u mom slućaju bi bio 20 eura manji račun, ako računam Ekstra trio Maxi i t-mobile post paid račun koji mi iznosi 18 eura plus ono malo što mi obično izračunaju zbog posebnih brojeva isl....imala sam 2 f&f broja, sa kojima mi je sve bilo uračunato u oba smjera, imala sam i dopunu za dva pre-paid proja po 2 eura...180 minuta ka svim mrežama i beskonačne sms ka svim mrežama, mob net slabašan...
Ako uzmem Magentu One XL imam sve programe kao u Maxi paketu, imam pristup pickboxu uračunato, imam fix telefonski saobraćaj uračunat kao i dosad, ali i 2000 minuta sa fixne ka mobilnoj mreži, imam jedan mobil br sa 2000 minuta u mreži, 2000 poruka, 60 min ka drugim mrežama, u koje je naravno uračunata i mreža t-mobile, tako da to skoro i ne računaj, tri dana i nemaš više....imam mob net duplo brži, imam jedan pre-paid br koji mogu da dopunim sa 2 eura....ali imam problem...
PITANJE:
Da li sam dobro shvatila, da moj post paid br na koji imam sve ove pogdnosti i koji plaćam 18 eura, NE MOGU da prebacim u taj Magenta ONE XL paket, nego dsamo pre-paid broj, ili da uzmem drugi broj????
Ja danas zvah i reče mi operaterka da mogu i ja rekoh ajde da još malo razmislim, razmislih, koji će mi, ionako sms prevaziđen, viber je majka sad, ono sa drugim mrežama ionako trošim jer ne vodim računa da li zovem na telenor ili na t-mobile a svi imaju manje više i jedan i drugi i tu ih potrošim, a mogu da zovem samo 067 jes da mi je žao što tata mene više neće zvati i pisati besplatno (treba mu objasniti, a to je muka a i jedva je shvatio da mu je to plaćeno mojim računom prije nekoliko godina, ali ok, zvaću ja njega) i a odlučena zovnem, kad OPERATER (sad na nejga nalećeh) veli aaaaaaaaaaa, ne, samo pre-paid br, zasad ne može post paid br da se prebaci na ovaj paket?!?!?!?!?
Ko je u pravu?
Molim vas recite da je operaterka?
Hoću Magentu ONE XL????