Od Dhermija pa nadalje, plaze kao da si u Grcku
Po albanskim cijenama.
Mi ovo ljeto idemo opet u Kalabriju, doduse ovaj put na śever.
Poslednja neotkrivena regija evrope
Minimalno zapadnih turista, cijene hrane i pica kao u Pg, nema guzve u spic sezone...
A plaze... Tropea, Capo Vaticano, Zambrone, Vibo, Scilla...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ocito da ministarka i mi ne zivimo u istoj drzavi. Evo ona nahvali na sva zvona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daaaavno je ta 2017ta.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što znam, možda je do mene. Meni je ok i da se na dan posle posla spustim do Bečića npr.
Nešto mi ljetovanje, more, vožnja duga ne izgleda previše primamljivo. Što znam.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Albanija je u pitanju
Ova zemlja bi mogla da prestigne Hrvatsku u turizmu: Cene nekretnina skaču, a priroda i lokalci trpe
https://eupravozato.mondo.rs/ekonomi...rdan-rast.html
Ja sam u Sarandu obicno bio po par dana kad idem dolje daleko put grcke
Ovdje sam odsjeo i bilo je banja, neka porodica drzi. Uzivali smo
Odmah u vodu se bacis ne moras u grad ic
Povo, hrana sve im je bilo top
https://www.booking.com/Share-LQpVnel
Nisam obracao paznju na cijene, 2023e u jul je bilo 80e nocenje
Vidim izbezobrazili se i oni
Ne slikah, a cijene sam zapamtio za ribu, brancin iz uzgoja 16, lovljeni 24, orada isto, hobotnica 15 kao i lignje koje u malo drugačije, jedna ima po kila, škampi 20. Ovo je sve cijena za kilo, očiste spreme pokupiš.
Što se restorana tiče, jedemo četvoro svuda za do 50 eura.
Primjetio sam jedino da im kafa odskače sa cijenom i svuda je skupa. Po 4 eur kapućino, ali uz to dobiješ 500 ml negaziranu vodu. Inače je voda smiješno jeftina kad je naručuješ 0,5-0,8 maks.
I sokovi i piva koje donesu su često 500 ml, to sam primjetio.
Bili do Soluna, koja laganuša od puta, 140 km za dva sata. bez gužve. Vidjeli što treba, u povratku šoping mall, Sefora, HM i sve što đeca vole. I naravno McDonalds (I naravno Džej). Na kraju nema uštede.
Al pričajmo realno, grčka obala 12500 km, naša 280. Pa smo sve nabili i dolje pošli da uzmu pare svi oni koje je gladni penis pravio. Ovo đe sam da je kod nas umjesto 20 kuća imalo bi 50 zgrada i 50 solitera.
U svakom slučaju nisu Srbi ludi što idu u Grčku. Ludi su oni koji dođu kod nas i plate.
Poslednjih par godina imali smonpriliv Rusa, Ukrainaca i Turaka koje smo "knjižili" kao turiste. Sad kad oni idu, vidjećemo što nam je zaista sezona. Ali sreća pa imamo Mikijelja, Radunovića i onu ministarsku.
Tko leti, vrijedi...
Po mom mišljenju, uvijek je ljepše otić’ negdje i vidjet nešto novo. Prije je bila baš velika razlika u cijenama kod nas i vani, ali sad jedino što može da ispadne skuplje je sam put, ostalo bude čak i jeftinije.
Što se tiče Albanije – Drac mi je bio baš razočarenje. Nekako mi je sve djelovalo prljavo, nisam se čak ni okupao tog dana.
Saranda i Vlore su mi, s druge strane, bile skroz okej. U Vlore je kao u Ulcinj – plicak jedno 500 metara. Nije mi to nešto posebno za kupanje, ali super je za đecu.
Grčka – tu nema greške, isto važi i za Siciliju. Nije baš džabe, ali kad se ide privatno i uzme smještaj direktno, može da se prođe fino. Ko hoće luksuz, mora i da kešira , hoteli su generalno preskupi dje god se okrenes .
Evo naši prijatelji i njihovi kumovi već treće ljeto zaredom uzimaju kuću sa bazenom na Lefkadi za oko ~200 eura dnevno. Kuća brutalna, svaki dan druga plaža, ima ih od skroz divljih do maksimalno sređenih – za svakog po nešto
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Dobra ce nam bit sezona ove godine. Gledam ove plaze sto znam gazde, nijedna otvorena jos uvijek.
Direktni krivac je Vlada i ovaj čovjek
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...a-pred-vratima
Kazu nidje niko dolje. Sinoc se cujem sa drugom sto radi na girose u Bd, 6 smo ih veli juce prodali.
Zovem ove na Trsteno, nismo jos otvorili veli, za 7/8 dana cemo, svakako veli nema nidje niko.
Par drugova koji su završili fakultete u Srb i ostali gore da rade ne dolaze ovdje da ljetuju iako imaju kuće već idu u Grčku. Eventualno septembar ako im posao dozvoli.
Mislim žalosno je to ali sami smo krivi.
Mi smo prosle godine bili na Lefkadi, neki apartmani isto sa bazenom, 3 nocenja 450e su me ispala, gorivo 150 (obisli smo i lefkadu uzduz i poprijeko, oko 200km samo po ostrvu). A sve je tamo dzabaluk, u grad racun za 2 osobe mi nije presao 40-50e. U ona manja mjesta isto ima prelijepih restorana itd. Ja sam htio i ove godine da podjemo jer mi se bas svidjelo al izgleda cemo Italiju, sve u svemu lud je ko podje na nase primorje bez ako nema nesto svoje dolje
Pa da krenemo
(Video) Ajkula snimljena kod Petrovca: Drama na crnogorskom primorju, može da bude opasna po ljude
https://mondo.rs/Info/EX-YU/a2079709...-petrovca.html
Petrovac se odvojio od kopna i sad se nalazi pet sest milja od obale.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 8 users browsing this thread. (3 members and 5 guests)
Bookmarks