar neki broj pustit u prodaju, jes da ce bit mrtvih tamo al ostaje makar neka nada da se dodje do tog parceta papira koje zivot znaci... :concern:
eee a kako ce se ograditi svi ostali tu kad samo 45 miliona treba za stadion . nema tu onda para za njih, za celebica, mugija i slicne. teze im je opravdat to posle. mada meni se cini da i ne treba nikome da se pravdaju i onako rade sta hoce.
ja sam davno prestao da se nadam da ce se u ovu drzavu ista uraditi kako treba. dje je auto put, most, vodovod itd. ja sebe ne mogu zamisliti da nabavim kartu bez problema, da odem put stadiona a tamo veliki parking. da udjem bez guzve, jer imaju velike ulaze, i pocnem da navijam. samo kako ovo pisem djeluje mi ka SF za nas crnogorce
Vidim još se oko tribine priča, ne znam koja je muka to je odavno ispričano... U cijenu je uračunato zemljište, uređenje trga, podzemna garaža... Ne radi se samo od gradskih para već u partnerstvu sa privatnicima, tako da kneževiću niko ništa ne poklanja (mada sumnjam da ga nijesu bar malo častili)... :)
Jedino se u cg može ovako razbačati sa milionima... Za tih 40-50m što pominjete, može se srediti skoro svaki stadion u cg i u većim gradovima napraviti vrhunski pomoćni tereni ili kampovi... Ništa nam stadion ne treba ako nećemo imati koga da gledamo na njemu... :D
A dobro bice 1500 karata i 3-4 hiljade ljudi ce se klat za njih
Mene licno zabolje jedan deo tela za to ocu li biti na stadionu, ili ne. Gledacu na britanskom Skaju, u HD-u... Ne dolazim ja na stadion da gledam Englesku, nego CG. Prezivjece se i bez mog glasa tamo, a najbitnije je da dobiju.
Cije kamere ce da snimaju taj HD? :)
To mi je krajnje realno, znajuci kako funkcionise to u normalnom svijetu... A posto ce jadni servis osjacati potrebu da se pokaze u punom svijetlu, jos je realnije da ce oni biti 100% proizvodjac slike sa stadiona... Bar ce Sky biti HD, tj SkyHD... Mozda se postigne neki placebo efekat... U svakom slucaju, ne zelim da propustim jadikovanje engleskih komentatora...
http://www.rastanj.me/sport/novi-stadion-u-baru/ JA SAM SOKIRAN ! Da li moguce da ce se ovo desiti ?
Nije bilo bez 17 puta do sad.
Fk Mornar-Ofk Bar... Kakvo rivalstvo, kakve samo emocije...Quote:
Prvo, zato što je Bar jedini grad u Prvoj ligi Crne Gore koji ima gradski derbi i koji, nadamo se, u doglednoj budućnosti može da postane “vječiti” po uzore na velike derbije koje imaju Rim ( Lazio – Roma), Milano (Inter – Milan), Madrid (Real – Atletiko) ili nama najbliži, Beograd (Partizan – Crvena Zvezda).
Jes, a kako koji udje u prvu ligu, tako svi iz ovoga drugoga prelaze.
ma to je glupost , o tome smo ovdje vec pisali i to se neko nasalio sa naslovom i pricom. nista vise
prenos radi sky zbog HD signala...
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/203694/Fiorentina-bi-da-spreci-Celsijevu-otmicu-Jovetica
jovetic u celzi. mozda i ne bi bilo lose da malo ocvrsne tamo
Ne bih volio. U Fiorentini je br.1, sve se vrti oko njega, ima neogranicen kredit i vise prostora za napredak.
Nego, nijesam zato dojavio. :) Trebali bi protiv Engleza da izbacimo transparent podrske SNP-u, ne nasem no skotskom! Za one koji ne znaju, Scottish National Party se bori za nezavisnost Skotske. Ne mora konkretno SNP-u, vec skotskom narodu i njihovoj borbi za nezavisnost. Ako ko ima skotsku zastavu, neka je ponese. Bice trn u oku budjavim Englezima.
I trcite svi put stadiona u makserice(?), ka' na 'Braveheart'! :)
hahahahahahaha
sto se tice podrske i zastave totalno sam za, samo ne znam jel to sto politicki da ne bude kazni.
a ovako se pjeva himna i kad ovo dozivim na nas stadion da svi ovako pjevaju, posle toga ne mmoram vise ni ici na ni jednu utakmicu.
p.s. koga volja neka procita rijeci himne, mogu misliti osjecaj kad se pjeva kakav je
http://www.youtube.com/watch?v=ybxfZoT6VHQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=XA6cnXFiE6I