E u ovakvim situacijama je super biti zhena, jer ja bi je tako prisharafila za bezobrazluk! Mada u ovom slucaju da si joj i ti dao dvje preko zuba, niko ti ne bi mogao niti smio zamjeriti.
Printable View
I dodje inspektor na uvidjaj, vidi zeni odvaljena vilica, i pita Martina : "Frajeru, kakav je to nacin da bijes stariju zenu od tebe ?" Martin isprica sto je bilo, a zena ulece inspektoru face 2 face i kaze " ja ne znam sto ovaj zbori, iz cista mira je poceo da sutira auto evo ovdje i ovdje, i onda je na mene skocio ". I ajd ne bilo ti tesko pa zakljuci, sta bi snaslo Martina ?
okle znas da je starija od njega? :mrgreen:
inspektori vole mladje :p
Tako mlad a vec inspektor :D
Ili, da li stvarno vjerujes toj drolji da joj je muz inspektor?
To su ti frende nemocne zene, koje pokusavaju uz pomoc drugih (lazi) da budu jake.
http://www.youtube.com/watch?v=KkSFI...eature=related nema odje srece dok se ne digne iz mrtvih jedan ovakav
Martine ispao si sef, dje da udaras zene ka pickica neka
Da si joj slomio far vise bi je "zaboljelo" nego da si je osamario
cuh da je neko sa vijadukta nocas sletio......
a sad vidjeh na onu raskrsnicu kod trgovinske kad se ide put gintasa audi s3 prevrnut na krov i to dobro slupan...potpuno spljosten
^ Na moje oci se ovo odigralo. Momci prosli na crveno kod Kristala pa onda ispreticali nas 4-5 auta i na crveno kod trgovinske. Ovamo od ljubovica nailazi pasat kroz zeleno sasvim regularno i na pola raskrsnice su se vidjeli nisu se sudarili al audi pici preko osrtva udara u semafor i na krov. Srecom momcima nije nista bilo.
Bio sam 1vo auto na semaforu pored i sav sam se presnijetio jer su isli pravo na neke djevojke u pezou sa druge strane.
Momci u Audiju? Pa sto ocekujes od njih? Da voze normalno?
Ajde jadan ponasaj se, nije ovaj topik kao i svaki za zaebanciju.
Ovo je bila strasna prilika da pogine 5ljudi za sekund!
I, je li osjetio rektalni nadražaj?
Čisto sumnjam, pogotovo ako će ga platit 2 blowjoba.
Da nije bijeli? Ako jes, taj je pored mene, kroz gusto naseljenu dionicu, s dosta ljudi po trotoarima i ne propisno parkiranim autima... Sa semafora startovao i jes jedno ~130km/h pored mene prošao i nastavio da ubrzava dok ga ne izgubih iz vidnog polja...
Vise si se opteretio jer su u Pežou bile ;)
Bez zezanja sad... Dobro se završilo kako je moglo. No da se ne pravimo stručnjaci, i da ne morališem.
Inače... Možda su igrali ruski rulet s semaforima (ko je upućen)...
Kvota 1,02 da su imali bar 1kg narkotika u Audiju :cool:
Cini mi se da bijelog S3 nema u Pg, neka me neko ispravi ako grijesim
mada se onaj i ne vozi pa se ne moze znat, evo ja da ne rekoste bi se sjutra u 1000e kladio da je ono S3...
Po prvi put u zivotu (kod nas) vidjeh da pauk podize policijsko vozilo... To se desilo preko puta 5 udovica, ispred marketa Novito, a pauk je naocigled zabezeknutih gradjana podigao onaj policijski VW Caddy... Svijet je otisao u PM :)
Pokvaren 100%
Da nema ko sliku tog audija od sinoć?
Caddy je bio u kvaru, 100%.