znaci neki komarac je prezivio hladnocu i tako me izujeda sinoc pih... u 5 sati je nanjniza temperatura u toku dana, sve cu prozore da otvorim dako ga ubije hladnoca sve li mu..
Printable View
znaci neki komarac je prezivio hladnocu i tako me izujeda sinoc pih... u 5 sati je nanjniza temperatura u toku dana, sve cu prozore da otvorim dako ga ubije hladnoca sve li mu..
Đe se može viđet broj žiro računa?
Koliko bi se odbra moglo učinjet samo da se pare sa glasanja za zvezde granda i razne parove preusmjere.
Kontaktiraj Banku hrane na FB, dace ti broj racuna
Ima.
A sad cu ti reci i kad.
Kada botine koje su se uvalile na drzavne poslove i koje su zadovoljne svojim statusom pocnu gledati oko sebe.
I kad se ljudi ne budu prodavali za 50eur...
Imam ja jednog komsiju starog bivseg murijaka... Kritikuje vlast, zali se, kuka... Dize bunu po komsiluku kad nema struje vode i kad nas snijeg odvoji od svijeta
A onda je u prvim redovima na konvencije DPS-a pred svake izbore. Sebi rijesio penziju, uzoj i siroj familiji poslove po opstinama i drzavnim frimama.
Dok ne pocrkaju takvi ljudi nema nam naprijed
Nema tu crkavanja kad poslije svakog od njih ostane po nekoliko koje je namjestio. Šire se kao virus. Zombi apokalipsa. Mada malo sporija, što jes jes.
Dok iznutra u čovjeku nešto ne napravi orekid, nema ljeba.
Ti kao da ne gledaš na šta liče ove konvencije mladih punoglavaca.
Za funkciju spremni!
Nisam bio dovoljno precizan. Mladi punoglavci su mladi do svoje 30. ili 31. godine, zaboravih tačno. Oni dobro uvezani punoglavci direktno uskaču u parlament ili na rukovodeće funkcije, dok ovi ostali prolaze sve mlađe kategorije.
prsnuce nama ekonomija za 4-5 godina, pa smo ga svi zajedno podudlali, ostace samo glavonje i prebjeci ce nedje sa parama, tuzno ali tako nam se pise.
realno, znam i ja masu ljudi slicnog profila, al nikad nisam mogao da postavim dijagnozu, mozda stokholmski sindrom ili nesto slicno.
Nije nije...
To je nas mentalitet.
Ponosimo se cojstvom i junastvom. Ali je vrlo mali procenat Crnogoraca castan, posten i iskren.
Rekao bih mozda 10-15%.
Ostalo su ovi bez dijagnoze...
Kod nas nema sredine ili je neko junak, castan i posten ili je spijun i *****, rezimski smrad.
Vazda smo imali vise spijuna i jadova po glavi stanovnika vise nego idje i to je cinjenica.
Okacicu mapu na kojoj se vidi da je najvise ljudi na Goli Otok otislo upravo iz Cg...
Ne zbog toga sto su bili buntovni. Nego se kod nas vazda najbolje spijalo.
Vazda je bilo da komsiji umre krava. Ja sam to odavno vidio kod nas. To razmisljanje neka mi je lose ali je komsiji losije i sve dok je njem losije nego men, odlicno...
Pi narodhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...527e956412.jpg
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
To si u pravu, moj tetak bio tamo, i pred smrt je psihicki popustio i ubio se, pretpostavljam da je sve to zbog posledica mucenja sa golog ostrva. A tamo je posao zato sto je znao ponekad da prica da ne voli Tita, zanci zbog gluposti je tamo zavrsio.
Sto da ocekujes kad vlada drzave promovise i nagradjuje spijanje, javno, bez imalo stida...
Kad smo tu vec.
Imas zvizdace ... Tj par njih u CG koji su ostali bez poslova jer su ukazali na nepravilnosti.
Imas Ivana Brajovica koji je lazno svjedocio i preesjednik je skupstine.
Znaci spijanje je prihvatljivo samo kada je na ruku vlasti....
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
jes, i u firme najvece plate imaju spijuni. pih.. a ljude koji drze do principa i moralnog ponasanja postujem maksimalno. Mada takvi slabije zive jbg, to je tuzno malo.
Te koji drže do principa ne poštuje ni najuža familija.
Oce li ko objasnit sto znaci spijanje?
Vidis neko se destruktivno ponasa po drzavu/firmu/zajednicu i to prijavis je spijanje-nemoralno ponasanje? Moralnije je ne reagovat?
A principi su?
Naćera me da ponovo pogledam tačno što je rečeno. Mislim, znam šta je kolega htio da kaže, ali i ološ se drži svojih principa - slaži, ukradi, podmetni, prebaci krivicu, gazi preko leševa da stigneš do cilja. Tako da je držanje do principa malo preširoka definicija. A moralno ponašanje je drugačije od društva do društva. Ali dobro, ovo je malo predetaljno analiziranje. Svakako znam šta se htjelo reći.
Sad bi te iznerviralo da ti prepričam što se desilo Somsu. :-D