Ne, ali ni mi ostali ne mislimo sve gledat pa smo kupili paket!
Ja vec rekoh da nema, a ja da imam sigurno ti je ne bi' ostavio kad si tako fin.
Printable View
@cattaro - Ako se kaze za nekog da ima toliko odlichja sigurno se zna da nije luzer :-) pa sve da nije ulazio u igru a svi znamo (ko je gledao) da je sa Primorcem posebno imao jako zapazenu ulogu (mozda ne kao najbolji strijelac ali je odigrao ubjedljivo najbolju odbranu na turniru)!!!Takodje i u reprezentaciji je bio AKTIVAN dio uspjeha nego se vishe ochekivalo od poznatih ljudi a danas on uzima podjednak teret!!!To je ukratko moje objashnjenje i mishljenje koje moze izgledati chudno!!!
ps:ti si prije godinu mozda znao da je on igrach za velika djela ali ja ni pola foruma nismo
to je ono o cemu pricamo
npr ja sam kupio paket zato sto cu gledati svaku ali i da ne mislim svaku gledat isto bih kupio paket, sto je sigurno, sigurno je...
nocas pobjeda CG ali ce bit veoma mali broj golova...
australija isto ima da se isprda sa afrikancima i to je to... :)
Pa oni jesu, ali su prodali sve pakete i sto bi onda prodavali pojedinacne?
Ja sam kupio paket iako znam da necu moci ici ni nocas ni sutra i petak je pod znakom pitanja...
Bio sam juce, i ako se nista ne iskomplikuje idem subotu i nedjelju...
E da.. Karte za danas i sutra sam vec dao :)
Pa jeste, pratim Draska (ne konstantno jer mi posao to ne dozvoljava) skoro od kad je poceo. To je jedna sjajna generacija (jedna od najtrofejnijih u istoriji Primorca), koju sam nedavno i pominjao na ovom topicu. On u Primorcu ima dosta drugaciju ulogu, o minutazi da i ne govorim. U reprezentaciji i dalje djeluje po malo izgubljen, jucersnji promaseni ziceri to pokazuju.
Medjutim, u vaterpolo svijetu je njegova igra u odbrani postala itekako prepoznatljiva. To je ono sto je nekad imao Ciric. Mora popraviti realizaciju.
Ma dobro... Zvizdim kad mislim da treba. Mugi sinoc nije zasluzio zvizduke, niti ih je dobio. Zasluzio je aplauz za ovo. Ruku na srce, trenutno ni Kotor ni oni tamo nemaju uslova za organizaciju vaterpolo takmicenja, pa je suvisna bilo kakva prica o tome.
A sto mislim o "nasima" iz Saveza - to znas...
Poz.
toliko pričate i pitate za karte a na podfurumu oglasi,ne samo da ima još koja da se prodaje no su sad i poklanjali neki...
što vam je ,jeste lijeni ili bezobrazni?vidim koliko vam se ide na tekme....
ne treba vam ova priča o igračima...bar dok su ova takmičenja u toku,jer i ja se evo suzdržavam da ne zgadim nikog nikome(posebno onima što nisu toliko u vaterpolu), a toliko toga konkretnog imam.No neka poosvajaju medalja to što može prvo,
savez???hahahahaaa,mogu slobodno reći da nije da nema intelektualaca i ljudi iz vaterpola,ali bukvalno žele zlo našem vaterpolu
Ja sam bio za kartu u 3 i po,a u 3 se otvorio salter. Svega 100 karata je pusteno u prodaju,i 20 ljudi ih je sve pokupovalo!
http://radiokotor.info/mn/index.php?...=4122&Itemid=1
Vise nas cijene protivnici, nego drzava!
sad sam isto ovo čitao :)
a pošao sam da vidim kad nam počinju restrikcije vode....:):(
gledaj druze ne znam kolko ti kapiras te stvari oko waterpola...brga nije ove godine explodirao,sigurno je i pero imao razlog da ga odma zovne u najjaci tim...decko igra odbranu na vrhunskom nivou,zna da pogodi sa nezgodnog krila,brz je i pritom ima odlicne skare...po meni on i vanja udovicic jedni od najboljih u tom segmentu...zapamti jednu stvar-ovo je kolektivan sport!nisu samo glavni igraci oni sto daju po 5-6 golova...uvijek se sjeti vujasa,po meni jedan od najboljih ikad...ne sutira puno,al zato kad je najteze on ce da rjesi ako niko drugi ne smije...nazad sidrune stavlja u dzep od bade mantila...finale protiv rusa,vujas u zadnjoj sekundi parabolu!to je doktor...
Aus : Rsa - 13 : 4
odmrzava se VK PODGORICA...tokom ove godine...posto je klub bio zamrznut zbog toga sto PG nije imala zatvoren bazen...posto se bazen u pg...pokriva i bice zatvorenog tipa..klub se odmrzava...jedan od mogucih jacih pojacanja ce vjerovatno biti Filip TRajkovic...kao i omladinci jadrana,primorca itd(veliki broj vaterpolista studira u PG....tako da ce im dobro doci klub u PG)...ovo je jos uvijek nezvanichna informacija...
Srbija-Italija 6:4 (2:2, 2:0, 1:0, 1:3)
lagano...
2 karte za cg hrvatska, cijena prava sitnica:) na pm
S koje se strane ulazi da ne gatam ? :D i dje je istok? :)
kada udjes na kapiju, a kapija ti je preko puta one crne ekoloske zgrade. Istocna tribina ti je ona montazna, sve ce ti oni iz obezbjedjenja objasniti, imas tamo sektore, A B C.
kad je utakmica?