Originally Posted by
GreatMontenegro
Najbolje da je bez rezultatskog znacaja,a pobjedom ostajemo u trci za prvo mjesto :-P .
Da mi je neko prosle godine pricao da ce u situaciji u kojoj se dva kola prije kraja borimo za prvo mjesto i u situaciji dje smo bez obzira na sve remi udaljeni od baraza kolo prije kraja,bit ovoliko negativne energije,panike,prozivki,pa na momente i pljuvacine mislio bih da je lud.Umjesto da uzivamo u ovoj sansi koja nam se ukazala,mi ovo pretvorismo u maltene tragediju.Pola bi vas prije godinu dana 3. ili 4. mjesto u grupi potpisalo.Mozda mi ipak ne zasluzujemo neke stvari koje nam se desavaju,a Slovenci su stvarno gospoda najveca.Uzor.Kod njih ne mozes procitat da pljuju reprezentaciju pa neka gube i od Estonije dok god se vidi da im je stalo,a mi bismo ove nase najradije razapeli sto nisu 5 kola prije kraja obezbijedili plasman na EP.
Za razliku od kosarkasa nesretnih koje smo vidjeli sta su radili i koliko su se trudili,nema covjeka koji moze da bude objektivan i kaze da zamjera fudbalerima na onome sta su prikazali.I ne znam sta ima pogresno u tome da se kaze da smo igrali bez citave odbrane,kad jesmo i kad nas je to vjerovatno kostalo kojeg primljenog gola vise nego sto bi inace bio slucaj.Sigurno necemo izgubit 5-0 od Svajcarske,no cemo se borit do kraja,a ako budemo kompletni ja mislim i izborit za taj baraz,no se bojim sta bi tek tamo bilo ako sto krene naopako.