Zna li ko kad je ova Bastia stvarno pocela?
Printable View
Zna li ko kad je ova Bastia stvarno pocela?
ne znam ali znam da svi cekamo cudo koje ne postoji a to je jedinica :D
nesto se bas cudno desava sa ovom utamicom...
EMpoli 2-0
tako mi je rasing sinoc donio pare, sumnjam da se to moze ponoviti tako cesto :D
Evo sad 3:4
ja se taman ponadao, kad 3-4. ***** IM MATER!!!!!!!!!!
Kraj.......
Dođe iz 1 u 2 i 7+. Hahahaha
Baci me St.Pauli 1+p. samo......
Nmg.da vjerujem a kuci daju masu golova po mecu,dje danas zakazase.....:mad:
Uvatih:
Barton 2+p.
LASK 2+p.
Nortempton 1+p.
Cvole 1+p.
Milan 2+ cijeli mec.....
Kako nemam srece ovo je sprdnja....
Da se po***** na sred Wolfsburga u hokej. Dje je vodio 3:1 u trecu i primise 2 gola za 2 minuta i osta 3:3. Bacise me ta ***** za 150 i nesto eura. A nisam igrao glibavi hokej 2 mjeseca i nocas je 1 kao bila "sigurica". PI!.. :mad:
ceka li ko ovaj sporting? ima li dje preko thora da se gleda? :D
cekam njega 2 i imam hertu i bajern 1 za 223 eura sa 10 eura... no cisto sumnjam da ce sporting dobit kad nije dao gol do sad... doslo je ponesto nocas ali dzaba kad nije bastija :(
http://img153.imageshack.us/img153/1966/picture39.jpg
ne vidi se najbolje,nemam svijetlo kod kompa...trenutno..uglavnom baci me rouen-cassis 2+ za 150 eura!!!:mad::mad::mad::mad:
Konacno razbih maler.
Panem na St Pauli (1.35) i odem da odigram nesto cisto da pratim, stavim Milana 1-1 i Empolija.
Sa 10 uzeo 50, kvota tacno 5 :)
sasuolo-galipoli
sasuolo je svakako mnogo iznad galipolia i veliki favorit,uz to galipoli je do guse u finansijskim problemima,igraci stalno protestuju,izgleda da ce namjestiti ovaj mec da izadju iz finansijske krize.Kvote na 3-1 su 5,a na 4-2 samo3!!!
Vi vidite sto cete,ja singlujem 1 ;)
Sutra su mi malo sumnjive kvote na Lecce, Bresciu i Cesenu. Previsoke za stanje na tabeli...
e **** nije valjda da su je i ove nase blokirale,ova mi je za vadjenje :confused:
ima li ko sto da predlozi
evo ko nema srece u ovom pravom nek se oproba malo u virtuelnom kladjenu :D sve kao i druge online kladionice samo bez para, svak idan dobijate po 100e na racun za kladjenje a svakog mjeseca najbolji dobijaju prave pare za kladjenje :)
http://www.bet-fantasy.com/?invite=3...f666032adf94dd
Mattersburg Wiener Neustadt 4+2.70 BSC Young Boys FC Luzern 4+2.60 Bayern München Borussia Dortmund 4+2.40 Lille OSC US Boulogne 3+1.90
Sporting Gijón Valencia CF 3+1.95
eo singlova
zna li ko sta se ovo desava sa kvotama za utakmicu groseto-citadela?