Kod Njivica je još nezgodnije to što posle 18h nema sunca, znači kad je najljepše ti gledaš sunčeve zrake kako biju na drugoj strani obale... Osim tih "sitnica", sve ostalo je dobro.
Printable View
E dobro si to pomenuo kome smeta :).Mah ja sam išla kao i na Rose onim brodićem čisto da izletim malo iz Novog nisam inače tip da cio dan provede na plaži.Bio je brodić baš do Njivica što je banja da ne glavoboljiš oko parkinga mislim da ga više nema.
Za kupanje je voda odlična i potpuno je nekako izdvojeno od grada.
Ahaahahaha vala baš ka da pišu nekome na Mars. :joy: A ne u Crnu Goru a još u svijetu đe sve cjenovnike moš viđet i na netu.
baš sam uporedio cijene smještaja za avgust, Ksamil je otprilike 20% skuplji od Budve, dakle cijene nisu problem
Nedostatak para je problem jer se samo trosi i ne stvara nista tako da lazno pumpanje pocinje da pokazuje svoje pravo live i desavanja u srbiji gdje je kriza i plus protesti nista vise...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Perazića.
Pica
Sok
Kafa
Uz to na plažu kuliraš 18€ više bi platio nedje u siti kvart. :D
https://i.postimg.cc/qBwJ28kL/20250726-120619.jpg
Veliki Pijesak
2 lezaljke i suncobran BESPLATNO ali moras potrosit 25€ u restoran iznad. Što je sasvim ok i vrhunski.
Malo đe u CG naiđoh na ovu ponudu...
U Perazića Do ležaljke su 25€ + vikendom rade na rezervaciju, kao da je elitna plaža, a ne prdnjava za koju moraš da se moliš Šivi da ti neko ne dođe u susret autom jer nemate đe ni jedan ni drugi.
Da ne pominjem cijene u kafiću, đe je dojč 2.5e, dječji sokić 3.80, Somersby 4.5...
Uh ovo covjek vise ni na forumu ne smije nista vjerovati
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba pricat strancima da je korona i dalje, zato nema naroda
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Na Kamenovo smecarski ovako okrecu mobilijar kad gosti odu nakon 17h, a novim gostima ne daju da legnu na iste iako zakonski svi mozemo da ih koristimo dzabe poslije 17h
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bee28b58b3.jpg
Prijavi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ali prvo probaj da ih okreneš sam. Nije zabranjeno da se koriste, samo su ti otežali.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mozda je do mene, ali ici na plazu ciljano iza 17h da se dzabe lezinja na lezaljke mi je nidje veze... da ne kazem sto drugo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ima nas koji radimo do 16,pa dok dodjes kuci,presvuces se,rucas,eto 17 sati......
Sent from outer space using Tapatalk
Ili dođeš na plažu u 3....
Bućneš se, odeš na par piva, Bućneš se i eto 5 da se pružiš [emoji3]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
A ima i nas koji dozvoljavamo samo blagu promjenu svoje, inače snijeg bijele, kože :)
Neko ima možda malu djecu, pa neće doći prije 18h …