Nema više gratis gledanja dodatnih kanala. Od danas mrak :)
Hvala Mkablu na ovom poklonu do sada ali mislim da je vrijeme da malo koriguju cijene. Mtel ima najbolju ponudu trenutno.
Printable View
Nema više gratis gledanja dodatnih kanala. Od danas mrak :)
Hvala Mkablu na ovom poklonu do sada ali mislim da je vrijeme da malo koriguju cijene. Mtel ima najbolju ponudu trenutno.
Pih steta, u pravu ste.
Vala videcu kakav je mtel, ako je dobar raskidam ugovor, iovako zna cesto da mi zakoci net..
Kazu za besplatnu aktivaciju dodatnih paketa pozovite ili posjetite...za besplatnu aktivacizju?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Mozda je besplatna ta usluga aktivacije, ali na racunu mozda bude drugacije :)
Pa sta je sad dostupno za gledanje, samo osnovni paket, koliko kanala, sta je sve iskljuceno ?
edit: evo njihov info na fb
http://oi61.tinypic.com/i5cbxe.jpg
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Ssd gledaj onih 60 kanala sto nikad nisi gledo :)
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
M:Kabl ga je ugasio, jer ako hoćeš da na dva tv-a imaš digitalnu sliku (analognu valjda niko više ne želi gledati), onda je pretplata za prvi tv za 100 kanala 14.90 plus 5 eura za drugi, znači 20 eura za 2 TVa.
A kod m:tela je 178 digitalnih kanala na 2 TV-a + 8MB internet optika + plus fiksni besplatan u 078 i 1000 min u 068 (i možeš zadržati postojeći fiksni 020 broj) = 28 eura
Ugasili su ga.
Uzeh mkabl combo paket 26e. Izbor tv programa je top, internet je ok.. jedino sto su mi donjeli neki ruter "netis" (prvi put cujem za njega), i wifi mi je srranje..ping 1700, protok los..upload nikakav.. s obzirom da je na utp kabal sve ok..internet bas fino gura, definitivno je do rutera, tako da cu im trazit da mi donesu neki normalni ruter.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Totalno su mi pobudalili programi.
Sami se prebacaju sa jednog kanala na drugi.
Totalni show!!!
Može li se kako hackovat ovo čudo pa da otvorimo opet dodatne kanale ? :mrgreen:
Ja imam ugovor potpisan za DTV (uredno placao paket Arena Sport i ako je svima bio gratis ovaj period, namjeravam da im to nabijem na nos sjutra), sad su mi sve te programe lagano ugasili.
Odradio sam pretragu kanala ponovo i vidim da vlada opsti haos. Pola programa nema u listi, Arena takodje nema...totalni haos.
Ja vam kažem da preuzima telemach njih, nece ni biti arene. Od prvog oktobra i oni ce biti telemach
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ako tako bude momentalno cu da ih pozdravim.
Ako ih preuzme Telemach Arene svakako lete iz ponude, ali ne dok ne istekne ugovor s njima. Ako ih preuzme Telemach nece biti operatera u CG sa SKovima i Arenama. Ili jedno ili drugo, ili dva operatera. Jer Mtel i Extra TV nikad nece dobiti SK, to je jasno.
Nije valjda da će sportklubove da maknu? Odakle ta informacija?
Nece nego Arene, kad im istekne ugovor...
Sent from tapatalk
Ako ih kupe macice ih odma jer vec sklopljeni ugovori ne mogu da se prenose na novog vlasnika nego se sklapaju novi ugovori tj mogu odmah da se prenesu ugovori koje novi vlasnik ima a odnose se na teritoriju koju pokriva kupljeni.
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Može li neko da mi objasni zbog čega je problem da se ubace Arene ili SK tj. šta je tu problem sa ugovorima ? Ovi plate i to je to valjda. Nije valjda da ne vole pare.
Vlasnik Arene je Telekom Srbija, a SKa United grupa (SBB/Telemach/Total Tv), naravno da nece davati konkurenciji svoje kanale.
Daju oni SK ali traze euro po korisniku i da moraju ici u osnovni paket tako da operater nema dodatnu zaradu na njih
Zato ljudi ko voli sport satelitska sa CS ili ko ima dobar internet IPTV i eto da se gleda sto god pozelite. Ne dozvolite da vas ogranicavaju ni u cemu
ne kontam ? jel ovo znaci da mozemo jedan izabrat da nam bude dzabe ili dzabe mi je da zovnem da im kazem da mi ukljuce paket, a kad stigne racun bice +5Jevra :)
sinoc sam od ludila jer vise nisam ni zna sto cu od sebe poceo da listam kanale po redu ( jer dosad sam samo sportske gledao i dva za filmove ) reko da vidim sta tu sve ima, i stvarno frapirao se, kanali na ruski, njemacki, francuski sve bez prevoda, znaci imam desetak krstenih kanala, sport klubove, dva eurosporta, fox-ove, cinemania, 1000darka i par onih dokumentarnih ... ja bi kolko je SAD potpisa da mi momentalno izbrisu 50 kanala, a u zamjenu za to da mi ubace arenu...
evo ja knjigu poceh odje da pisem jutros, prastajte, al isto se $etih necega, ovo je za malo starije forumase da se tako izrazim, od 30 pa naprijed :D sjecate li se kad smo imali samo 7, 8 drzavnih kanala !? sjecate li se da smo imali italijansku ligu, spansku, multiprenose, kosarku, odbojku, svetsko prvenstvo, evropsko, olimpijske igre, nba po citavu noc, biciklizam, a na ostalim kanalima po koja serija `mucke` `treci kamen od sunca` `bolji zivot` dobri filmovi, a da ne pricam kad se primakne nova godina pa ono citavi decembar i januar ne znas sto ces prije gledat.... a pogledaj sad ? saltam sinoc ovih 140.000 kanala i ne mogu da nadjem film normalan ili seriju da odgledam !?!?!? nemam arenu ne mogu da pratim ligu sampiona utorkom, i italijansku ligu ..... zaboravih da dodam kako je tad picio i MTV i to `pravi` Mtv sa vrhunskom muzikom ... jes da smo imali i `palmu` al jbg :) uglavnom ako nije bilo bolje eo .....
prije ce biti da se ne mogu dogovoriti iz nekog razloga...jer eto hrvatski telekom ima i sport klubove i arene...i to sve u dodatnom paketu...
a nije da tamo nema operatera koji nema SK... total funkcionise tamo i ima free sve SK kanale... a max tv napalcuje 10eura dodatni sportki paket sa 5 arena, svim sport klubovima i jos par slicnih kanala. imaju i jeftiniji paket sa 4 arene i manje sporklubova...ali je razlika mozda 1-2e...
Uglavnom odje su trenutno u najvecem problemu korisnici usluga jer ne mogu od jednog operatera da dobiju kompletnu ponudu... a siguran sam da ima ljudi koji bi pored Serije A i LS rado rpatili sve sto se daje na SK kanalima...i obrnuto...
Total nema ni 2% korisnika u Hrvatskoj, naravno da ce onda prodati svoje kanale najjacim igracima, ali mnogo bolji deal ima Bnet nego T-Com. U BiH su npr. jaki, imaju Total u Republici Srpskoj i imaju Telmach u federaciji i sad su kupili najveceg sarajevskog operatera HS i jednostavno ne daju drugima Sk kanale. Kakav eura, euro po korisniku je nista za SK kanale, Pink paket kosta euro po korisniku pa ga operateri rado placaju, ES dva kanala su oko 90 centi, oni jednostavno zacepe cijenu koju znaju da operater ne moze da plati. Cak su u BiH prinudjeni da svima ponude iste uslove, ali ponude svima 3 eura npr. po korisniku, to prihvate samo Telemach i Total jer su ista firma i to je to. I u Makedoniji T-Com ima SK kanale, ali i tamo nisu jaki, sto ih nemaju najjac igraci pored Telemacha u Sloveniji, ovdje, BiH i sto ih nema Telekom Srbija u Srbiji? Tamo dje je United grupa dominantna i dje ima monopol SK kanale konkurencija nema.
Arene su prve usle u rat, trazili su od SBBa da su posebni paket ali i da od svakog korisnika uzimaju dva eura, od svakog. Tada su ovi naravno to odbili i poceli da ulazu pare u svoje kanale.
Na 5 televizora gledam 60 kanala zajedno sa internetom net8 placam 25e... tako da mi nije skupo i ne mislim ih jos mijenjati...za razliku od njih t-com ****** od 2mb/s sam placao 20e + pretplatu fixnog kiji sam moro imati a nisam koristio
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Sa kupovinom od strane Telemacha neće više biti mogućnosti švercovanja, ako gledaš DTV - 14.90, ako gledaš analognu - 11.14, svaki naredni DTV u kući - 5 eura, svaki naredni analogni - besplatan.
Ko uopšte gleda analognu više kad je velika razlika u kvalitetu slike?
Dodatni kanali su ugašeni iz tog razloga, priprema za preuzimanje od strane TM.
Ako traze 3€ po korisniku i da im kanali budu u osnovni paket,neka plate tih 3€ i za toliko povecaju cijenu osnovnog paketa. Mislim da bi vecina korisnika prohvatila (obzirom koliko se napatismo sa ovim operaterima) da placa 15€ mjesecno,a ima dobru sliku,snimanje normalno,i SK i Arenu u HD formatu... Ovako se ne nazire neko skorije rjesenje gdje ce jedan operater moci ponuditi ove uslove. Sport je najveci problem,film se skine sa torenta i dok je dobar stream prilicno tesko nac,i opet slika bude ocajna...
Ako Extra TV izgubi Arenu izgubice 80% korisnika...sto ce ostati onaj Fight :)
Baš me briga za arene
Ali uskoro mkabl gubi sportklub ukoliko ga telemach ne kupi.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Odlično, taman da raskinem ugovor i pređem na telemach koji će imati uskoro kompletnu ponudu. Gledah juče cijene telemacha u Bosni i Hercegovini, za 20 eura internet, telefon, kanali kao na Mkabl ako ne i bolji pa vi viđite kako nas svi deru kao ovce
Bas je nemoguce razumjeti vas. Neko prica da TM preuzima MKabl, neko prica da ide sa MKabla na TM. Sto je zapravo realno stanje?
+ mogu li da nekako trazim povrat novca od mkabla za arene, potpisao sam ugovor a nijesam znao da ce raspadi svima ostalima da daju godinu dana dzabe
Mada, meni nije ni razumljivo da neko kaze "gledah cijene u BiH" i "spisak kanala u BiH je..."
Po toj logici, Extra TV bi trebao da ima SK, jer Telekom u Hrvatskoj ima SK u svojoj ponudi. Kao i makedonski telekom.
A to da M-Kabl dize cijenu za 3 eura, ako je to uslov da bi bio u osnovnom paketu, potpuno nelogican. Sta, jer bi neko da gleda SK, ja moram da placam 3 eura vise za kanale koje ni ne gledam?
To ti je isto kao da Telekom kaze, mi cemo da podignemo cijenu za 5 eura, jer cemo da stavimo MyZen HD u osnovnu ponudu.
Sto je najgore, M-Kabl je to i uradio. Kada su stavili SK u osnovnu ponudu, digli su pretplatu za cca 1 EUR. Naravno, nisu rekli da je to zbog SK.
A što čoče nije razumljivo? CG operateri svi listom deru svoje korisnike sa cijenama. Pogotovo telekom kao najsramotnija kompanija CG. Krvnički naplaćuju internet, ponuda tv kanal presmiješna, nemaju krštenu ponudu ni telefona a da ne pričam da se sprdaju korisnicima naplaćujući im pretplatu za bazdeljavu fisknu telefoniju. Druže kao da smo Somalija