Što se mene tiče neka ih stave i 50 ali daj iće i piće za te pare, ka Grci što rade, no smo alavi ka malo ko.
Uraditi ovo, jos po sred bijela dana, ko zna kakvo je mudo pa mu puca ko ce ga vidjet.. pakao
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Okle onolike zgrade nije ono bilo prije 10 godina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nista mi gadnije nema nego all inclusive
Jede narod i pije ka da je iz gladi pobjegao
Na krf kad smo bili u onaj akva park
Jede narod u bazene, uzas, smucilo mi se bilo. Nikad manje nisam pojeo
Takvih redova da se nariljaju to nikad vidio nisam
Slao mi kolega slike iz turske isti pakao
Miljarde u redove
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jes, kad natrpaju tanjire, jos nisu rucali, ali na drugom kolaci i voce, sudnji dan, + ne pojedu sve nego ostave, ali oci gladne
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa E.
Uništili su i barski ljetopis zbog tako jednoga te mu ne mogu ništa pa odvali sa zvučnicima.Ka onaj u Igalo/Novi što drži La Bambu i dan poslije što sam bila u najavi mu Desingerica.A da ne rečem kako povlašćeni već uzmu karte za barski ljetopis moš čekad ka neutralan u politici koliko te volja.
Sve su to neki povlašćeni od bačanja kanalizacije u more,do extra bas zvučnika preko ulaznica za predstave a ne zna se koji je gori od kojega.
Ajte ljudi sta vam je otvoreno je more, sta se odma bunite. Nista vam ne valja. Jos najbolje da se na gradsku kanalizaciju spoji i placa komunalije.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Meni se cini da je neki gumeni camac usred onih govana
Citam po portalima i mrezama kako se nasi susjedi zale na govнa i kanalizaciju. Mislio sam da lazinjaju kao po obicaju, da je to mit, sad ne znam stonda mislim.
Stvarno, ima li jos mjesta dje se ovako izliva kanalizacija, da je spojeno direkt u more? I dje, da se izbjegava
Bogapitaj.Tačno se ljeti držat onih Veriga ako čoeku na um pane da uđe u more.
Bolje da vidis dje nema nego dje ima
Manja ce ti lista bit
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja sam mrtav ozbiljam, mislio sam da su to bajke... ajde ova manja mjesta po zalivu i sl, ali nije valjda na ove vece plaze da ima toga?
Ako ima kod ovih popularnijih mjesta, napisite slobodno
Вјерујем да је и @kaemSe исто мртав озбиљан.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nema pravila najjače mi je kad nam je došla rodbina iz Njemačke uzeli u Iberostar u Bečiće full luxuz smještaj veli tetka izlila se kanalizacija sljedeći put su isto drži Ibero Star mislim uzeli na Njivice tamo je čini mi se stanje okey ali za obične smrtnike plaža više nije pristupačna osim ako nisi gost istog.One Verige sam navela jer valjda nema okle nek primorci dodaju na spisak.
Plavi Horizonti maybe no na kraj će biti izgleda iznajmiš čamac pa se udaljiš od "civilizacije" na neke divlje plaže nepristupačne.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 23-07-25 at 19:21.
У Иберо у Њивицама може, на рецепцију платиш лежаљке и сунцобран и лагано спустиш се пут плаже и бираш мјесто. Али хотелски паркинг само за госте обично јер је вазда фул. Па се мора тражит код оближних кућа јер људи издају, или евентуално горе на главном путу испред оног Холидеј ресторана. Пише само за госте ресторана али преко дана никад никог. Буде неколико паркираних аута само са десне стране паркинга, ђе се спушта пут.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ni Sutomore nije što je nekad bilo....
2 vode i 2 kafe 14€
Zavisno dje, posto juce vidjeh nekog lika koji ide po plaza i snima cijene. Bjese pivo 2€, kafa 1.2-1.5€
E živo me interesuje đe je platio dvije vode i dvije kafe toliko, još u Sutomore. Ne velim da ne priča istinu čoek no mi baš šokantno za Sutomore. I u BD bi se baš morao potruditi da nabodeš mjesto da platiš toliko
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 24-07-25 at 09:32.
Meni je Karuba (Sutomore) standard ne mijenjam je navika je navika.Što se Njivica tiče kad pročitah ovo gore neka hvala baš mi ne treba ta neprijatna situacija.
https://www.vijesti.me/tv/emisije/76...ren-za-turiste
Plus mogu da organizuju i proslavu od kad su Bato i Co oslobodili plaže.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks