Nocas nam je duze na forum, mora da je jutros prikasnio na posa' :D
Printable View
Nocas nam je duze na forum, mora da je jutros prikasnio na posa' :D
1. Kako ga nema na ETV platformi? Kanal 12.
2. U pitanju je Zakon koji ce se najvjerovatnije donijeti januara 2016. g. i koji ce Totalovcima onemoguciti da drze monopol na odredjene kanale, na taj nacin prljavo igrajuci samo da bi spasili to malo korisnika sto imaju.
I dalje vazi ona ponuda na PP.... Ponasaj se normalno. Nije tesko, bez obzira sto si takav kakav si... Ali spamer iz misje rupe zvane SBB ne moze biti dobar jer za drugacije i ne zna... Koliki je tebi IQ? Jel 60?
Jos nesto, bavis se sa mnom, jesam li te TOLIKO opcinio? Jesi li musko? Ako jesi, onda ja nijesam lgbt.... Nadji nekog drugog tebi srodnom... OKANI ME SE!
Može li neko da nam kaže koji još kanal osim RTS-a,na Extra tv-u, prenosi ovu utakmicu Albanija-Srbija?Ja ne mogu da ga nadjem...pošto je RTS zamračen pa zato pitam.
@Prezla
Kako nemam te sinestar kanale.
Ne odgovorih ti za mail.
Bila je podesena univerzalna sifra,a ne ona koju su mi dali.
Ali ne mogu da dobijem lozinku za HBO,izbaca gresku neku
Idi negdje gdje nemaju extra tv. :D
Sto se tice SK, zakon iz 2016. nece donjeti SK u t-com. Pisalo se vec ovdje kako se to u BiH i Makedoniji zaobislo. SBB ce biti duzan da ponudi svima Sport klubove po istim uslovima po tom zakonu. I onda ce on ponuditi svim operaterima u CG po cijeni od recimo 5-10 eura. Te pare mogu svi platiti osim telekoma jer su svi ostali u vlasnistvu SBB-a tako da ce Mkabl, Total, BBM i sl placati sami sebi (SBB-u) za sport klubove. t-com nije lud da plati tu cijenu jer se ne isplati. Tako da ce ostati sve kao i do sada.
Imam osjecaj da mu pritisak skoci na 200/150 kad vidi moj post :D
sta koji q, nema utakmice?????????????
presmijesan je ovaj extra tv stvarno,ne daju nista vidjet ni na ove mrcene kanale sto imamo
evo nadjoh na SK CG,sad se tako zove,je li?...i to je sad lokalna stanica...i naravno nije na extra tv...iiii, ništa mi tu nije jasno kakve veze ima SK i extra tv??? :stupid:
neko nam sugeriše što da gledamo,što valja,što ne valja,zamislite.u 21 vijeku tzv extra tv je jedini kablovski operater đe se ne mogu gledat utakmice evropskih kvalifikacija u fudbalu koje se večeras igraju.i nama onda neko priča da je to bezveze,pa ko to gleda,njemce,hrvate,srbe,irce,škote,engleze...sjut ra igra naša crna gora,bogu fala pa ćemo je gledat na tv,barem to.pomisliću da je taj koji nam sugeriše da je ovo sve bezveze žensko u pitanju i da su joj milije farme,parovi i ostali.srećom tu je cs,pa se može gledat svaka utakmica,i večeras i sjutra,da se bira.ko je još spao na tzv extra tv
Ma Total TV je zakon,možeš da biraš oces li da gledaš na RTS ili na SK 1
A ovi smradovi zamračili RTS a nemaju u ponudi SK1.
Kako to da na Total ima prenosa na RTS ionako u ponudi imaju SK a na A na ovo ****** od Extra TV nema ni jednog ni drugog???
I ova Arena Sport se raspada ,prenose samo tu raspalu Aba ligu ( a vidim tuže se nesto sa SK oko prenosa i pitanje je ko ce prenositi do kraja sezone) i LS utorkom.Cus Češka liga,Francuska....pa ko to gleda
SK nema u ponudi ETV-a, jer SBB ne zeli da ih bude u ponudi, a posto je na snazi Zakon o elektronskim medijima koji navodi da ako neki operater ima ekskluzivna prava na odredjeni kanal za odredjeno podrucje (SK na teritoriji CG), ostali ne smiju da ukljuce druge kanale koji prenose isti programski sadrzaj....
Zato je RTS i RTRS zamracen, bez obzira sto SK nema u ponudi Telekoma.
Zato upucujte prigovore nadleznoj Agenciji, a nikako i niposto Telekomu.
Na kraju krajeva, na ovom topicu imate clan 10, pa ako ste pismeni citajte...
@ Manu, stvarno mislis da ja koji imam svoj zivot i posao se bavim tobom i pritom mi se (od tebe) dize pritisak??? Umislio si druze da si neko i nesto.... Hm, nijesi jedini od kompleksa nize vrijednosti boluju gotovo svi koji dolaze sa cuka.... Tako ti je to.... Nema tu pomoci.
Samo me se okani, jer se na ovom topicu ISKLJUCIVIVO sa mnom bavis? Zasto? Nije valjda da ti se svidjam?? Ajde bar reci da to nije istina, da ne brinem za tebe... ;)
Koliko je nocas zadovoljnih korisnika najboljeg servisa :D
boli me q, gledam izeta
220/170 :d
TOP Snimak :D
http://0eb.net/video/67333.html
Zao mi je, kazem ti opet. Sto se mene tice, "uzivajte"...
Naravno da ne placas Agenciji, vec Telekomu, ali je Agencija nadzorni organ Telekomu i ostalim konkurentima koji distribuiraju TV kanale... Zakoni su jasni, tako da tu Telekom nije kriv, koliko ti god izgledalo da jeste...
Izete, sta da ti radim, opusti se i pogledaj neki film iz videoteke ili na nekom TV kanalu... Imas mnogo mogucnosti.. Nemoj da se ljutis! :) Pozz.
Ovo prvo je tvoja tezina, a drugo visina.... Pa bas "lijepo" izgledas... Svakako nijesam lgbt, a i da jesam, ne bih te uzeo. Pozz.
Puva li tramontana ko' tebe u HN? Ako puva zatvori prozor, vidim dosadno ti je pa se i ti (sine mitre) bavis mojom malenkoscu.
E imas Manu, pa njega malo zabavljaj, on trazi srodnu dusu, pokusaj sa njim.... ;) Visok je 170, a tezak 220, sto stvarno nije lijepo, ali mozda ti se svidi??
Je li moguce da je neko ovoliki kreten, i ovo radi u Telekom :D
Sad izigravas nevinu starletu, a?? Nemoj to ne pali kod mene, tako da be relax...
Ako je neko kreten, mislim da si to upravo ti, jer me kontinuirano napadas i analiziras me kako mi se pritisak dize, i onda postujes brojeve... Trebam li da te podsjetim da je po pravilniku ovog foruma, zabranjeno?
Onda nedavno prije "mjerenja" mog pritiska, javno si pozvao da se ne placaju racuni Telekomu, cime si opet prekrsio ne samo pravila ovog foruma (pozivanje i udruzivanje na linc nekoga ili necega), vec si prekrsio i Zakone drzave CG!
Tvoj post mogu ladno prijaviti Upravi policije - CB Podgorica, i preko admina ovog foruma bi lako dosli do tebe.... Kao onoga sto je preko Vijesti prijetio premijeru Djukanovicu, pa mu se sad sudi... I on je kad je prijetio, mislio kako radi ispravniu stvar...
Covjece, prenagljujes i pocinjes da smetas ne samo meni vec i ovom forumu.
Ovim zavrsavam dalju diskusiju sa tobom, jer nemam namjeru se nadgornjavati sa kretenima i kerovodjama. Ostanite mi opusteni, ali daleko mi moja kuca bila od vas i vase "istine"!
Ugledaj se jadan ne bio na Emila malo, naucices kako se radi taj posa' ;)