Sad sam pročitao Džudov intervju. I oduševio se, naravno. Kakva ljudina!
Printable View
Sad sam pročitao Džudov intervju. I oduševio se, naravno. Kakva ljudina!
Kao sto mozete da vidite na mom avataru, nas fudbaler kojeg najvise volim i postujem! Ovaj intervju je samo jos jedan +!
Dzudo je majstor!
Evo čitam u Areni da Savić uopšte ne poznaje niti ima išta sa ovim Zoranom Stojadinovićem koji je prosuo onu lažnu vijest o pozajmici. Naravno, momak je prezadovoljan u City-u i ne pada mu napamet da ide iz njega. E pa čim se ljudi služe, to je nevjerovatno.
samo da ovaj mali ne zavrsi ka' svi dosadasnji talenti Buducnosti.
Potvrdio Bajkovic ono sto je prije govorio:
"Ja Cetinje volim, tamo su mi otac, majka i brat i kada završim karijeru živjeću tamo. Ali, sa sportske strane, meni je Zvezda dala sve i ja hoću da branim samo za Srbiju. Nisam nikada imao kontakt sa ljudima iz FSCG", kazao je Boban Bajković.
http://www.mondocafe.me/fudbal/bajko...rbiju-3664.php
U svakom slučaju, kad kad neko izjavi tako nešto, ne treba računati na njega.
Ovo je neki najnoviji intervju za sportske.net. Evo link pa pogledajte: http://www.sportske.net/vest/intervjui/bajko-za-sportske-robija-cu-prvo-da-zovem-u-ponoc-62260.html
Treba ga jednostavno precrtati i ne pominjati ga nigdje kao recimo u onoj rubrici nasi fudbaleri u inostranstvu.
ma to je nista covjek, narkoman.
sto je do sada zaradio od zvjezde to je do sada kroz nos sasuo, i ne bi ni sada branio nego su ga morali prodati neki koji su ulozili u njega pa da im se isplati bar. najmanje timove sastavljaju treneri sto se tice nase tj cg, srb, hr lige
Uskoro stadion u Baru
http://www.vijesti.me/sport/ticic-us...u-clanak-54357
Ah, pusta obećanja. Ne nadam se ja puno oko toga. Bar još neko vrijeme.
kad vjesti ovako nesto napisu nek se jave, a ne i dalje placu za cicom. ovo je mislim najrealniji teksto o 2011 godini i nasoj reprezentaciji. nije se stedio niko
Cico ili ne Cico, nebitno je potpuno, ali tekst je nidje veze. Prvo shto su utakmice opisane potpuno pogreshno(pogotovo ona protiv Bugara u PG), a onda shto je tekst pun prica rekla kazala i saznanja iz kafanskih diskusija, neprovjerenih naravno. To se ozbiljnim sportskim novinarstvom nazvati ne moze-zato citavi i tekst izgleda kao transfer izvjestaj sa goal.com-a gdje se moze procitati da Kaka prelazi u United i takve nebuloze. I na kraju ga je jos zacinio izhvakanim tandarijama o himni i patriotizmu. Ok ljudi, naucili smo da navijamo, pjevamo himnu na stadionu i budemo patriote-ajde sad malo da razmislimo i o rezultatima,moze? Pa da se ta himna pjeva u Brazilu ili tako nedje, ne samo pod Goricom.
Blazic nastavlja da brani odlicno.
Blažić sa stotinu ruku
http://www.pobjeda.me/wp-content/upl...es-300x189.jpg,,Svemoćni Blažić“, ,,Blažić sa stotinu ruku“, ,,Blažić kao Bufon“, samo su neki od naslova koji se ovih dana mogu pročitati u grčkoj sportskoj štampi, a povod im je dao naš internacionalac Srđan Blažić, koji konstantno zadivljuje fudbalsku javnost u toj zemlji. Čuvar mreže Panetolikosa bio je centralna figura u derbiju kola i glavni je ,,krivac“ što Panatinaikos nije nastavio pobjedničku seriju i došao do bodova, kako bi ostao u trci za vodeću poziciju. Njegova magična intervencija pet minuta prije kraja susreta slobodno se može svrstati u rubriku ,,vjerovali ili ne“, zbog čega je i dobio nadimak ,,Bufon“.-
Branio sam zaista dobro na meču protiv Panatinaikosa, zbog čega sam dobio i brojne čestitke, koje svakako prijaju, ali ja i dalje čvrsto stojim na zemlji. Bio sam prijatno iznenađen, kada sam čuo da me čak reporter na nacionalnom radiju nazvao Bufon, jer sam u nekoliko navrata reagovao prosto nevjerovatno – ističe na početku razgovora za Arenu Srđan Blažić.
(Opširnije u Areni)
http://www.pobjeda.me/2012/01/05/bla...-stotinu-ruku/
Naravno. Ovo se i dalo ocekivati-jer pricamo o golmanu koji bi bez problema mogao da brani u klubovima najjacih liga na svijetu. Pretpostavljam da ima bash losheg agenta ili tako neshto-jer je prosto nerealno kako ga neko od jacih klubova nije regrutovao jos uvijek.
Eh, ko bi rekao da je sa 23 godine igrao za FK Zora... To je još jedan od niza propusta Budućnosti koja je očigledno imala problema sa prepoznavanjem talenata. Momak je punu afirmaciju u crnogorskoj ligi stekao u Rudaru, inače.
Ma problem je što je golman vrlo osjetljiva pozicija jer brani samo jedan i najteže je doći do mjesta u timu, a lako se to mjesto gubi.
\
Jeste to tako, ali kad vidim kakvih balvana od golmana ima po Shpaniji, Portugalu, Francuskoj, a bogami se i u Premiershipu nadje(Calcio je tu ipak za nijansu ispred ostalih po kvalitetu), i vidim momka koji vrlo malo kiksa, brani dobro, i to u ligi koja nije laka za golmane jer se igra na fizicku snagu-i godinama tavori u nekakvim bash nizherazrednim klubovima(Zoru iz Spuzha da ne pominjemo)-stvarno me tuga uhvati.
Tu se nadovezujem i na nashu prethodnu pricu o Djordjevicu i Kopitovicu. Nashi klubovi su doktori za upropastavanje talenata-zato i kazhem inostranstvo shto prije za mlade igrace dok je ovakva situacija. Da ne dozhive sudbine Pekovica(koji je ladno, pogotovo dok je bio mladji, mogao da igra u bilo kojem mid table timu najjacih svjetskih liga), Pavicevica, Blazica, Dzudovica, Damjanovica(kojeg ja puno ne volim jer ne volim generalno igrace sa takvim stilom igre, ali koji je tavorio po nashim ligama dok nije otishao u tamo neku Koreju), Radoncica,Burzanovica, Lakica...
Ja se njega secam iz sezone 2002-03,branio je za Kom u drugu ligu.I tada je odlican bio.Mislim da je bio i u timu u Prvoj Ligi ali tada je Lucke bio prvi golman.Posle toga je nestao i par godina kasnije pojavio se u Rudaru.Evo vidim,bio je u Zoru.Znaci on je morao prakticno da pocne ispocetka sa 23 godine.On je skoro napunio 29 godina,i dalje moze da napravi transfer u neku od najjacih liga jer za golmana,posebno dobrog,to su prave godine.
Ja se sjećam momka kad se po blokaškim poligonima igrao neki dobar fudbal. Ćetkovići, Srđa Radonjić, Blažić... :)
Da zanemarimo to što nije našao angažman u nekom većem klubu, meni je nejasno da (ispravite me ako griješim) golman koji je proglašen za najboljeg u grčkoj ligi pretprošle(valjda?) sezone, nije nikad imao mjesto u starnoj postavi našeg nacionalnog tima. Tačnije, često bio i treći izbor, iza 'naivnog' Poleksića i koga sve ne, dok je prvi izbor Božović, koji često nije ni starter u svom trulom mađarskom klubu.
Kad malo bolje razmislim, biće da sam makar jednom isto ovo pitao na ovoj temi i da se vodila ova rasprava. :)
Srdjan je extra momak, i cudi me da nije na ovom forumu jer sjecam se kad sam bio moderator na jednom kladionicarskom forumu da je clan bio on i tada je branio u Levadaikosu, od kad se taj forum raspao od njega ni traga ni glasa,mozda je odustao od toga vise ali znam da je extra bilo kad je forum radio.
Quote:
...a noć kasnije i čistačica iz hotela u kojem boravi reprezentacija bila je svjedok još jedne neslavne noći igrača nacionalnog tima.
Strashan tekst... Sve pohvale O.o
Tekst je bezvezan, izostavlja bitne činjenice. Poput one ko nam je igrao odbranu u Velsu...
Kad bi Dejo bio jednako oštar i kategoričan prema Brnoviću ili nedaj bože prema Vlaisavljeviću, kao što je bio prema Cicu, bilo bi dobro... ali svi znamo da se to neće desit.
Momcima treba pravi autoritet na mjesto trenera, bez toga se slabo čemu možemo nadat u narednoj godini.
jovetic, vucinic poceli a savic usao u 2 poluvrijeme
Bocnu Joveta dva komada. Vazda sreće imao.
Je li ko gleda Jovetu?Jedan je bio s penala,drugi iz igre.Interesuje me dje je igra,je li u spic,jer je sad reka Rosi kad su dali Djilardina da ce ga stavit najisturenijeg da igra.
Ja sam gledao malo,nijesam nesto primjetio ali sam mu vidio evro-gol drugi..iz voleja iz prve,bas lijep gol
Bravo za Stevana!
Sad u 18:00 ide na Rai Due emisija "90' minuto". Tu ćemo viđet sve.
P.S: Pejović možda u Ukrajini
http://cg-fudbal.com/2012/01/08/pejovic-u-ukrajini/
Nije sad to ni od kakve krucijalne vaznosti,nego je bila prosle nedelje izjava Delija Rosija u kojoj hvali Jovetica masu i kaze da on moze da postize masu golova ako bi igrao prvog spica i sad kad nema Djile on ce to igrat.
http://www.transfermarkt.de/de/sead-...ler_94005.html
pa ljudi ovo je nase prezime ili?
a evo igra za njemacku ipozvan je u prvi tim od salke
cak je i kapiten
giljen branio danas na golu u pobjedi protiv gil vicente sa 0:3
Ima Kolasin i u Srbiju i u Bosnu.
Nesto mi na fotki djeluje kao pomalo orijentalan tip, egzotican belim zenama, ali ako on zeli da igra za nas, a sigurno je da zeli taman ka' i Branko Grahovac, onda su mu vrata sirom otvorena. Taman Burim da dobije jos jednog svog ljubimca.