Originally Posted by
joni
Svjestan sam da sam se zakačio lično na dio njenog posta a vjerujem da je,kako i sam kažeš zbog emotivnosti napisala dio na koji sam se zakačio.Nit sam je prozivao,niti joj uskratio pravo da glasa koga hoće.Naprotiv,poželio sam joj sreću na sled.glasanju koga god, pa i DPS da zaokruži.
Opet,ponoviću,ili nek isključi emocije i vodi računa što piše,jer uskače samoj sebi u stomak.Ako sam prećerao,pa izgleda kao lična prozivka,izvinjavam se,ali ne shvatam da nekog prestaneš glasati zbog srama što su činjeli,a onda najavljuješ da ćeš opet.Sram kod mene ne prolazi.Ako se sramim zbog nečega,taj sram me ne smije proći.Mogu da zaboravim,pa da opet radim isto,ali ako me neko podsjeti na to nemam se što ljutit.Mada,ona se i nije.Možda ti...u njeno ime.
Da budem korektan,a možda upravo i suprotno od toga(zavisi kako ko gleda),ali eto da kažem i da je iz moje najbliže porodice jedna ženska osoba glasala Mila a razlog su joj bili:"Visok,lijep i on joj daje penziju."Može i tako.Moja je bila,ne zamjeram joj,ali progovorit sam joj i tada mora.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk