Jes ali takav stan je kao kuca, nemas koga da te grije sa strana. Ne valja :)
Printable View
Jes ali takav stan je kao kuca, nemas koga da te grije sa strana. Ne valja :)
Kako rekoste, sve su lične preference ali n emogu zamisliti da živim na sjevernoj strani.. Možeš imati što hoćeš ali kad udari onaj sjevenri vjetar probija sve fasade i bravarije. Balkon neupotrebljiv :)
Kako volim sunce, svjetlost, dajem prednost južnoj strani. Dnevna trpezarija i jedan balkon su na južnoj a spavaće sobe i drugi balkon na zapadnoj strani. Kada duva sjever, na južnom balkonu nema daška. Što neki pomenu spuštene roletne, 9 mjeseci godišnje ti je sunce u stanu, evo sad je sunce, ne spuštam riletne, osim ljeti ali bi ih spuštili na bilo kojoj strani jer svakako ti ljeti ma dje živio u pg klima radi. Zapadna strana ljeti ima vrućine ali otkad smo ugradili tendu, mnogo mnogo je bolje i ljepše.
Istok-jug j eisto baš lijepo jer bije ono prvo jutarnje sunce.
Svakako, svi smo različiti i ima ljudi koji n epodnose sunce i ljeti je sigurno na sjeveru mnogo ljepše. Ali aj ne mogu zamisliti život u stanu bez sunca :D
Ako nije tajna sta ti konkretno trazi brat? Ako trazi iskljucivo novogradnju ne mora ni traziti vise, nece naci nista na iole normalnoj lokaciji al' u starogradnji se itekako moze naci dobrih stanova ispod te cijene.
U Novom cijene mogu samo da rastu osim ako ne dodje do neke apsolutne globalne promjene koja bi povukla cijene nekretnina svugdje u svijetu.
Lokacija?
Da se nadovezem. U mojoj zgradi ima dvosovan stan (62 m2) koji je nedavno renoviran, mislim da je cijena 110k, sami centar Igala plaza 2 minuta od zgrade.
Medjutim poucen iskustvom (kupismo stan u istoj zgradi) ne bih preporucio samo iz jednog razloga, jer je uprava zgrade zapostavila istu do tog nivoa da ce nam trebati minimum 5 godina da se sve dovede u red. Shodno tome preporuka svima, prilikom kupovine stanova u starogradnji prva stvar koju treba gledati jeste stanje na racunu zgrade i koliko duznika ima. :D
Zna li neko Ventura na Stari (preko puta doma zdravlja) ili Dadi ovo kod Lukoil pumpe sto počinju da rade. Znaju li se cijene? I kakav kvalitet se očekuje?
U venturu sigurno bolji duplo nego u dadi
Dadi pocinje na Stari i u Staru Varos. Na izgled zaista odlicno. Na kvalitetu bi trebalo da porade dosta ...
Je li to ovo kod Lukoila dje je bio auto-plac?
Dje pocinje Master da radi na Stari i po kojoj cijeni?
Zna li se koja je cijena za Gorica Homes sto radi RR Invest?
Kad je krenula da se radi, bilo je po 1600-1700 čini mi se...
Sent using Tapatalk
1900 je sada, završava se do kraja aprila.
Imate link od Gorica Homes? Ne mogu nidje naci.
https://www.facebook.com/RR-Invest-102583261766245/
Sent using Tapatalk
Sta misliste sada prodas stan kada su cijene po 2000 eur pa da sacekas i kupis za te pare kada bude 1500 :) Ko zna i smije mozda nije losa poslovna odluka?
Nikad slobodno :)
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kupili mi stan 2006-te za 38.000(bila realna cijena ništa ekstra).Nisam imao para da ga odmah renoviram i za stan u istom stanju mi posle godinu,godinu ipo čovjek nudi 50.000,posle toga je išlo to još gore,i veli mi drug:"Prodaj stan,pašće cijene"
Na njegovu ekonomsku reputaciju treba čovjek ima želudac da to uradi,međutim tako je bilo.Mogao sam posle 2-3g kupiti stan za 7-10 m˛ komforniji.Dobro taj pad je bio kratkotrajan i posle su opet počele da radtu cijene,mada ja bih to pripisao propadanju eura a ne rastu cijena nekretnina
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
U budvi kad su onda rusi kupovali mogao si da prodas koliko hoćeš, posle toga pale cijene zestoko.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Zlatno doba. [emoji23]
Da mi je jos samo jedna godina onakva. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako nama cijene i plate ostanu kakve jesu trenutno uz blagu inflaciju,kao što je i bila do sada,realno je da ostanu i cijene građevinskog materijala. To znači da kvadrat može samo da ide gore. Čitam za ove cijene u PG,a do skoro je bilo za 900 kvadrat na "stari". Uvijek je bilo da neka starogradnja "iskoči" ispod cijene. To je uvijek bilo i u BD i u PG. Samo treba bit u toku,i dobro povezan i spreman sa kešom sačekat priliku.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока