ma ok,ja čak mislim da ja griješim,znaš i sam....ma da ne ulazim u to,dovoljno sam i sa sobom polemisao o tome,a ne bih koga da bocnem i skrenem temu, a ja znam zašto pa nek mi je na dušu...
***** li ga sad, navijam za reprezentaciju, svi su mi igraci isti i sve je u redu dok divni glas Sabrije Vulica ne kaze da je gol postigao Ivovic... A onda se i kod mene pojavi neka mucnina...
No, niti Bestije navijaju za Leku i njemu slicne, niti Leka i njemu slicni igraju za Bestije.![]()
P r i m o r a c
ma ok,ja čak mislim da ja griješim,znaš i sam....ma da ne ulazim u to,dovoljno sam i sa sobom polemisao o tome,a ne bih koga da bocnem i skrenem temu, a ja znam zašto pa nek mi je na dušu...
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Dobijamo nocas dva razlike.![]()
zna li ko ima li dje preko interneta da se gledaju utakmice, jer rtcg prenos samo jednu ili dvije utakmice??
offtopic - plaćaju li se ulaznice za vaterpolo utakmice, i ima li ih uopšte?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Poenta mog posta nije da uporedjujem bilo kog igracha jer su svi dobri na svoj nachin nego da izdvojim onoga koji je meni najsimpatichniji!!!Samo mu josh dvije medalje fale pa da batali vaterpolo!!!Mogao bi napisat (ako znash) ima li josh nekom da shto fali od tih medalja???
deuscroix
u nikšićku željezaru na portirnicu
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Tvoji postovi su malo cudni, cak i ne znam dal' si ironican, dal' se zajebavas itd.
No, da ti odgovorim, kad si vec pitao: u nasoj reprezentaciji (kao i u strucnom stabu) NIKO NEMA OLIMPIJSKO ZLATO! I ako pitas bilo koga od njih sto im je jedina zelja odgovorice ti bas to.
Naravno, velika vecina nema ni titulu svjetskog prvaka (mislim da je imaju samo Gojkovic, Zlokovic, Jokic i Janovic).
A inace, obozavam likove kojima na dan utakmice padne napamet da podju i da gledaju neku utakmicu. I onda se iscudjavaju kako nema karata...![]()
P r i m o r a c
Evo i ja da se glasnem, nemam kad od posla. Sinoc lagano i ocekivano potapanje juznoafrikanaca, moze se reci i dosadna utakmica. Navijanje lose, ali ko da navija na onakvu utakmicu, ali moguce i zbog toga sto smo mi, nas sedmina sto smo od prvog dana bili u Malagu dobili od saveza karte za istok!!Jes da mi je sinoc to i dobro palo (kao sto rekoh ko ce navijat na onakvu utakmicu) da iskuliram sa strane, ali eto od nokaut utakmica cemo vidjet i mi da se prebacimo na sjever.
Do tada, ljudi, pogotovo nocas, dajte da zagrmi sa sjevera JACE!!! Mi cemo bit blizu nadam se, nego nisu numerisana sjedista pa sjedi ko dje stigne. Cujem bestije stizu, to me raduje... Pozdrav!
E VIVA!!!
Ma razbijamo i hrvate 100%.
Jel istina da nema karata za danas u prodaji? DIDI moze li preko tebe dvije za istok?
Who let the dogs out
Eto, dobio si odgovor u prethodnom postu.
Mogli su se svi snac', ali zadnji dan je kasno i kazu da karata za nocasnju utakmicu vise nema.
Zaboravih da Toniju Petrovicu cestitam na debiju za najbolji tim, kvalitetan rad ove sezone donio mu je jedno od najvecih priznanja (po misljenju najvecih strucnjaka ipak je on bio igrac br. 1 na F4), a sada i debi u reprezentaciji. Samo neka nastavi tako i u Londonu ce biti medju 13 (Ticic je '79. a on '82. godiste).
Last edited by cattaro; 17-06-09 at 13:23.
P r i m o r a c
Mora li se ici na citav turnir i gledat ono sto ti se ne gleda? :P
cattaro batali s tom pricom, nego reci ima li karata ili nema
Who let the dogs out
Braco nas je ove godine zaduzio kvalitetnim postovima na ovom topicu pa mu makar ovako mozemo nesto i vratiti
CRO - AUS...
Moj favorit:
Ostale odabrane:
Album: http://s166.photobucket.com/albums/u...iga%20CRO-AUS/
Last edited by Igi; 17-06-09 at 13:42.
Originally Posted by Nk-001
cattaro izgleda nas niko ne razumije
nema karata...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks