ocu,mada je kod mene radilo tad :o :D I guess I'm lucky :p
Printable View
u 8 sati ujutro?
Ljudi jel moguce da je ovaj T-com ovako neozbiljan da je vec postavio forme na sajtu za prijavljivanje za extra Tv a da pri tome nisu dali nikakvu ponudu?! Pa ne postoji lista kanala ljudi, ne postoje nikakve informacije o paketima a nude ljudima da se prijave!
Tjera li nas ko da se prijavimo?Agesivna kampanja?Slazem se sa tobom promasaj sto se tice ne postojanja informacija o cijenama i paketima.Gdje je tu svijest nas korisnika?Zelimo pozuriti prvi, platiti zadovoljstvo, najvise!Jer po obicaju svi operateri (osim ProMontea) zaboravljaju stare korisnike!
Moze li mi ko nac na ovaj sajt TOTAL TV Montenegro listu kanala za ovu ponudu od 10 eura? Vidim tamo su date cijene paketa i razne kombinacije, ali koji kanali dodju u te pakete toga nema.
http://www.totaltv.tv/mne/
zasto u naslovu topica nema kablovskog operatera ? Mislim da se eltamont zove, nijesam siguran..
zato jer nas nije bilo volja da kopamo kanal za kablovsku do ovoga topica
Hvala :)
Cinimi se da je ponuda BBM za sad najpovoljnija. Mada zavisi to i od korisnika, ko sta voli da gleda. Ipak cu sacekat da vidim i to cudo od Extra TV, i da BBM izadje sa internet ponudom pa cu se tek onda odlucit. Za sad se gura sa starim dobrim Humaxom i totalno razbijenom nagrom ;)
@Maveric,
ne zaboravi da pored onih kanala koji su u paketu imash i bonus kanale:
W2
200 RTCG
201 BN
202 DM
203 Balkanika
204 Svet Plus
205 TV Melos
206 Vikom TV
207 TV Duga
208 Carli TV
209 Baby First TV
210 ETV
Hot Bird
220 SLO 1
221 SLO 2
222 TV Koper C
223 BHT 1
224 MKTV
225 Fashion TV
226 F Men
227 Rai Uno
228 Rai Due
229 Rai Tre
230 Rai Sport
231 Euronews
232 TV 5 Monde
233 TV Espana
234 RTR Planeta
235 Duna TV
236 RTL 2
237 Super RTL
238 DW - TV
Astra
250 CNN
251 Euronews
252 TV 5 Monde
253 CNBC Europe
254 DW - TV
255 DSF
256 VOX
257 RTL
258 RTL 2
259 Super RTL
260 Pro 7
261 Kika
kao im ogucnost da memorishesh josš 200 FTA (Free to air) kanala
E kuku kako su odradili ovaj cjenovnik - pa u spisku kanala za osnovni paket im fali sgurno jedno 10 kanala - RTS1, RTS2, OBN, FTV, TV Enter, Studio B, Fox, Fox Life, ATV, RTRS - i sve je to dio osnovnog paketa! E, kako fulaju, jos ne vidjeh da jedna kompanija reklamira ponudu goru od one koje stvarno ima:)
znate li kad ce pocet xtra tv da radi?
E cuh danas da je neko iz T-Coma dao izjavu na TV kako imaju manjih problema (zamrzava slika) svaki dan oko 16h "jer se ljudi vrate sa posla, pa svi u isto vrijeme upale televizore i onda dodje do preopterecenosti sistema", a u daljem intervjuu kaze da imaju 150 ZADOVOLJNIH testnih korisnika...
Hahahah cus svi u isto vrijeme upale TV :lol:
"Da radi ?" :shock:
Sa instalaciom opreme za siroke narodne mase bi trebali da krenu u ponedeljak, a da bi dakako napredan servis, kakav bez dvojbe jeste IPTV, radio potrebno je: znanje, volja i novac.
Zaposlenim u kompaniji koja ga kani uvesti na crnogorsko trziste znanje je isparilo, volje za rad nemaju, a novca ne kane uloziti tako da je odgovor na tvoje pitanje sljedeci :Ako nam se posreci Extra Tv ce poceti da radi za par godina.
znachi CIJELIH 150 testnih korisnika kad u 16.00 upale svi po EXTRA TELEVIZIJU dodje do opterecenja i zamrzavanja! uaaaaauuuu. cijelih 150 korisnika.
kakvo li ce se ****** deshavat kad budu imali mEleon zadovoljnih extra TV-asha! ima svaki dan u 16.00 da bude ICE AGE :D
Ja imam testni iptv kuci , i igrom sluchaja sam bio bolestan prosla dva dana i gledao tv po cio dan , ni u 4 popodne , a ni u druga vremena ne zamrzava nego radi sve odlicno. Ne primajte se odma na sve shto napishe bilo koji poshtar..
I zna li ko koji ce biti programi? Znam da ce bit tri paketa
xaXAXAXAXAXAxaxaxaxXXAXAAAAAAAaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa xaxaXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAxXAXA e nasmija me posteno .......
Samo me interesuje moze li ikako da se gleda kablovska ili total tv i preko kompjutera i televizije...
xaxaxaax nisam ti ja za ovu tehniku po meni ne vidim gresku u ovome .....sad bez sale objasni ako znas
* nema zamrzavanja slike
* non stop - bez prekida
* nema preopterecenosti sistema
* nemamo 150 vec 250 testnih korisnika
* vrlo brzo - krece povecavanje broja testnih korisnika (500)
* 01. komercijala
* putem web-a, CC se prijavio dovoljan broj korisnika (ipak servis jos nije krenuo komercijalno) koji svima daje podrstek da radimo pravu stvar
Eo me ja zadovoljni korisnik IPTV :)
Zadovoljni testni korisniche, ajd bachi nam odje spisak kanala koje gledash, ljeba ti:)
dobro je, dobro je :) Nema prekida vishe. A bilo ih je... Dodushe na kratko, ali ih jeste bilo.
Sad je sve ok. Sve radi kako treba. Muka mi je spisak kanala sad da kucam, ali ima nekih 4-5 za djecu, 6-7 dobrih informativnih poput discovery, HBO i HBO comedy (mada vjerujem da ce ova dva dodatno da se placaju). Shto se nashih kanala tiche, pojma nemam kojih sve ima... Uopshte ih ne gledam :)
I jedna mala zamjerka - dosta kanala nijesu titlovani (nemaju prevod). Vjerujem da ce se i ovo rijeshiti brzo.
E da... Ima, chini mi se, 46 kanala do sad. Prvo je bilo 20ak, ali ih dodaju - pokoji, ponekad :)