Ali svake godine u isto doba pocnu sa ovakvim objavama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ali svake godine u isto doba pocnu sa ovakvim objavama
Tako je kako je. Vjerovatno bi dosta naroda ođe poluđelo od dosade jer u cijelo mjesto nema bukvalno ni jedna živa muzika. Da ne pominjemo razne klubove i sl.
Što se Hrvatske tiče, uprkos ogromnoj obali nisu baš u suficitu sa pješčanim plažama, a tamo svakako idem svako malo.
Sad mi je ovo super sjelo, će vidimo u budućnosti. Ostajem pri tvrdnji da je Grčka vs. CG isto kao smartfon vs. nokia što se tiče odmora. Sad za provod je druga priča.
Ono što mi je svakako zanimljivo u vezi cijena su vode za piće. Dakle, pljačkaška prodavnica u kampu, paket 6x1,5 L vode je 1,8, a 12x0,5 je 2,2 eur.
Bio sa sinom i on mi objasni što je sve od slatkiša milka i kinder jeftinije no kod nas. Zamislite onda u neku veliku prodavnicu. I zamislite kako nas deru u svakom slučaju i u kafani i u prodavnici. E sad zbog čega, to je duga priča.
Svakako, nekonkurentni smo u turizmu i brzo ćemo to saznati na veoma težak način, ne samo za turizam, nego za sve u ekonomiji.
Ako nas ponovo Mikijelj ne spasi.
Alabar zakupio Tropikanu plazu :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znaju Srbi da je more slano...
Mi tovimo ajkule za ljetnju sezonu, no nikako da ujedu koga to bi bila vijest za toalet novine po Srbiji.
Pocela priprema za sezonu..
Na graničnom prelazu Dobrakovo zaplijenjeno je 5860 komada naočara i 400 komada futrola i kutija za naočare za sunce u vrijednosti od 91.500 eura, saopšteno je iz Uprave carina.
Mene samo zanima stanje svijesti covjeka koji procita tako nesto i kaze "Ahh ajmo ipak u Grcku na more, u CG se pojavile ajkule" [emoji1787]
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Plati agencija koja dosta prodaje u Grčkoj 100€ nekome jadniku da opanjka Crnu Goru.
A onda drugi jadnici medju novinarima prenesu klikbejt.
Niko neće radi toga odustati.
Mada, evo u Grčkoj, prekjuče se delfini ozbiljno primakli plaži dje se kupam[emoji23]
Idemo samo na nedelju dana :)
A s jeseni, Boze zdravlja, opet nekoliko mjeseci za Aziju, ovog puta sjeveroistok, Japan, Kina, Koreja, Tajvan, Filipini.
Jugoistok smo obisli 17/18te, i ovo nam je ostalo da kompletiramo daleki istok :)
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
https://x.com/dbulatovic/status/1931...MNfGKNr96RlWvw
Ne, nemamo festivale ali imamo isto tako dobre litije, veceri duhovne muzike, poeziju Dragana Koprivice, pjesme Pipuna, srspki sabor u Radanovicima, Baju malog knindzu, i tako...
Ne vidim problem.
Sicilija komplet, Valensija i Lisabon ... mislim da su to mjesta dje bih rado zivio a ne samo isao na odmor . Narod veseo , neka laganoca u vazduh se osjeca , svi su kao mi ono "kako cemo, lako cemo"
Od kraja ove sezone ocekujem kuknjavu visokih razmjera. A ja cu da narucim kamion ubrusa, jer je jeftiniji nego ljetovanje kod kuce.
Meni ljudi koji se bave outdoor turizmom kažu da su baš zadovoljni, za ostalo ne znam.
Ne razumijem da neko svojom voljom dođe na naše primorje ili sl, na gotovo svakom putu su svakodnevno protesti, Radanovići haos, radi se NK-Plužine, Virpazar/Sozina je skoro svaki dan udes i zastoji, baš treba biti mazohista a ko mora da putuje poslom, to je tek patnja.
Sjećam se kad je neki Englez napisao putopis o putovanju vozom od BG-PG,i jedno od oduševljenja je bilo što ne znaš kad ćeš stići na destinaciju.Turisti samo treba da uđu u taj lazy mode,pa ako im se baš svidi da im počnemo i naplaćivati uslugu zadržavanja na putu.Svaki protest bi morao odrediti licenciranog vodiča na engleskom koji bi turistima na blokadi pričao o lokalnim problemima i sl.
Edit:Đe si upoznao svoju suprugu?
-Na blokadi puta xy-zn
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk