Ne pamtim ovakve gužve u bioskop, kao da je ne znam kakvi blockbuster, a ne BudO :) Razumijem sve, da su to naše fore i slika našeg društva istaknuti u filmu, ali tolika gužva... Pakao...
Printable View
Ne pamtim ovakve gužve u bioskop, kao da je ne znam kakvi blockbuster, a ne BudO :) Razumijem sve, da su to naše fore i slika našeg društva istaknuti u filmu, ali tolika gužva... Pakao...
Ja sam očekivao mnogo više od filma... Ima par dobrih fora, ali generalno me razočarao. Prije svega priča je preloša, a i gluma pojedinih likova...
Doduše Strugar je po meni odlično odglumio.
U svakom slučaju, ne preporučujem za gledanje.
Od svakog zivog cuh da je zajebancija zesca film i da se obavezno pogleda jedino odje (ka i vazda) se ne preporucuje za odgledat nikako ahahah. Za vecinu filmova je tako bilo, pun forum hipstera jbt.
sa kojim se to ocekivanjim ide na komediju? ovdje tacno treba doc, vidjet sto NE PREPORUCUJU za gledanje i poci odgledat.
27 novembra premijera filma - djecaci iz ulice marksa i englesa.
To željno čekam već duže vrijeme. Pa oće li biti u cineplexx?
Na premijeru u Cineplexx je mislio, glavna premijera filma je bila prije 2-3 mjeseca jos u Nisu cini mi se.
to ce da bude smor zesci imam osecaj.
Sto znam, drug mi glumi jednu od uloga veli da je bas dobra drama. A i gledali su mi par drugova koji su bili na premijeru koja je bila u Kanli Kuli u HN prije par mjeseci i vele isto bas dobar film.
Krivo mi je sto moram ovoga supka ubacat ali fino je objasnio.
http://www.portalanalitika.me/analiz...i-film-zablude
Ovaj kreten nije ništa objasnio, a pogotovo ne fino.
Ovakvi tekstovi su čisto smeće. U pitanju je FILM, koji služi za relaksaciju, a ne za ove indirektne pozive na nove podjele. Dok je ovakvih, dovijeka ćemo bit crna rupa planete Zemlje.
Meni su pricali za ovaj film sa toliko nekog hejta i ogorcenosti da sam rjesio da i ja vidim u cemu je tolika halabuka, gledao sam svakakvih gluposti pa rekoh mogu i ovo.Pogledah i ja ovo cudo u Cineplexx i sa izuzetkom klinki koje se kikocu na svaku psovku i scenu sexa meni je sasvim ok bilo.Zanr filma, koliko sam ja uspio da shvatim, je svojevrsna karikatura stereotipa o Crnogorcima(Podgoricanima), nista vise nista manje.Nema nista gore od usiljenog hejta, sad sto pojedinci uzmu da filozofiraju o necemu sto ima osnovni cilj da bude zabavno i nije podlozno filozofskim shvatanjima i kritikama je druga prica.
Najvise su se uvrijedili oni sto su se prepoznali. Nista poseban film, ali eto sat ipo razbibrige i pomalo smijeha.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Poseban jer crnogorske tematike nije bilo odavno sto se kinomatografije tice tako da je meni super film tj komedija koja sluzi da ti vrati osmjeh na lice u moru ostalih uzasa Koji se desavaju oko nas to je sve...
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Sta mi preporucujete da gledam veceras?
The Equalizer iliti Pravednik.
Salis li se da ovo smatras dobrim i objektivnim tekstom? Ne vidim potrebu da neko pravi filozofiju od jednog filma, koji pripada zanru KOMEDIJA, i valjda ima za cilj da nasmije gledaoce i omoguci im da sat i po vremena ne razmisljaju o svom "teskom" zivotu. E sad, ako neko ni u tih sat i po vremena ne moze da se opusti, onda mu je po mom skromnom misljenju, zivot zaista loseg kvaliteta.
Ne znam da li smo se shvatili. Procitaj bar uvod clanka koji je objavljen na portalu Portal analitika.
"U srpskom filmu osavremenim Crnogorcima koje su tamo udomili, nema pozitivnog lika niti karaktera. Nema uzora za ugled, ni među Srbima!? OK. Crnogorci u Beogradu su ništa roba, ne valjaju boba. Provjereno, dokazano. Čitava plejada, ratnih huškača i poratnih pomagača je smaknuta, jer im se nije moglo stati na kraj i to se neđe poklapa sa turobnim srpskim iskustvom s njima. Ali, onda je valjalo naći Srbina, valjda ga imaju u opštoj nestašici, makar za lijek, da ih prekultiviše."
Zar se mora sve politizovati, pa i jedna komedija? Sta cemo onda sa one dvije djevojke sumnjivog morala sto su iz Beograda? :)
Nisam citao tekst ovog panjata starog nisam ni znao da je ziv. Nismo se razumjeli ocigledno :D
ahahha taman dodjoh da iskomentarisem ovo i nalecem na ovaj tvoj post.:D Gledah neke klipove na youtubu dje su scenaristi pricali kako su dugo sastavljali tekst, ovo ono.. I padne mi nam ovo sto si napisa, ovo bi im PGnin za po ure sastavio.
Film je simpatican, vjerovatno u Srbiji vise zanimljiv.
Moze se pogledat 2 puta, ne vise od toga.
Kakav je film Dracula Untold?
Znam da bi trebalo skoro da bude "Djecaci iz ulice Marksa i Englesa", zna li ko kada je?
27. je premijera
Da nije neko slucajno pogleda Intersteller?
Jesam ja... Zavisi kakve su ti preference... Ali dosta dobar film... Vrijedi pogledati...
bio juce, odusevio sam se. zavrsnica me raznijela. nema guzve sto mi je bas dobro palo. nego, ako je ko sa foruma bio na projekciju u 5ipo u salu 2, je li mozda primijetio lika koji je ustaja svakih 2min i krstio se par puta. mi smo se istraumirali, dobrih 10min filma mi je taj ludak ukrao. samo mi je kroz glavu prolazio scenario sa premijere dark knight rises kad je neki ludak pobio ljude u koloradu. znaci, bas mi nije bilo dobro.
Haha, ja sam bio u 7 sati, isto nije bilo gužve :D
to je to, bitno je da Mali BudA jos uvijek puni sale
Ispostovacemo taj Intersteller.
mi ne zasluzujemo nista :D
Još koliko će se puštati ovaj Interstelar? Imam nekih obaveza do 25og.
Interstelar.. ne mogu a da ne kazem da sam blago razocaran, ali prvenstveno zbog utisaka drugih, kao i zbog ozbiljnog nedostatka negativne kritike na netu. Napumpali su taj film u mojoj glavi toliko da sam mislio da cu vidjet nesto.. ne znam :) ali slagace ko god kaze da je los film. Dobar je. I gluma i efekti.. Mozda je meni ustvari najvise zasmetao tempo kojim je tekao film od skoro 3 sata. Prvih sat-dva vrlo sporo, da bi se poslednju uru smjenjivali sve dogadjaj za dogadjajem, sve vazniji od vaznijeg, pri tom ne posvecujuci puno paznje pojedinim karakterima, a kojima je ipak trebalo malo vise vremena da se razviju (mislim na naucnika sto su zatekli u onu piicku materinu).
Kolko je karta za njega? I isto me zanima što i Moku.
Ni Birdman ni Nightcrawler nece biti u bioskopu.