Kad pomenu objedinjene servise, čuh da je Agencija za telekomunikacije naložila Telekomu da do jeseni mora razdvojiti servise tj. ovaj Extra trio.
Razlog, cijena usluge je veća ako su servisi objedinjeni.
Printable View
Kad pomenu objedinjene servise, čuh da je Agencija za telekomunikacije naložila Telekomu da do jeseni mora razdvojiti servise tj. ovaj Extra trio.
Razlog, cijena usluge je veća ako su servisi objedinjeni.
Sad gledam ovo sto si izbacio, za 2799 МКД = 45.29 EUR oni imaju 80 kanala + HBO paket, 60 megabita D i U, 3 gigabajta mobilnog interneta (do 42 megabita brzine), neogranicen br. minuta u fiksnoj T-Com mrezi, 100 min. ka mobilnoj T-Mobile mrezi, 10 sati medjunarodnih poziva ka fiksnim mrezama, posle toga 30% popusta na pozive ka inostranstvu...aoooo vec placem.... + identifikaciju poziva, poziv na cekanju .... ma daj...pa dje mi zivimo kukala nam majka..
Martex je mesara..... Toliko o "istini" u vezi akcija prezle.....
Pa sto da kazem? Super je ponuda, ALI to je Francuska....
20 Mbps brzinu imas i kod Telekoma, ALI preko FTTH konekcije, jer preko bakra ne moze..... Ponuda kanala odredjuju same TV kuce, a ne Telekom! Sadrzaj programa neke TV kuce odredjuje ta TV kuca, a ne Telekom! I na kraju kazes kako se ovdje zivi bolje nego tamo???? Pojasni mi to.....
Mislis da imas Extra TV start paket sledeci mjesec besplatno? Ako je to mislim da ne moze, mogu samo dodatni paketi koji su ti vec aktivirani! Uostalom Emil ti je odgovorio! Za ovo ti u mom predjasnjem postu nijesam odgovorio, jer sam previdio tvoje pitanje.... Sorry....
Ja dosad nijesam nikog uvrijedio, niti kontriram, vec iznosim cinjenioce onakve kakve jesu! I zbog toga ne mogu biti banovan, jer ne ispunjavam uslove za to! Ja znam da bi vi (koji mislite da vam kontriram) voljeli da me banuju, jer bi tako imali vise prostora za prosipanje vasih prica.....
Gledam i vidim ponudu, ALI zasto SAMO uporedjujete to sa Telekomom?? Sto to ne uporedis sa drugim provajderima? Takodje nijesi naveo, od kada u Makedoniji postoji ova ponuda, od prije ili od skora? Ako je od skora, onda ocekuj slicnu ponudu i kod naseg CG Telekoma.... Nemojte vi mene da ucite o ponudama u inostranstvu, znam sve!
Sorry, previdio sam tvoje proslo pitanje.... Shvatio sam bio da si pitala za dodatni paket.....
Nista, ALI BAS NISTA ti od ovoga nije tacno! Extra Trio ima TRI RAZDVOJENA servisa, koji kada se koriste odvojeni, su skuplji nego kada su objedinjeni!!!
Hoce li dodat 24h kitchen i total tv?
Vjerovatno sam ozbiljno mislio da se kod nas bolje zivi.. Nevjesto izbjegavas da odgovoris na sva pitanja ili odgovaras nekim napadima kako mi mrzimo telekom.smijesno...
A i kako ja obicni forumas mogu ulaziti u bilo kakvu diskisiju sa INSTITUCIJOM I PO..
Tako da sam se ja evo vec pokrio usima i zavrsio sve diskusije na ovaj topic sa gospodinom @prezlom-INSTITUCIJOM I PO
Zavrsicu sa ovim:
" Loši ljudi vjeruju da su vam učinili veliko dobročinstvo ako vam ne nanose zlo"
@prezla Martex ima 4 marketa na Cetinje (nego smo u off topic). Vrati se ti u laganje, iskuliraj mene...
Prave li ovakve kolace na Extra tv? :)
http://oi60.tinypic.com/1zp06s6.jpg
extratv je toliko dobar da je dobio nogu cim je istekao ugovor a tada jos nisu toliko zaostajali koliko sad zaostaju
Super. Jos da donni vrati, pa da pocinemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
sta je sale tu super ? to sto je telekom van svake logike dobio svu ifrastrukturu vjerovatno jedini na svjet . bas me zanima da maticna firma to zatrazi u dvojoj drzavi , sta sale ti mislis koliko bi ih rebnuli zbog pokusaja monopolizma ?
Obrati se vladi. Nije kriv kupac koji je to iskoristio, vec prodavac.
Jesam, najbolja odluka koju sam donio, a ti se mucis i jos placas za to i ovdje svako malo smaras kako ces da raskines ugovor.
Pozdrav, ipak mislim da previse pljujete extra tv.
Slazem se, extra tv nije savrsen, prije svega im fali jos programa(naprimjer 24h kitchen i ultra tv koji su veoma popularni ali ovi ih ne ubacuju iz neznam kojih razloga).
Ipak nisu toliko losi, sta vam konkretno fali kazite a ne da samo pljujete...
Kazite mi ko je jeftiniji pa da predjem na njega?
Da se razumijemo jos jednom ja ne pisem ovdje bilo sta da bih pljuvao bilo ciju firmu ili bilo koga reklamirao..savrseno me ne intreresuje ni telekom,ni total ni m-kabal, ni cija je kanalizacija ni bilo sta drugo interesuje je me kvalitet usluge koji je kod nas na nivou neke slabije razvijene Africke zemlje i interesuje me cijena usluge koja je kod nas na nivou jedne Norveske..
Telekom najbolje gazduje sa njom za sopstvenu korist, Država bi najbolje gazdovala u korist građana... Mreža bi se puno lakše održavala i modernizovala kad bi se davala u zakup po tržišnim uslovima, jer bi samostalno stvarala profit... Naravno to zna dijete u osnovnoj školi, kao što znaš i ti... Pametnom dosta, pozdrav...
@prezla
Zbog nezdrave komunikacije i tvojih malo je reci nerealnih i nezdravih postova da ne upotrijebim koju grublju rijec kod mene si na ignore tako da samo neka si ti zdravo,zavaravaj koga mozes ali mislim da si pogrijesio forum i potcijenio forumase koji dolaze tu,nisu bas svi naivni-mogu slobodno reci glupi kao sto ti mislis da mozes tako lako da manipulises sa njima u ovom slucaju sa nama...
Tacno sam pomislio da radis u m-kabl ili total jer tvoji postovi vise stete telekomu nego ja..
Ako nije tako onda ovo sto ti radis ja bih mozda radio isto ali samo da je kojim slucajem telekom licno moj,ali opet to ne bih radio na ovom forumu,jer su ljudi malo vise upuceni..
Nego dje se ja nakacih na tebe kao kakva budala,samo mi to nije jasno..
METZ potpisujem sto si napisao
Mene samo čudi kidisanje vas 15 na jednoga čovjeka....po pravilniku foruma, članu 1:
1. Vrijeđati, omalovažavati, uznemirivati ucesnike zbog vjerske, nacionalne, polne, stranačke ili druge pripadnosti ili zbog neslaganja u stavovima
koji ste većina vas kojima su postovi obrisani obilato prekršili,
7. Otvoriti raspravu o bilo kojem korisniku foruma ili analizirati 'psihološki profil' nekog korisnika foruma i slično
koji ste većina prekršili,
23. Učestali napad više ucesnika na jednog od ucesnika
koji ste svi koji ste učestvovali u ovoj diskusiji prekršili, obavještavam vas da je ovdje dozvoljeno korisnicima da iznesu svoj stav o Extra TV-u na temi o Extra Tv-u, makar se taj stav kosio sa vašim, tj sa stavom svih nas koji smo korisnici ovog foruma, dokle god ne vrijeđa nikoga, i ne krši pravilnik ovog foruma! Ako osjećate da vrijeđa vašu inteligenciju, to je ipak samo vaš problem, ali uvrede nećemo tolerisati. Molim vas za razumijevanej, jer sad ste samo upozoreni i postovi vam obrisani a sledeći put ćete biti shodno pravilniku kažnjeni! Uvreda - 6 poena!
Hvala:)
Vjerovatno svih tih 15 u "krivu" a taj jedan u "pravu";)
Mislim da je ovih sto su u "krivu" bilo i preko 30 nego su brisani postovi:)
E sad neznam da li je problem u ovih 15 ili 30 forumasa medju kojima sam i ja (da nas nije neki virus safata sve da kidisemo kako se pojavi koji novi na forum)ili do ovog jednog novopecenog forumasa..
Edit:bojat se da nam ne predje ujedanje od Suareza,pa da pocnemo da grickamo po malo ko ima zuba:)
jadan on
Zasto svaki kablovski operater sem extra tv ima u ponudi 24h kitchen i ultru tv?