Majo za koga si navijala kad su igrali Srbija-Njemacka?Radoznao sam :)
Printable View
Argentinski fudbalski savez bi trebao da uradi nesto kao sto su uradili Nigerijci... Diskvalifikovati svoju reprezentaciju sa javnih takmicenja zbog sramote i ponizenja koju su danas dozivjeli ;)
Messi,veliki igrac malih utakmica.
Nada sam se da će Argentina proć, ali ali, ali, ali, ali... kakvo prosipanje...
da je Mesi koristio svoje sanse, sve bi islo drugim tokom, da.. Ali nije mu ni bilo lako ovog prvenstva. Odlicno je bio cuvan, a posebno na ovoj utakmici, a to malo prostora sto mu je ostavljeno je, po meni, koristio fantasticno! Primijetio sam da je Hari uocio istu stvar. Taj covjek na svakoj utakmici vrlo malo izgubljenih lopti ima, pa s toga i proigrava cesto svoje saigrace, ali tu stizemo do problema! Taj visak sto je on kupio na sebe je trebalo bolje iskoristiti.. bilo je ubacivanja, ali nedovoljno...
Hobotnica Paul ce sigurno prezivjeti do finala... Inace bi davno "englez" zavrsio u salatu.....;)
Hvala Lepo
Sad će po Mesiju drvlje i kamenje... I zemljo Indijo, što slonove rađaš!
Reche Paul da dobija Njemachka.. Josh nije mashio... Pogledajte igre najskupljih i najboljih fudbalera svijeta... C.Ronaldno,Messi,Kaka,Torres(mada je povrijedjen bio)...
Jos jednom... ovo je pobjeda najpozitivnijeg shvatanja fudbala, danas. Skromnog, nesebicnog, efikasnog... Najljepse akcije prvenstva smo vidjeli od Njemaca...
Nije poveo 3 igraca koji igraju za klub koji je osvojio LS... dobar igrac ne mora da znaci i dobar trener/selektor. Mislim da mu se FS Argentine i vise nego oduzio sto ga je pustio da im upropasti jedno SP.
Eto tako.
Stvari bi sigurno bile drugacije da su tu bili Zanetti, Cambiasso i ekipa.
zaista me njemačka oduševila... bilo bi sasvim zasluženo da osvoje svetsko... navijam za finale izmedju njih i holandije... GO EUROPE!!!
Po ovom bi se dalo zakljuciti da nijesi gledao utakmice jer Mesi je genijalac ali ne u rastimovanom orkestru dje igra samo jedan organizator igre. Koliko je mogao Maserano vidjelo se danas. Do danasnje utakmice Mesi je imao 23 suta na gol a pogledaj koliko su dali golova dje on nije imao udjela.
Istini za volju nije ga htjelo da da gol, ali da je majstor i da je ostavio srce na terenu i da je svuda bio, to jeste. Pogledaj sta znaci pustavlti ekipu na primjeru Njemaca dje maltene nema bombastog imena, igraju oni koji su rezerve u klubovima.... ali je organizacija igre i prije svega trener ih zna postaviti. Kad budala kaze da njegovi igraci znaju kako treba igrati i ceka da Mesi sve sam rijesi onda.....
Kad već spominjete imigrante, mogli bismo i mi kupiti 11 Brazilaca i kurčiti se kako smo fudbalska nacija. Niko ne vrijeđa imigrante koji igraju za državu u koju su došli, već se kritikuje domaćine koji nemaju muda sami izaći i boriti se za boje svoje zemlje. Zašto Francuzi ne izađu sami na teren, pa da se onda okušaju kakvi su? Grade svoju slavu na uspjesima koji krvavim znojem postižu crnci, dok oni gledaju uz hamburgere i pivo *****ske serije tipa "Seks i grad".
Mi nismo ni prošli na kvalifikacijama, bili smo zadnji, ja mislim. Ali smo zato mi sami izašli i okušali svoje sposobnosti. Ja vam se kunem, da Crna Gora osvoji SP, a da u njoj ima jedva dva domaća igrača, ja to ne bih smatrao pobjedom.
Tevez je bio najbolji na prvenstvu!
Messi se ne vidi evo dva sampionata,to ne moze biti jedan od najvecih igraca u istoriji!
Ronaldo(zubo debeli) i Zidane su velikani i Messi ih nikad nece dostic' jer je Messi igrac malih utakmica,a ova dvojica su rjesavali one najvece!
Moglo se i ocekivati.Maradonin "projekat" je mogao samo ovako zavrshiti,to mu je sudbina bila.
Njemachka-shta reci.Fenomenalno,timski,lijepo,organizovano,atrakt ivno.Od sveg srca za njih,do kraja!
Messi jeste veliki igrac, al za mene nakon ovog i nije bas medju tim najvecima... neki od najvecih su imali i losije saigrace al su uvjek bez obzira na sve blistali i radili cuda... a 2 svetska ne uraditi skoro nista, ne moze takav biti medju najvecima...
Messi jes veliki samo prvo treba da stigne Zidana pa eto i Ronalda (mislim na zuba :D) pa da uchestvuje na jos 2 World Cupa i onda ako bude svo to vrijeme igra kao ove prethodne dvije godine onda mozhemo rec da je stiga Pelea.
Pele je malo dijete za Zidanea,Zidane je najbolji igrac koji je ikad igrao fudbal.Zubo je odma iza njega!
Ljudi, je li moguće da i dalje pričate o Mesiju?
Shvatate li vi da je Mesi sasvim prosječan igrač kad iza sebe nema 2 igrača kakvi su Ćavi i Injesta. Prije svega mislim na Ćavija koji je fenomenalan, Injesta se samo uklapa tu i zajedno sa njim čini tu cjelinu.
Ćavi je sigurno najbolji klupski fudbaler na svijetu. Šteta što će svaku njegovu zlatnu loptu pokupiti Mesi, zbog svoje egzekucije.
Momak dribla odbrane Hihona, Santandera, Malage, Almerije... pa eto i odbranu nesrećnog Real Madrida koji je, ruku na srce, još od odlazaka Jera i Karlosa nikada nije ni imao.
Nadam se da ste danas shvatili da se za reprezentaciju igra srcem. Ono što je Mesi sebi postavio kao cilj ovog SP-a, a to je da bude nenormalno efikasan, ako ne i prvi strijelac mondijala - na kraju mu se obilo o glavu.
Ne može se fudbal igrati na silu. Argentina je danas probala na silu dati gol Nijemcima. To ne ide tako... održali su im čas fudbala i sasvim zasluženo idu u polufinale na Španiju - eto reprize finala posljednjeg EP-a.
Messi je, dobri moji, pokazao sto je i ko je u dvomecu sa Interom, u polufinalu Lige Sampiona. U DZEP GA JE SPAKOVAO J. ZANETTI U 37dmoj GODINI, 2 PUTA.
messi je dao isto golova koliko i ja na ovom SP :D xaxaxa
http://www.youtube.com/watch?v=ooQLOoW96rc
moze lock.
Za Zidanea se apsolutno slažem. Za Ronalda već ne. Ronaldo je bio strašan igrač dok je bio u Bareseloni i Interu (do povrede). Kad se oporavio od povrede bježao je na karneval dok traje serie A i iako je bio jedan od najplaćenijih fudbalera a možda i najplaćeniji nije mu to predstavljalo bilo kakvu smetnju. A Moratti ga je pazio i liječio i plaćao i kad nije igrao. Onda je prešao u R. Madrid i počeo da rilja. Dao je dosta golova ali i mi svi bi se nadavali tamo golova kad ti stižu lopte kao na tacni. Poslije je onako utovljen prešao u Milan čije je navijače ćutkao dok je igrao u Interu i to mu je drugi put da prelazi u redove najljućeg rivala. Za reprezentativni fudbal isto se nije proslavio. 2002. je Brazilu najveći rival bila Engleska i ispali bi da nije bilo Seamana nesrećnoga a u finalu su igrali protiv Užasno loše Njemačke i tu im je pomogao (konkretno njemu) još jedan nesrećnik Kahn. I tako se on u dresu Brazila proslavio ni kriv ni dužan. Jeste bio strahoviti talenat ali takav neprofesionalac da je to nevjerovatno. I nemojte se, ljudi, griješit za Messija. Govorite da mu nema Xavija. Pa ja nešto ni Xavija ne zapazih na ovom prvenstvu. Nema Messiju nikoga iz sredine da mu pomogne jer je tako majstor Maradona odlučio. I još je mlad, ljudi. Tek napunio 23. Ima još 2 prvenstva da odigra ako ne bude povreda ili ako Maradona i tada ne bude vodio reprezentaciju pa se ne budu kvalifikovali. Daleko je do murava :) Ova Argentina je preslikani Brazil iz 2002 s tim što se tamo svašta izdogađalo pa je ishod bio drugi. Njemačka je sjajna od samog početka. I protiv Srbije su dominirali sa igračem manje ali se ta činjenica zaboravlja.
ma pustite Ronalda. jes bio igracina ali igrao je za sve najvece rivale, pi. i Barsu i Real i Inter i Milan...jos mu je Ajax falio da zaokruzi... meni ovo ne ide u glavu no ajde
ocjena i komentar na Milerovu igru juce (goal.com):
Mueller: 8 - Less than ten caps? He plays like he's been doing this all his life - and that's because he doesn't try to do what he can't. (Take a note, Angel di Maria.) Short passing, directed running - oh, and a goal as well.
ja sam bogami xavija itekako primjetio, da nije njega ne bi villa ni 3 dao a ne 5...
nije odje Messi nista kriv, kriv je FS Argentine sto je postavio onog majmuna za trenera
samo da nijesu na ledan beton sjedjeli :D
Beshiku da nagrde :D