a znate li vi onaj vic o dva zemljotresa?
Printable View
a znate li vi onaj vic o dva zemljotresa?
Ja sam pokusao da nadjem onu pjesmu 'Gore more' ali englesku verziju ne ne mogu kao da je u zemlju propala..
Sea is on fire... mountains are melting.. because of your beauty and your vicinity:lolblue:
Ijao, prestravila sam se. Probudim se oko 3.20h, ljulja se onaj krevet kao ona mreza sto se veze izmedju dva drveta, ljulja ne patise. Precrkla sam. Vec sam razmisljala gdje treba da stanem i da se sakrijem. Da je jos sekund potrajalo istrcala bih na ulicu onako u pidzami. Uzasno je bilo.
zašto ja nikad ne osjetim te zemljotrese ?http://www.monitor.hr/smilies/zzz.gif :mad:
ja mislim da je 0-100 zrtava sigurica...
sto se tice mogucih iznenadjenja trebalo bi pokusat-gine jedan ili vise clanova vlade :D
Aj dako nas udari da bog da,najzalije mi je onaj blok 5 i 6 ,one zgrade ce se brzo i bez zemljotresa srusit no da ako udari,ti prezivjeli bi mogli koji dinar uzet..Ali sad ozb dje nece neki ubit da se zagubi arhiva nlb banke da ne izvuce iz gova.ax.
N ja bogu fala,nadam se ni na necu.......
Najljepshe neshto umrijet u snu :roll:
hoce li biti dje u grad taj docek da se organizuje?
U pub,pushtace DJ Earthquake...
http://www.myspace.com/116879962
Status Nebojše Medojevića na FB
Da li premijer jedne siromasne drzave treba da nosi "Brevi" kosulje koje kostaju po 3000e, sat "Luji Viton", limitirana serija od 10 primjeraka od 300 000 hiljada franaka i "Zili" cipele koje kostaju od 3000 do 8000 EUR
Kakav je medo kreten! :DDD
Rain,kakve veze to ima sa zemljotresom zivota ti? :D
mada,koliko je medo puko,nebi me cudilo da i za zemljotres okrivi vlast...
ja bi da mi bojkotujemo ovaj sljedeci zemljotres ;)
Nije mi jasno kako ste uspjeli da iskomentarisete 11 strana o zemljotresu koji nije ostavio nikakve posljedice ?!
:aplauz:
zato jer posle sledeceg navjerovatnije necemo biti u mogucnosti
Ja s ovim nemam problema... Zivim svaki dan kao da mi je zadnji... Zasto? Jer ce jednoga dana to stvarno tako i biti... ;)
Bi li vam bilo milije da vas sjutra udari auto?
ja bih vise voleo trolejbus
al neko dobro auto.zamisli udari te zastava 101.blam :(
Ne krecu se dovoljno brzo da bi ostavili tragicne posljedice!
Ja sam u to vrijeme bila budna i nista ne osjetih...
zastava je i dobra, zamisli peglica, ja bi se odma' ubio
Peglica je vec alternativa! Ja glasam za peglicu!
udare te peglica i ti se podignes ono DRUZE ZEZAS LI ME? podjes i bacis se pod bolje auto.
A u stvari si ti peglicu udario...
opet hejtujes a prica je ozbiljna :(