Iskreno Dzoic, bar ti nisi stidljiv. Sto nisi?
No ajd, nervirajte se vi, a i sami znate sta rade veze na relacijama kumova CG fudbalu i mimo fudbala.
Trazite vi druge logike, koliko vam volja ;)
Printable View
Iskreno Dzoic, bar ti nisi stidljiv. Sto nisi?
No ajd, nervirajte se vi, a i sami znate sta rade veze na relacijama kumova CG fudbalu i mimo fudbala.
Trazite vi druge logike, koliko vam volja ;)
Opcija za golmana.
http://en.wikipedia.org/wiki/Branko_Grahovac
Pretpostavljam da ima veze sa CG,ima iskustvo i prvi je golman ekipe koja igra LŠ.
zasto mi ne pozove jednog kojasevica?
on je dao ove godina 5 golova i 5 namjestijo i to sve na 6 utakmica...
nesto novo da se proba, no sve se zovu isti igraci
Mislim da je Bosanac, mada i da nije ne bih ga zvao ni prije bonje ni blažića. bajković samo neka je zdravo, takve likove ne bih volio u timu, pa neka se druži sa burzom po splavova.
Kojašević - veće šanse imaju vešović, seratlić, mugoša ili neko slični iz mlade da dobije poziv nego on, dobar je za ove lige u okruženju, ne vjerujem da ima kvalitet za reprezentaciju osim ako za ove dvije sezone nije nenormalno napredovao.
Ima izgleda i CG državljanstvo, branio je u Zetu i što je bitno izgleda da je prilično često na golu. U dvije sezone u Otelulu ima 54 nastupa.
ođe mu ga nema, mada ga opet ne bih zvao ;)
http://transfermarkt.de/de/branko-gr...ler_54843.html
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_O%C8%9Belul_Gala%C8%9Bi
Igrači sa dvojnim državljanstvom, pri dnu.
A što ga ne bi čoče zva ako je dobar igrač? Da nije gubav? Što smo zvali Pavićevića, Bašu, Drinčića i još poneke?!
nema veze prosinecki sa njegovim branjenjem u zvjezdi nego neke ne fudbalske stvari su u pitanju. morao ga je staviti jer je neko ulozio pare da bi dosao u cz a onda te pare treba da se isplate. tako da ga sig nece zvati u reprezentaciju mada u danasnje vrijeme sve je moguce. nadam se da nece jer i nije bas stabilan sa glavom i nosom.
Grahovac je i veceras dobro branio
pa zar nije bolje golman koji redovno brani u ekipi koja igra l s ili onaj sto je rezerva u videotonu.
svaka cast bonji nemam nista protiv njega ali nije lako biti rezerva u klubu a posle ocekivati da si dobar kad stanes medju stative na tu 1 utakmicu
Nas Kasiljas, bijase nekoc.
bijase al mu se forma ne odrzi :))
po meni bi malo trebalo procunjati po evropi da se izmisli jos neki novi igrac:))
kao ste oje file to radio, fali nam jedan u odbrani i u sredini:)
Kome fali nesto kod Bozovica tome fali u glavu nebitno jel trener Videotona ili lokalni strucnjak...
Looking for the missing parts
Cak i fizicki imaju nesto te lice jedan na drugog. Ja bih ga trenirala ako treba (ne u prenesenom znacenju).
Svi mi koji smo prenijeli znacenje prije zagrada.
Lajk.
Hm, izgleda da su treneri svih ekipa ovih 10tak jačih liga Evrope odreda sa falinkama u glavi dobili to mjesto.
Bez zabune, dosad od Bonje nismo imali boljeg. Al to ne znači ako se bolji pojavi da ne treba ka njemu gledat. To je reprezentacija a ne dobrotvorna ustanova.
Kad Bajkovic odbrani 15 penala Partizanu moze da dodje u obzir kao zamjena za povijedjenog Bozovica a do tada nema potrebe da pravimo pelagoniju od reprezentacije!!!Drincic,Pekovic i ostali na spisku su odabrani na startu i nijesu pogrijesili nista...
Bajković je tek neka rezervna varijanta. Ja bih ipak obratio pažnju na Grahovca.
vidjeste li beciraja kako pretrca pepea cc.. steta sto nije odigra cijeli mec!