Ja sam placao sa drugove debitne kartice, cini mi se visa iz ckb-a da je bila. Inace na sajtu ima dosta jeftinih stvari a dostava je besplatna, jedino sto isporuka nije bas brza
Printable View
koji program za blutut funkcionise da skinem preko instalous-a a i navigacija bi mi trebala neka sa ovim prostorima
Za blutut jedino funkcionise airblue sharing sa cydije, ali problem je licenca, one besplatne slabo rade.
Sto se tice navigacije Igo Primo 2.3 sa contrast mapama 2011.Q7 se najbolje pokazala na Balkanu. Imas sve da skines preko torrenta. Uskoro se ocekuje update za te mape.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
dodaj xselize onaj source i neces imat problem ni sa besplatnom verzijom, meni odlicno radi
A igo my way ima odlicne mape za nase podrucje, dok navigon nemoj ni da skidas, samo ces potrosit vrijeme uzalud...
NIsam uspio da nadjem resenje ovdje, i nesto sam malo samo trazio po netu, ali sam kratak sa vremenom. Da li je neko ovdje radio aktivaciju Iphone 4S (telekomov) bez SIM kartice. Imam njihovu karticu ali ne zelim da je rezem da bi aktivirao telefon. Da li je moguce da se telefon aktivira (jer absinth jailbreak nece da radi ako telefon nije aktiviran) bez sim kartice ili sa nekom karticom koja nije telekomova posto imam neke mtelove. Bilo kakvo upucivanje u idredjenom smjeru je dovoljno, jer cu imati vise vremena za vikend da trazim kako se to moze uraditi
sta fali navigonu...skinuo sam je, instalirao e sad nisam je koristio al ne izgleda lose
Nije stvar kako koja app izgleda, vec kakve su mape u njoj. Igo je ubedljivo ispred sto se tice nasih prostora.
Izvini druze, zeznuh te, sad sam pogledao na cydiu, airblue sharing koji je meni instaliran je sa sourca http://repo.insanelyi.com/
Vecinu stvari sa xselliza instaliram pa sam mislio da je i to...
Nisam mislio da garmin ima svoje satelite, igo svoje, ti svoje, vec da na navigonu treba i do 15 - 20 min da se uhvate sateliti iz nekog razloga, dok se na igo za to ceka minut... Probo sam jedno desetak puta i ni jednom nije uhvatila za manje od 3 - 4 min, dok je igo hvatao za manje od min.
Ne znam, mozda je do verzije navigona. U svakom slucaju mape nase teritorije i malo sire su mnogo bolje na igo...
I jos nesto, i Igo i Navigon sam probao krekovanu varijantu, pojma nemam kako se ponasaju kad se izvale pare za njih, ali mape su iste tako da u svakom slucaju toplo preporucujem Igo.
Garmin na Nokiju i ako si unutra, npr u lokal.
ako se unese server za sateleite i ima pristup netu , sateliti se lociraju momentalno ;) (a sama radnja skine svega par kb ), a nekad treba malo vremena dok se lociraju posebno ako se duzi period nije koristila navigacija.
dosta uticu vremenski uslovi i dje se nalazite
Sad probao na Igo upravo, locirao satelite za nekih 5 sekundi :)
Kako funkcionise gavey chip? Da li micro sim mora dodatno da se reze?
I ako neko ima callerid fix za 3 1 2 iphone 3g, da rucno ubacim cydia mi crashuje
iphone 3gs 8 gb.
updetovan je preko itunes-a na zadnju verziju ios-a 5.1.1
sa tim je odradjen updeta bb-a na 6.15
koje se verzija ios-a moze instalirati da se otkljuca telefon da radi..
koji nacin koristiti. probao sam redsnow ali se mora svaki put paliti kompjuterom i ne pomaze onaj fix preko cindy-e koji se nakadno instalira, non stop je no service.
a kad napravim custom ipsw preko sn0wbreeze i probam restore preko itunes, dobijam non stop neke greske kojima nikad kraja...
Cekaj jos nekoliko dana i imaces untethered...
Nece ga ni uhvatiti sve su prilike... Svi muke muce sa novim verzijama iosa i basebendovima, jailbrejkuje se vec nekako, ali unlock je totalni zajeb...
Nadji bilo kakvu Tmobile karticu i aktiviraj... To ti je mnogo jednostavnije od alternativa.
Kako odraditi update sa 5.0.1 na 5.1.1 a da se tel ne zakljuca i ne podigne bb?! Pominje se da ce u ova 2 dana biti izbacen untethered jb za 5.1.1. Pominje se da ce i Apple uskoro uraditi update na 5.1.2 pa ko ne predje na vrijeme na 5.1.1, posle bice kasno...
Attachment 88999
Zna li neko za sto sluzi ovaj razvojnik???
Tapatalk via iPhone 4s
Daj stavi engleski...
Na eng. Pise developer?
Tapatalk via iPhone 4s
Taj program nije za tebe, definitivno.
Ma ima program za to...
Jednostavno kad updejtujes stisnes alt il tako nesto i pita te hoces li na poslednji software ili na neki pre njega, nista ti drugo ne treba, proguglaj malo, vidi kako se updejtuje na bilo koji ios... Naravno, ne mozes samo unazad, tipa sa 5.1 na 5.0.1, za to vec i ako moze trebaju programi neki i cuda bozija...
E pa vi ste ga tako update-ovali ;) , ne pricam bzv ... Ima fora sa SHSH i sa serverom ali ako nema toga onda trt ...
Ps. Koristi se Shift + restore i sam birash rom koji si prethodno downloadovao
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Petljavina oko toga :) super mi radi i na 5.0.1, sacekacu da vidim komentare za 5.1.1 jb.
izasao je jailbreak za 5.1.1,probao sam,radi odlicno. absnithe 2.0
Apdejtovao sam sinoc na 5.1.1 i djejlbrejlkovao, sa 2.1 verzijom. 2.0 ima nekoliko bugova.
Fora je sto treba da radis reset totalni da bi ti ovaj radio.