Originally Posted by
Fidimose
iskreno, mislim da partizan nije htio ni imao potrebe da se trosi puno jer su vec obezbjedili prolaz dalje...
sto se jadrana tice, definitivno je falilo srece u napadu, ali je odbrana sinoc bila na vrhuncu zadatka. mladostasi su u od druge polovine druge cetvrtine poceli vise da plutaju, nego da plivaju, kao da igraju 10 sati otprilike. jadran ih je definitivno potopio na fizickoj snazi i napokon su taj segment igre digli, jer su i u zadnjoj cetvrtini plivali i borili se s nekom svjezinom, kao da je pocetak meca. vidi se napredak otkad je tucak dosao na klupu i vide se njegove ideje, samo moraju jos malo neke stvari i akcije da uigraju. zlokovic i pavic definitivno centralne figure veceri.
primorcu svaka cast, pogotovo kisu koji je sva 3 peterca zabio, a kao sto je neko rekao, atmosfera je bila kao u finalu (barem koliko se moglo cuti na tv-u).
vidjelo se i u igri mladosti, a pogotovo u igri vasasa da je veliki ulog u pitanju i da imaju bas puno da izgube, s tim sto je mladost bolje prosla, jer joj je barceloneta pomogla masu, tj vojvodina. nazalost, baj baj vasas.
budva je deklasirala honved, i mozda ce me neki pogresno shvatiti i ne zelim nikog da potcjenjujem, ali imam osjecaj da budva samo s takvim klubovima moze da se nosi, i da je definitivno mnogo ispod nivoa jadrana, primorca, juga, itd.