I sto je najgore, ovaj ce joj odgovorit, hahahahaha
Poruka poslata Ivu Andriću, to jest fan stranici koja nosi njegovo ime i promoviše njegovo djelo!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
I sto je najgore, ovaj ce joj odgovorit, hahahahaha
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovi idioti sto kad udju ili izadjuniz lokala ne umiju vrata zatvorit no ih ostave u sir. A vrni se majku ti ***** raspalu.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Više ne postoje drska, nevaspitana i bezobrazna đeca, nego su to sad đeca koja NE DAJU NA SEBE.
Dala bih im ja po prknu..s merakom...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
pa normalno kad se sa nevaspitanim djetetom od 3 godine RAZGOVARA... a ne onaj preljepi prutic od sipka pa ti se savije dva puta oko guzice
f6
Ima načina i bez pruta, no većina roditeljstvo, kao i sve drugo, uzima zdravo za gotovo...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Neka mi Bog oprosti ali kako bi onome malom "mama, mama naše jabuke" opalio macolu s merakomblue:
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
tako to ide kad pažnju djece ‘kupuju’ poklonima i kad ih puštaju da im se popnu na glavu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Imas li djecu?
Ako imas jesi koristio kad prut?
Primjer sjedim sa dva drugo i dijete od ovog star nekih 6 godina kaze mrs ovom drugom prijatelju.
Ovaj u šoku, a drug ono blago : neka to nije lijepo.
A sad zamisli moje dijete koje nikad starijem to ne bi reklo. Trebaju da se znaju granice.
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jedva su mi dali jednu knjigu iz legata. A smijem se, ne nerviram se.
Nemam, ali znam da ga neću nikad udarit i kad/ako budem imao, isto kao što mene i sestru otac nikad nije takao (makar i tim prutićem što se pominje) pa ispadosmo normalni...
Sve se može riješiti riječima i nagradama/kaznama koje ne uključuju fizičko kažnjavanje...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kako su mene štemali prutem i kaišem i vazda im fala na tome, znava sam vas u fete ds budem i da dobro i dan danas zapamtim što sam god zasra... Kod X prijatelja u goste više uopšte ne dolazim jer me muka ufati, primjera radi, kad vidim kako mirnim tonom pokušavaju da objasne đetištu od 3 godine da mora da jede to što mu je postavljeno i da se ne GAĐE hranom, znači pakao...
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Ni nas raditelji nikad nijesu takli, sve su pricom resavali, ali ja moje cure pucem izreda prutom, bogomi sam stariju par puta dobro ispuckao kad sestru cupa. Ja opomenem jednom, onda prut radi.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nemoj da ko ovo procita, e ce ti se ispred kuce stvorit 20 NVO za zlostavljanje djece.
Pakleno sto se radi sa djecom, predivlji su jer se samo prica i nesto sere sa objasnjavanjem.
Kralju, kad onaj pajasenov prut proradi, vaspitanje ide na level 99. Da me nisu prutali ko zna sto bi danas radio.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Mene je majka tukla, ali nijedne batine nisam zapamtio, što znači da sam svake zaslužio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kad se sjetim pruta od jorgovana.
Tetovaza ostajala
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Onaj feeling kad trcis ka manit a prut za tobom fijuce kroz vazduh i trazi guzicu xaxa
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
idi uberi prut
Slabo ti je pamcenje je li brate?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Danas procitah ovo
"Ministar Darmanović je, tokom izlaganja, prenio stavove Crne Gore, kao članice NATO-a, o značaju postizanja mira i stabilnosti u Avganistanu kao glavnih preduslova za dalji razvoj države.
Naglasio je kontinuiranu posvećenost Crne Gore glavnim aktivnostima NATO-a među kojima podrška Avganistanu, u okviru projektovanja stabilnosti van granica Alijanse, zauzima važno mjesto. Ukazao je na finansijsku pomoć Crne Gore održivosti Avganistanskih snaga bezbjednosti i odbrane (ANDSF) u iznosu od 400. 000 USD na godišnjem nivou koju će Crna Gora pružati do 2024. godine. "
A malo prije ovo
"Dječak i djevojčica sa šibicama u Crnoj Gori
Ne, ovo nije Andersenova bajka. Ovo je realnost. Na isti način zimu će dočekati brat i sestra D.Z. i I.Z. sa svojom majkom.
Naime, riječ je o porodici koja živi u podgoričkom selu Komani.
Ako ste ikada pomislili da vam je život težak, nakon ove priče postaćete zahvalni na svemu što imate.
Ova dva osnovca žive sa svojom majkom. Jednospratna trošna kućica, sa sobom i predsobljem koji prokišnjavaju, zidovima koji upijaju sve podgoričke vjetrove, mjesto je na kojem ova porodica živi.
Otac je godinama išao na primorje da radi i povremeno je slao novac do marta ove godine. Od tada im više novac uopšte ne šalje.
Ostavio ih je. Same, sa bolesnom majkom, nezaštićene i prepuštene same sebi.
Majka je pred operacijom. Zbog problema sa koljenima i kičmom, skoro pa u potpunosti je nepokretna.
Socijalnu novčanu naknadu ne primaju jer se na njihovu majku vodi komad zemlje, ili bolje reći komad kamena, komad goleti, koju nije moguće obrađivati, niti prodati jer je niko neće takvu kupiti.
Ali ipak, ta zemlja dovoljan je razlog da im socijalna pomoć ne bude odobrena!
Nakon svih školskih obaveza, koje i pored svih nedaća uspješno pohađaju, djeca dolaze kući da obavljaju sve kućne poslove jer ne može niko drugi.
No, sve bi to bilo i prihvatljivo, donekle, kada bi imali uslove da te kućne poslove završe pa čak i sami.
Dječak i djevojčica, kao da su u spomenutoj bajci, vrlo često, grijući se samo na jednom jedinom stubu kvarcne grijalice, jer nemaju drva za ogrijev, maštaju o toplom ručku koji će ih dočekati kada se vrate iz škole.
Kako struja u ovom mjestu, naročito zimi, nestaje vrlo često, zamislite kako im je kad nemaju mogućnosti ni taj jedan stub grijalice da upale i da se zgriju.
Maštaju o kući koja ne prokišnjava, jer njihova im zadaje nebrojeno mnogo problema naročito u danima kada Podgoricu zapljusne talas kiša i vjetrova.
Maštaju o toploj odjeći za zimu, toploj vldi za kupanje, toploj sobi za spavanje.
Ekipa NVO Banka hrane ih je posjetila u nedjelju. I opet, povrh toliko stvari koje su im neophodne za život, na pitanje šta im najviše treba, šta bi željeli da imaju: skromno i stidljivo su odgovorili:"Ne znamo."
Ne dozvolimo da im se šibice ugase, kao u priči!
Promijenimo kraj ove naše bajke, i neka djeca konačno nasmijani barem jedno veče pođu na spavanje.
Nadamo se da će, i povrh vjetrova i kiša, i ove zime koja nam se polako primiče, naša srca ostati topla i osvrnuti se na problem koji ova djeca imaju.
Ako možete i želite pomoći možete dobiti kontakt porodice i br žiro računa u inboxu" (Banka hrane)
Dajemo pare za neke pichkematerine bjelosvjetske a pojedina djeca u nasu drzavu nemaju leba da jedu..... Ambisalo se sve da Bog da jaki, ka sto se ambisalo!!!!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
znaci neki komarac je prezivio hladnocu i tako me izujeda sinoc pih... u 5 sati je nanjniza temperatura u toku dana, sve cu prozore da otvorim dako ga ubije hladnoca sve li mu..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks