ahahahahahhahahahahahahahaha :) :*
Printable View
ahahahahahhahahahahahahahaha :) :*
Vazda li ja gmizem po podu...
Dobro je dok se jos teturas.
Ja sam BATZKMIL ili ti MAJMUN
Horoskop igra veliku ulogu u mom zivotu. Siguran sam da moj zivot u mnogome zavisi od toga dje su se planete, Sunce i Mjesec nalazili prilikom mog rodjenja. Jos vaznije je njihovo kretanje i promjene u Suncevom sistemu poslje mog rodjenja. Sve je to bilo podredjeno meni i odredjuje moj karakter, osobine i nacin ponasanja.
:distracted:
vala, ja obrukah ovog mog Coz Sokola...a finalna rečenica me dokusuri..skroUz...
Zmija. Sve pogodjeno...
-SOKO(od 7.februara do 6.marta) SOKO je Majanski horoskopski znak koji životnu putanjom hoda duhovnošću.Oni poseduju veiku moć kako u duhovnom tako i u svetovnom aspektu.Jaka ličnost je njihov pokretač.Inkliniraju poslovima u sudstvu,a i policiji,mada bi mogli sebe naći i u vazduhoplovstvu.Zar nisu sokolovi? U partnerstvu se ispostavi da su posvećeni i verni,jer imaju veoma jak moral.Ovo su nadasve veoma pošteni i iskreni ljudi.
Ovo poslednje me raduje jako. I pomaze u zivotu, isto jako.
Meni obicno mrak pa'ne na oci kad me cura pita sta sam u horoskopu. Ali donekle se suzdrzim dok me ne pita sta sam u podnzaku. A juce bi i situacija da nakon odgovora 'Nemam pojma' ona mene pita u koliko sam sati rodjen da mi kaze sta sam... Bjezzzz od mene sekto zenska! :p
što si u horoskopu? :lol:
mora da je djevica :D
U kineskom sam Zmaj. Od nocaja.
Zmaj - pozitivne strane
Odlučni, originalni, sigurni u sebe, snalažljivi, prilagodljivi, hrabri, strastveni.
Zmaj - negativne strane
Zapovednici, tirani, arogantni, netaktični, usijane glave, kritični.
A bjezzzz avetinjo :p
Dosta promaseno... I za pozitivne i sa negativne strane...
Jel' ljudi i dalje vjeruju i horoskop ili je ova tema sprdnja? Ne pratih niti imam zelju da prelistavam 9 strana...
vidiš da je tačno :lol:
Sto je tacno glavo luda? :p
Btw. meni inace ovo 'prilagodljiv' i 'snalazljiv' nikako ne ide sa 'netaktican'...
Hahahaahahh
ovaj "mali horoskop" sve pogadja
Vaga sam. Aj rastrgni mi dusu forumsku. :p
ti si moj podznak
evo ti ljubavni :lol:
Vaga
Pronalaženje pravog partnera će biti prioritet u životu osobe rođene u znaku vage. Za vage koje su već u vezi, održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar. Usamljenost je neprirodna i veoma tužna stvar za jednu vagu. Kao ljubavnik je izražajan, kreativan i uravnotežen. Učiniće sve što je potrebno da im partner u potpunosti bude zadovoljan, počevši od razgovora pa sve do vođenja ljubavi. Šarm i posvećenost savršenom balansu čine ga divnim partnerom.
vidiš kako si divan :glee:
Znak Vage utjelovljuje potrebu za suživotom, partnerstvom i brakom. Neodlučnoj Vagi potreban je netko tko će donositi odluke umjesto nje ili joj barem pomoći da ih sama donese. I sam čin vjenčanja je pod ingerencijom tog znaka, stoga i nije čudo što većina Vaga dugo mašta o tome.Pripadnici Vage su zavodljivi i prema svima ljubazni pa je teško razaznati tko im se najviše sviđa. No, ni oni sami često ne znaju koga vole više. Dugo važu i analiziraju osjećaje, a dosta se povode za vanjskim izgledom i materijalnom sigurnošću. Kad se zaljube, odmah planiraju i brak. Partneru će nastojati udovoljiti na sve načine da ne bi slučajno poželio nekog drugog. Više su podatni, mazni i nježni nego što strastveni i erotični. U seksu, kao i svemu drugome, inicijativu radije prepuštaju partneru.Ne spadaju u vjerne znakove, no zbog očuvanja veze ili braka,prijeći će i preko partnerove nevjere. Ako su zanemarene ili na bilo koji drugi način nezadovoljne parterom, Vage će lako pasti u naručje nekome tko će im pružiti više ljubavi i pažnje.
Pa nije ti to lose... Cuo sam da se dobro prodaju duge kose... Samo treba imat' zivaca... A ti zivci su bice odredjeni tvojim znakom ili podznakom.. :p
evo da ne važeš puno, odma da znaš koga da otpišeš :lolblue:
Vagi ne odgovaraju Device, Škorpije i Rakovi
Pripadnicima ovog znaka ljubav je dodatak životu iz kojeg crpe svoj mir i sigurnost. Neuzvraćene ljubavi ili odnosi koji ne funkcionišu ih uznemiruju, a najviše ih odbijaju partneri koji lažu i oni u koje ne mogu imati poverenja. Vage čine loš ljubavni spoj s Devicama, koje su za njih previše komplikovane, kao i sa Škorpijama, čija im je priroda previše pesimistična. Neće se slagati ni sa Rakovima, jer imaju previše tradicionalna uverenja za njih.
Ovo je za ljubav? A za klepecanje?
Aj izvidi mi to, srece ti.. Da se ne zalecem bez potrebe... :)
ozb ti kazem, nema veze sa sijedima, ali ima karakteristike za svaki znak ali zavisi je li musko ili zensko. Npr muskarci lav skoro svi imaju malo pljosnatiji nos(ka lav zivotinja) ali ima dve vrste lava drugog se ne sjecam:D, a muskarci skorpije (isto primijer) ili su ruzni ali sa masu sarma ili su bas zgodni. Takodje ima veze i sa zdravljem svaki znak svoje muke, npr ribe je psiha, rakovi stomak, strijelci noge (oziljci po nogama itd), skorpije-genitalije, ima jos masu takvih primjera ali sam izgubila knjigu davno tako da pisem samo toga sto se sjecam. Rakovi zenske ili imaju prelijepo "zmijsko" tijelo ili drugi tip siroke kukove. eto za to sto se sjecam:D
ja bih nego se ne sjecam vise sta je pisalo u knjigu za ribe sorry:D
ada imamo, kako nemamo :lol:
Vaga
Muške Vage traže partnericu – prijateljicu. Ljubavnički odnos ih zanima u prvim godinama veze. Skloni su flertu i sklapanju sentimentalnih veza. Cesto su skloni precijeniti svoje vrline na račun tuđih nedostataka, što ih čini teškim u ljubavi. Muškarac Vaga je već od djetinjstva vrlo osjećajan i zainteresiran za suprotni spol. U zrelijim godinama dosiže vrhunac svoje seksualne aktivnosti i ostaje potentan do kasnijih godina. Esteta je u izboru partnerice. Emotivan je i dobar ljubavnik. Vrlo je maštovit u seksu, dovodeći ga povremeno do vrhunske umjetnosti. Za to treba strastvenu partnericu. Ne voli razvode, pribjegava im jedino u krajnjem slučaju. Loš utjecaj Venere može stvoriti nastrane tipove (žigolo itd.). Ako je horoskopski dobro aspektiran, muškarac Vaga je u Zodijaku seksualno najuskladeniji.
...ali sa masu sarma mogao si i to boldovat'. Uglavnom oni klepecu bez problema hahhahaha
hahahhahhahaha xD
Kako kad? Pa kad me strefi uticaj te Venere... Moracu sad da pogledam dje se nalazi i kako najbrze da dodjem do nje.. Ne mogu je cekat'...