Kako se zvase aplikacija da kad ti stigne sms mozes da reply sa lock screena bez otkljucavanja?
Printable View
Kako se zvase aplikacija da kad ti stigne sms mozes da reply sa lock screena bez otkljucavanja?
Nine taj ali moze da prodje.
Zahvaljujem Goce
Da li postoji aplikacija za iPhone za parkinge u CG ?
Bila je ali developer nije uplatio 100$ za produzenje account-a, pa sada vise ne moze da se skine.
Cim bude kakvih para vraticu je.
interesuje me dje mogu u pg promijeniti masku na iphone 3g 16 gb, bijela mi treba
Novi iphone 4S, kupljen u T-Com, baterija traje 1 dan :) Koji mu je matrak?
Koja verzija softvera?
Version 5.0 (9A334)
Firmware 1.0.11
Da mu opalim update na 5.1 ?
Ne, nego ga makni malo iz ruke... Neka počine :)
Ako ti ne treba Jailbreak - obavezno update!
Kupio sam iPhone4s kod T-com-a i odradio update na 5.1 (9B179) i baterija mi traje 2 dana (punim ga svako drugo vece). U ta dva dana sam:
- stalno nakacen na 3G osim u situacijama gdje ima Wifi dostupa kad se sam prebaci na wifi mrezu. surfujem i gledam mailove po cijeli dan
- odgledao sam par spotova na youtube-u
- nisam pretjerano pricao telefonom
- instalirao/deinstalirao barem 10 aplikacija
- koristio neke aplikacije koje koriste kompas i gps....
Cuo sam da update na 5.1 znacajno poboljsava bateriju nekako .... Cudi me da vec nije signalizirao da se "upgrade"- ujes.
Zakaci ga na punjac i na Internet (preko wifi-a) pa onda podji na SETTING > GENERAL > SOFTWARE UPDATE > i prati uputstva. Treba da skine nekih 800MB update-a pa ce mu trebati par sati ili citavu noc da to zavrsi (zavisi koliko brz Internet imas)
Ima li sanse da Administrator foruma kreira podforum za Apple i u okviru njega iPhone ... ovako je nepregledno...??
ajde da napravimo listu stvari tj MUST HAVE paketica sa CYDIA-je
evo neka moja trenutna lista, manje vise uvijek jedno te isto instaliram
- Installous 4
- AppCake
- Springtomize 2
- Activator
- five icon dock
- iFile
- SBSettings
- WinterBoard
- Barrel
- Mulrifl0w
- NoLockScreen
- CallBar
- CyDelete
- UISettings-iOS5
- iBlacklist
- WeeSearch Pro for Notification Center
- Move LockScreen to Unlock
- Graviboard
UKOLIKO NE ZNATE za sta je koja aplikacija, dovoljno je da kopirate recimo ''Springtomize 2'' na google i mislim da ce te naici na dosta video klipova i objasnjenja za sta se koristi i kako se koristi.
dalje, nisam stavio SOURCES sa kojih sam skidao ove aplikacije, al ukoliko ne mozete da nadjete, pitajte odje il na pm, pa cu poslati sors
il ako neko bude imao malo vise vremena neka kopira moj post, pa neka ubaci sources pored aplikacija tipa ovako nesto
- Installous 4 ------- source - ''http://cydia.hackulo.us/''
Da dodam jos
afc2add
Action Menu
XBMC
AnyAttach
Infinidock
ProTube
FolderCloser
Grooveshark
CydiaBulletin
AppUpdateNotifier
KillBackground
QueryUSSD
PasswordPilot
WeeToolbox
imam na 3gs SIM FREE 5.1,ima li jailbraka
ima naravno ....odavno ...jel ti stari bootrom ili novi?
nemam pojma za to
Uglavnom ima. Imas i za novi 5.1 jailbrejk.
Ne gleda se IMEI , vec samo serial number telefona....najboljii nacin je ovaj
e jos kad bi mi nego o forumasa odradio ...poslije nedelje...placam pice:D:D:D:D:D:D:D:D
da nema ko power/sleep dugme za iphone 3gs (mada mora da je isto i sa 3g)
ispalo ovo dugme pa ako neko ima da mu ne treba ili da bi ga prodao valjalo bi :D
par 2-3e je na ebay no mi se ne ceka 15-20dana dok dodje
oce li mi ko odradit jailbare na 3gs 5.1......:welcoming:
Hoce li mi ko objasniti sta je jailbrake? za sta sluzi to? zasto je dobro to uraditi? Unaprijed hvala. Skoro sam kupio iPhone 4 pa me interesuje o njoj :)
Ukratko , jailbreak omugucava snimanje neptpisanih aplikacija tj. aplikacije koje se offcijalno ne podrzavaju ali postoji veliki community developera koji pravi apps za jailbrejkovane telefone ...Sa jailbrejkom uredjaj je slobodan i spreman za custimozovanje...i da dodam 100% LEGALAN
a najaljepse da pogledas ovo ...100 razloga za jailbreak :)
http://www.youtube.com/watch?v=fZoqW-GEdQM
Iphone mi je usporio (3g), nemam nesto previse aplikacija na njega, imam 4gb free memory... Sto moze biti i kako rijesiti?
pa poznato je da na 4.x.x sporije djeluje ...iskljuci home pozadinu i multitasking i bice bolje ...
Igi i ostali applaši, mogu li u Vas klub?
Hvala.
Mjauuu
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Goce, pomagaj...
Slusaj sto prica ovaj...
Nishta se ne prenemazi, toliko si crapovao o njokiji i svim tim prdnjavama, da posle svega vidjenog, objektivna je pretpostavka da mijenjash "shiju za vrat" i opet ide rave-ovanje, i opet pogreshno (nazalost). :p :p