Od januara pocinju novi resiveri, ceka se novi softver, predsnost novim korisnicima, a i onima koji duze vrijeme koriste Total. Zamjena je 10 eura, uz koriscenje HD paketa(2.5eura)
Printable View
Od januara pocinju novi resiveri, ceka se novi softver, predsnost novim korisnicima, a i onima koji duze vrijeme koriste Total. Zamjena je 10 eura, uz koriscenje HD paketa(2.5eura)
Korektno. Odma se mećem na spisak za zamjenu.
нови су почели данас . сад сам гледао код комшије како му монтирају . нови је корисник . ја сам тражио замјену . предност имају нови тако да морам да чекам . монтер ми рече отиђи са старим у пословницу у пг и тражи нови , може то као тамо да се узме без чекања
Softver se ceka posle Nove godine, prethodni ima nekih nedostataka.npr.svaki put kad nestane struja pojavljuje se MENI preko citavog ekrana...Ja sam se prijavio jutros
Prijavih se i ja, za pocetak januara ako ih tada bude bilo. Korektni su na kraju ispali, i vise od toga
Vidim da u ostalim zemljama samo novi korisnici dobijaju nove risivere, zajebavaju li nas ovo iz korisnickog :mrgreen:
Meni je totalno suludo da se daje samo novima a masu ih nema ni televizor koji moze podrzati HD a da se ne daje ljudima koji bi potpisali novi ugovor i koji ce sigurno koristiti HD paket
ovaj hd paket im je odlican...jos da imaju arene HD :) onda bi to bio bingo.
Posto se radi o izuzetno znacajnoj vijesti evo i zvanicno sa SBBovog sajta
Trecina milijarde garantuje velike stvari.Quote:
Mid Europa i EBRD formiraju vodeću TV platformu u jugoistočnoj Evropi
Investicioni fond Mid Europa Partners, zajedno sa EBRD, objavio je formiranje vodeće TV platforme u jugoistočnoj Evropi, nastale spajanjem kompanija SBB i Telemach. Stvorena je jedinstvena TV platforma u regionu bivše Jugoslavije, tržišta sa preko 20 miliona stanovnika, koja servisira više od 1.7 miliona korisnika televizije, interneta, mobilne i fiksne telefonije.
Za dalji razvoj svojih usluga, SBB-Telemach grupa dobila je kredit od osam internacionalnih banaka u iznosu od 330 miliona evra. Investicija je jasan pokazatelj dobrog poslovanja i poverenja koje novoformirana grupa ima među kreditorima.
Robert Knorr, partner Mid Europe, koji vodi investicije za jugoistočnu Evropu, rekao je: “Ova transakcija je veoma važan korak za nas. Formirali smo vodeću multi-nacionalnu platformu za televizijsku distribuciju u jugoistočnj Evropi i 330 miliona koje smo dobili igraju veliku ulogu u našoj strategiji regionalne konsolidacije.
Andrej Babache, pomoćnik direktora u Mid Europi, izjavio je: “Ovo je četvrto po redu bitno ulaganje koje smo ugovorili u jugoistočnoj Evropi tokom prethodnih godina. Obezbedili smo atraktivne uslove finansiranja za ovako složene transakcije na izazovnim tržištima. To pokazuje kvalitet i visoke performanse našeg poslovanja, kao i zajedničke napore menadžerskih timova SBB-a, Telemacha i Mid Europe.”
Dragan Šolak, predsednik upravnog odbora grupe SBB-Telemach, tom prilikom je izjavio: “Naša grupacija je jedan od najbrže rastućih TV i telekomunikacionih operatora globalno gledano, sa porastom prihoda od 20% na godišnjem nivou još od 2007. godine. Sada smo zaista regionalni šampioni, a pristup grupe značajnim finansijskim sredstvima, čine je stabilnom za dalji rast i razvoj u regionu.”
HD resiveri za nove korisnike, a zamjena samo za one korisnike sa stažom od oko 5 godina. Tačno sam znao da neće biti samo 10€ nego još po neki uslov pride.
Upravo zvao operatere.
Znači: potpisivanje ugovora na 2 god, priključenje na HD paket, 10€ zamjena resivera i taksa sa prevoz, ako je korisnik udaljen van mjesta gdje se nalazi monter. Ovo zadnje mi je malo nejasno, previše uopšteno. Bojim se da korisnici sa periferije ne plate malo više nego što treba... Upisala me da sam se prijavio, sad čekam njihov poziv.
Edit: Pitah je za skoro povećanje cijene HD paketa, kad se ubace filmski kanali, ona se pravi mutava, veli, sad su uslovi takvi, za ubuduće NE ZNAMO... :)
Ovo za 5 godina staža je meni jutros rekla operaterka u korisničkom servisu (446666) i nije me stavljala na spisak. Čak kaže da ja nemam nikakve mogućnosti za zamjenu jer sam od skoro korisnik. Da nazovem kad dođe druga smjena, možda me upišu neđe, makar u vrtić :-)
Hahahahaha, moguće... Meni je rečeno onako kako sam napisao...
Jesam, od oktobra mi je ugovor. Jbg u oktobru mi rekli da uzmem SD resiver jer će brzo da mijenjaju SD za HD. Tada je za HD bila veća priključna taksa i plaćala se renta. Što je najgore na Total sam prešao između ostalog zbog HD kanala i sad ih ne mogu imati. Skroz nelogično da korisnici koji bi uzeli HD paket ne mogu doći do HD resivera, a oni koji nemaju namjeru dobijaju ga i koristi im isto kao SD.
Sent from my tetris using Tapatalk 2
Moze se primijetit' po komentarima da ce mijenjat' prvo kojima je istekao ugovor da bi potpisali aneks ugovora, ali vjerujem da ce brzo mijenjati svima. Ima i nekih bagova, zato i ne treba zurit', ja im i rekoh da me zovu u januaru. Inace meni je ugovor istekao odavno, a imam i staza. No ti sad ne mozes da uzmes HD paket nikako ako nece da ti zamijene, pa to je apsurd prvog reda i cisto sumnjam da ce ostati tako
Ajde da pitam odje ako neko zna...
Vec duze vremena imam Digitalnu TV,ne znam kako se to drugacije zove,uglavnom povezano je preko interneta antena je Total TV samo sto radi sa motorom,na resiver pise "Dream Multimedia" ima masu stranih kanala,sportskih koliko oces,medjutim to se stalno kvari tako da sam odlucio da predjem na Total Tv,e sada mene zanima s obzirom da imam Antenu (kad sam uvodio ovo sve,platio sam Antenu tj. kupio sam je) pa me zanima ako bih se odlucio za Total Tv da li se to moze povezati na ovu antenu a da oni donesu to ostalo sto je potrebno,znaci da li bi ova antena bila odgovarajuca,na nju pise "Total TV" (istina da ova radi na motor al to valjda nema veze)
Moze, bar je prije moglo.
prije je moglo,ako si imao antenu i odgovarajuće oko onda si umjesto 50 plaćao 30 eura.
E sad ne moze, kod mojih u Plužinama je postavljena antena od 110cm i uperena na njihov satelit (ima tri oka) ali su mi opet trazili da platim postavljanje iako je samo trebalo prikopcati risiver i aktivirati karticu. Pa sam odustao zbog tog lopovluka.
Total tv Crna Gora
http://www.totaltv.tv/upload/document/mn…vnik_121215.pdf
Moze li ko da mi pojasni s obzirom da se bas nista ne razumijem,vidim da pricate (a vidim i na sajtu Total TV) o nekakvom HD TV,kolko sam ja shvatio moze da se uzme to a moze i ovo obicno sto je do sad bilo? Jel bolje onda da uzmem ovo HD kad vec uzimam ? (ako se odlucim za Total tv),izbor programa je isti?...i naravno koliko ce me izaci skuplje otprilike,ova ugradnja ? (ovoga HD u odnosu na obicni)
Nista te nece kostati, sad svi novi korisnici dobijaju risiver koji podrzava SD i HD
Kostace te pretplata 2.5 eura vise ako oces i HD paket da uzmes(opciono), imas normalno i na tom risiveru sve kanale
Mnogo bolja slika na sd kanalima. A ne moras HD paket da uzmes, to je prednost koju novi korisnici imaju
Ok,hvala na odg.
A vidim i ovo DVR (za snimanje i sl.) e ako bih uzeo sa tim onda bi ispalo skuplje?Ovo sto pise "Mjesecna renta" za opremu 3,5 eura ili 6,5 eura to znaci da svaki mjesec placem toliko dodatno,npr imam osnovini paket 10 eura i plus ide ta renta ili kako? :D
Nema rente ukida se, to vazi za stare korisnike koji su prije potpisali ugovor na 24 mjeseca.
Na hd resiveru je boilja slika i na sd kanalima
Aha,ok
A samo jos u vezi ovoga DVR,znaci da li je to dostupno sada i trebam dodatno da naglasim ako cu to da uzmem?da li je sa tim skuplje?
Sada su drugaciji resiveri, ne znam moze li da se snima , cini mi se putem USB-a da ce moci, sa novim softverom bice i to rijeseno
Ok,a ovo sto ste pomenuli Dodatni HD paket 2,5 eura dje su ovi sportski kanali,vidim da svi ti sporstki imaju u ovaj osnovni paket od 10 eura,ali razlika je u kvalitetu slike?
Ne moze da se snima na novim HD resiverima , ali mozes da kupis externi hdd i da ga povezes na resiver i snimas ;-) ...
@Pterodakti u HD paket su kanali Sport klub u HD rezoluciji , mnogo je kvalitenija slika , ali ti treba tv novijih generacija LCD,LED,Plazma , da bi kvalitet HD slike dosao do izdrazaja ....
Aha,ok
Ja sam vidio ovo http://www.totaltv.tv/Ponuda/314/HDTV+I+DVR.shtml (na dnu stranice) pa zato pitam
P.S
Imam Plazmu Samsung
а по којим условима се узима овај стари хддвр рисивер , јел се укида претплата мјесечна и на њега за оне који га узму ? или га нема више у понуди ?
A ima li u ponudi za nove korisnike ikakva mogucnost uzimanja risivera sa opcijama snimanja 2 kanala i snimanja jednog dok se gleda drugi kanal, kao na extra tv ? Ja sam shvatio da za takav ide renta ova od 6,5 eura, u odnosu na osnovni, a sad ispade da je taj jedan i to je to ? I koliko bi kostala oprema, sa sve montiranjem i osnovnim paketom za novog korisnika ?
Jos nisu uveli to da se snima?
Pa zasto pise na sajtu o ovome DVR (digital video recorder) ? Kada ce to uvesti??
Meni juce instalirase novi HD resiver. Verzija softvera ne podrzava snimanje, ali ce to sledeceg mjeseca biti rijeseno, tako mi rekose.
Ovo kao na extra tv ocigledno nece jos neko vrijeme. Oni sad ubise sa pricom o hd risiveru za koji treba da kupujes eksterni hard i koji snima ono sto gledas samo, ovamo 3 godine evo sa hard diskom hd risiver imam i snimam 2 kanala istovremeno, sa optikom ce moci i vise. Al kanala nema prilicno kojih bi trebalo da bude i tu je extra tv najgora i tako se vrtis izmedju ponuda koje imaju nedostatke svaka za sebe, a svaki cigo svoga konja hvali i vidi mane samo kod onog drugog.
@zocko, šta će ti i mogućnost 15 kanala istovremeno da snimaš kad nemaš što gledat!? :)
Total TV ima daleko (al daleko) najbolju uslugu! Broj dobrih programa je najveći, kvalitet slike odličan,
ima mogućnost snimanja dva programa istovremeno, samo što je problem visina pretplate od 6,5 eura!
Ali, čim je usluga dobra, i cijene su visoke!
Za Extra TV realno 5 eura pretplate bi bilo idealno za ono što nudi!!
Osim toga, čim je neka recimo važna utakmica ili neka emisija koja ima veliku gledanost, odmah dolazi
do opterećenja i puca veza!! To je kao da gledate You Tube! (zapravo, to je to)
Kod Total TV-a, 3 miljarde ljudi da gleda isti program, kvalitet slike ostaje isti (odličan), jer nema
nikakvog opterećenja! :)
Total TV!!!