Nadjoh sad... novi redsn0w ima opcuju cuvanja backupa... hvala jos jednom.
Ovo za Gevey nalazim razlicite informacije... Nedje pise da vise ne radi, nedje da radi... Sto je tacno?
Ne bi trebalo da je kasno... provjeri malo po stranim forumima.
edit:
Trebalo bi da je ovo dovoljno, ali provjeri svakako:
/var/Root/ibrary/Lockdown i napravite lokalnu kopiju svega sto se nalazi u tom folderu
Last edited by webmaster; 03-05-12 at 18:03.
Nadjoh sad... novi redsn0w ima opcuju cuvanja backupa... hvala jos jednom.
Ovo za Gevey nalazim razlicite informacije... Nedje pise da vise ne radi, nedje da radi... Sto je tacno?
Tacno je ono sto pise na njihovom sajtu. www.applenberry.com
Zna li ko neki program da blokiram poruke i pozive sa nekog broja? Instalirao sam IBlacklist sa AppStore (1,99$) koji nesto ne radi ili ga ne umijem podesit a nakon toga instalirao sa sidije isto IBlacklist koji nije htio da se instalira dok nisam kupio ovaj sa AppStora i on sad radi ali mi prikazuje da je trial verzija za 10 dana (treba mi za drugaricu da neko ne pomisli da sam kakav ped*rko)
cCcC To sa appstore-a je laznjak jedino onaj sa cydie radi i taj sa cydie si trebao da kupis.
Ne mora ga kupovat nista, imas da ga skines na cydiu sa Banned repoa (h7v.org), radi savrseno.
ne mora ali on ocigledno voli da kupuje pa eto..
Ja sam bio skinuo sa installousa i radio mi je, do duse to je bilo na 3gs-a, na 4 jos nisam ni probao
Mada jeste masu bagovao program, ali je ipak radioI nisam ga platio
![]()
Da li neko zna source za cydiu sa kog mogu da skinem besplatno ono cudo od photoalbums+, ako ne ima li neki slican tweak? Da mogu kreirati albume direktno sa iphona i razmjestati slike po njima?
ima li ko da mozda prodaje onaj steznik oko ruke sto se koristi prilikom trčanja.. za Iphon 4s ?
moze li gps zobog cestog koriscenja da crkne?
Ne...
TAKUMI
izgooglaj malo na net, mislim da imas nekih aplikacija za testiranje gps-a za iphon, tipa koliko treba da uhvati satelit i slicno, ili probaj neku aplikaciju drugu, mozda ti nije problem gps vec aplikacija koju koristis, znaju odjednom da pocnu da zezaju pa je samo reinstaliraj... Narocito igo my way, meni je na 3gs bio potpuno poso u q... nije nikako mogo uhvatit satelit ni za sat vremena ali kad sam ga izbrisao i opet instalirao super je radio
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Problem sa iPhone 4s: images na google kroz safari ne mogu da se skroluju, niti da se otvori strana 2 , niti da se otvori slika... Je li imao jos neko ovaj problem?
Jesi pokusao reboot?
Imaju li gdje da se naruce zastitne folije (prednja i zadnja) za iPhone 4S, a da to nije limundo, kupindo, ebay itd.?!
www.dealextreme.com - besplatna dostava u crnu goru, porucivao sam od njih. Mada treba 20 dana da prodje dok ti stigne roba, meni je trebalo jednom skoro mjesec dana da stigne. Ali imas mnogo zezancija za iphone i prilicno jeftino...
Može li da se naruči sa tog sajta preko Mondo kartice Atlas banke ili mora paypal?
Mondo ima CVV kod na poledjini tako da moze. Maestro kartica iz istih razloga ne moze
CAPDASE original 25eura
GSM House Njegoseva 49 068/531-153 069/82 66 66
GSM House Njegoseva 49 068/531-153 069/82 66 66
Imas u Deltu, u prizemlju kod Maxi-ja stand, solidnu plasticnu (strane i pozadina) i foliju za naprijed - 15eur. Ja kupio, mada foliju nisam lijepio
Dajte neki link zaštite za iPhone-a 4s koji se mogu naći u CG, ali da su baš dobri.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks