Originally Posted by
Gandalf_White
Posto nikada ne pricas otovreno tako se jedan nadje lako prozvan ili uvrijedjen. Kao i sa ovim hipoteticki gore tako i sa ovim, u slucaju da se na mene alaudira.
Nemam partijsku knjizicu ni jedne partije. Ne zavisim ni od jedne partije. Cak donekle da je neko drugi na mom mjestu bilo bi ga briga ko je na vlasti jer od vlasti/vlade ne zavisim. Ja njima placam porez oni mene ne diraju i cist racun duga ljubav.
Ali ja hocu da moje dijete zna sta predstavlja rijec "demokratija". Hocu da odraste u zemlji u kojoj je normalno biti Crnogorac! Hocu da ga boli briga da li ide u SPC ili CPC i da ima pravo na izbor. Hocu da moje dijete ne bude pljackano i da mu ne bude uskraceno pravo na buducnost. Da ne bude dio izgubljene generacije kao sto je moja i mnoge generacije prije i poslije moje. Hocu da ponosno kaze JA SAM IZ CRNE GORE.
To se jedino moze desiti smjenom trenutne vlasti.
Ni jedna politicka opcija na svijetu nije kristalno cista ni jasna.
Dozvoli da objasnim svima zbog cega je moj izbor u ovom trenutku SDP+.
- Gradjanske vrijednosti
- Identitetski cisti
- Postovanje drzave i simbola
- SDP politicko iskustvo(kakvo je takvo je) i PCG mladost/ambicija/neokaljanost
- Jedinstvo
Neko mora da prelomi. Negdje most mora biti napravljen. U pocetku taj most moze biti kaldrmisan pa cemo se onda voziti po auto banu.
Lako je samo sjedjeti i pljuvati po svakome. Najlakse je govoriti a za koga cu da glasam, nemam za koga, DPS ce dobiti svakako. Zbog te opsjednutosti DPS-om i njihove prividne nedodirljivosti, zemlja nam je u situaciji kojoj jeste.
Ja sam izabrao da podrzim nekoga umjesto da blejeci idem na klanje kao ostatak stada.
Tako da sada Majo znas moje razloge, ukoliko si uopste alaudirala na mene. Ja, ili neko moj, necu dobiti posao ili bilo sta ako SDP+ dobiju u PG. Ja necu dobiti tendere i ugovore ili gradjevisnke radove ispred kuce. JA sam izabrao koga cu da podrzim i svakodnevno iznosim svoje razloge.
Da li je moj izbor ispravan? Ja sam siguran da jeste jer boljeg nemam.
Kod nas u Pjesivce se kaze Ako i Dako su dva najbolja druga. Zato cu svojim skromnim doprinosom podrzati ovu opciju.
:)