Ja bih zvao i Draska Bozovica, jer je i on na sredini bolji od Drincica. To je i pozicija dje se Drasko dosta dobro snalazio, u mladosti.
Printable View
---------------------------- Božović------------------
VladimirBožović---.Savić----- Džudović ---- Jovanović.---
------------Zverotić ------------------Drinčić------
-----Jovetić----------------------------------------Vukčević----
----------------.Damjanović----------Delibašić-------------
ovako ce to sjutra izgledati, nisam bas siguran da ova ekipa moze igrati od noge do noge ali definitivno mozemo se pobjedi nadati
ima li jos karata, da se ne motam za PG?
a ja vjerujem da na stadion nece bit 6k ljudi. Ja cu ujutro otic da vidim ima li karata, mislio sam da cu radit pa se ranije ne obezbijedih. Moram otic da se uclanim kod didija jer je to definitivno najlaksi nacin za dobit kartu.
Pretpostavljam da je Savic desni, Vladimir Bozovic lijevi bek, a Jovanovic prekomandovan centralno sa Dzudovicem. Posto me malo zbunio raspored igraca :)
S Islandom ovakva formacija mozda i prodje, ali svaka iole jaca reprezentacija bi nas ugazila na sredini sa ovako tankim veznim redom, pa i sa Basom, Pavicevicem i Mirkom u timu. Previse je 3 klasicna spica + Vukcevic, ima da pozadi duva promaja samo tako. Ali vidjecemo sto ce bit
a kapiten prije na tv-u zbori: "u fudbalu je tesko ponoviti nesto, a lako je panuti, a kad si najbolji, mozes jedino da panes" :D to je kralj !!!!
raspored sam ja onako napisao nisam gledao bas, posto i ne znam kako ce ih on sloziti, mada tu samo bozovic smeta ostali su na svojim prirodnim pozicijama. mislim da bi ovo moglo proci i kod jacih reprezentcija ali pod uslovom da se se i vukcevic i jovetic vracaju pozadi. naravno mislim uz one koji nam fale a ne ovaj tim protiv jacih. ovo moze proci protiv ovakvih reprezentacija i to da bude tu nedje sa njima. za nesto vise su obavezni vucinic , basa i pekovic
Ne mora da znaci da se misli na Barsu kad se kaze ofanzivno,iako ovo sto nam je Brna predocio upravo lici na Barsu,ali moze se igrat lijepo i po zemlji i bez Barse.Sad ti presinzi i cuda to su vec neke druge stvari.To ne treba uzimat za ozbiljno a ako Brna misli to ozbiljno onda necemo mozda mislit da je lud no jes lud.Nemamo mi kvaliteta da se otvoreno nadigravamo(nikad ne reci nikad,kamo kujte srece).Ne velim niti volim ni da se sad zabarikadiramo ali sve nesto mislim da nama treba da igraju 3 defanzivna ili centralna vezna igraca.Mozda izgleda mnogo a ne mora da znaci.Ispred njih 2 poluspica i spic.Da ne navodim sad igrace crta sam ranije.Mada sve ove price o formaciji nista ne moraju da znace.Nije samo do formacije,nego je do sposobnosti da se stvori igra.Moze to formacijski izgledati uvrnuto ali to nema nikakve veze ako stvara sanse i daje rezultate.
Kakav je kapiten na konferenciji, ko da su ga probudili iz zimskog sna. Ali kakav osmijeh kad ga pitaše za igre u Juventusu kad kaza da je Ranijeri pitao Kontea kako ga je natjerao da trči.č Prava fukarica
Cijene karata ?
Mirko ipak na klupi, Delibasic i Damjanovic od pocetka, iza njih Jovetic i Vukcevic... Ofanzivno, nema sto...
http://www.mondocafe.me/fudbal/vucin...ndane-5307.php
Zna li ko do kad radi biletarnica kod stadiona (ili ako ima neko drugo mjesto đe se karte mogu kupit)?! Ja sam u PG oko 4 tek, pa zato pitam...
ne bi se moralo ni prevodit, no samo reć - eto čuli ste kapitena, ajmo sljedeća pitanja.. :)
"kad si najbolji jedino možeš da padneš" :) - a na vrhu se ne možeš zadržat ?
ovo je tipičan naš mentalitet, uspio je da zaradi pare, igra u vrhunskom klubu i sad mu puca .!. oće li trenirat, zalagat se, igrat..
svaka njemu čast, naš najbolji igrač, ali da sam trener nikad ga ne bih poželio u ekipi..
Prodaja ulaznica za međunarodnu prijateljsku utakmicu "A" reprezentacija Crne Gore i Islanda počeće u ponedjeljak, na šalterima Sportskog centra "Morača" u Podgorici, saopšteno je iz FSCG.
Prodaja ulaznica će početi u 10 časova. Na dan utakmice, preostali kontigent ulaznica će se prodavati u biljetarnici pored zapadne tribine Gradskog stadiona u Podgorici.
Predlazem ti makar po ure prije utakmice da kupis kartu.Protiv Albanije kad je bila prijatejska sam prikasnio malo,a u biljetarnicu nije bilo nikog.Dobio sam objasnjenje da je zena sto radi tu posla.I onda sam hijenu mora da izigravam ovima iz obezbedjenja da bi me pustili.:)
http://www.youtube.com/watch?v=6rTh54Q2Puk
Imam kartu viska za sjever ako kome treba neka se javi na pm
Kako sam nervozan ljudi ,ide mi se na utakmicu jedva cekam ali mi glava puca kad znam da je Brnovic na klupu bas mi ubija volju:D
A opet onaj osjecaj brojanja sati do pocetka utakmice nezvanisno sa kim da igramo... Ajmo crna goro !!!
Sad uzeh karte bilo ih je ostalo kolko volis.Talona i talona.
SVI NA STADION!
http://www.mondocafe.me/fudbal/svi-na-stadion-5319.php
Opet RTCG ne pokazuje na online stream-u utakmicu, pih!!! Ima li neko da moze da napravi stream? bio bi i vise nego zahvalan!
vidimo se na tekmi. naprijed Crna Goro!!!
Trebalo bi da bude odje prenos
http://www.eurolivescores.co.cc/1_4_Live-Stream.html
Omladinci Crne Gore (generacija 1994) savladali vršnjake iz Srbije 1:0. Sljedeći test u petak.
http://fscg.co.me/201202292216/Vijes...d-srbijom.html
Nasi mladi od 14. minuta gube 1:0 od Slovacke... place mi se kad vidim sto se cini od mlade reprezentacije, tuga i zalost
Naš reprezentativac i prvotimac Fiorentine Stevan Jovetić pokazao je da je izuzetno veliki čovjek.
Popularni "Jo-Jo" iskoristio je dolazak u Podgoricu na reprezentativno okupljanje kako bi posjetio svoj matični klub Mladost.
Tom prilikom on je poklonio dvije garniture dresova, 20 lopti za trening, dvije lopte za utakmice kao i rekvizite za koordinaciju pokreta koji se koriste na treninzima.
Sjajan gest velikog fudbalera, ali prije svega velikog čovjeka. Bravo Stevane!
Nijesu rekli da je ovo poklonio omladinskom timu:)
I ja kažem, BRAVO STEVANE!:)
Jel ovo Sofro poredio Cetkovica sa Giovincom :lol:
fejspalm na kvadrat.
Propast ,izgubili bi i od san marina ovako
Kakva tuga. Ali ajde, da sacekamo drugo. Ali "tiki-taka" strategija je definitivno dozhivjela krah, shto je jasno bilo svima (cak i Shomiju Roganovicu, chiju sam ekspertizu precuo u jednom od podgorickih lokala jutros:D), osim the Takticaru.
Ovaj Damjanovic ka da je s kosarke presa fudbal da igra, tehnika mu je NULA, ali NULA!!! Coek uopste osjecaja nema s loptom, Bozovica strucnjaka on tek veze nema, kad pocne da namiguje na himnu onako zadavio bih ga uhhh
Pratim fudbal 20 godina, ali odavno nisam vidio dva gora igraca od V. Bozovica i Damjanovica.
Oce li mi ko objasnit zasto Luka Pejovic koji je bek cio zivot (kakav takav) ne igra umjesto Bozovica?