Pa kakvi su to iskompleksirani majmuni majko moja
Printable View
Pa kakvi su to iskompleksirani majmuni majko moja
Ne vjerujem da je namjerno, vjerovatno imaju neki templejt. :D
Ako je namjerno, samo je presmiješno. :D
EDIT: Nedostaje tekst Veselina Drljevića u kom on objašnjava zašto Crna Gora ne bi trebala da igra protiv Bugarske i zašto bi trebala da dobrovoljno napusti kvalifikacije prije sjutrašnjeg meča. Onako složeno intelektualizovana argumentacija kakvom on baratala.
Mada, ako izgubimo očekujem još jedan tekst iz 'Šamar Naciji' žanra.
Xaxxaaxxaxaxaxa vi ste maniti. A nece nama bit lako sjutra, jer Bugarima je ovo zadnji voz da se bore za drugo mjesto, tako da idu na sve ili nista.
Ja isto mislim da je ovo greska. Vjerovatno su htjeli bugarsku trobojku da stave, al jbg, navika je cudo...
http://www.youtube.com/watch?v=NCJ09ukYJ_o
i ja velim
Dan nije novina , grijeh je samo sto se baca papir na onu glupost.
A sto je to sjutra cujem neka utakmica ? Ima li karata ? :D
A kako ste avetni :D .. Dnevne novine ''Dan'' , mislim da je dovoljno ...Idioti ..
:p Nema dana bez Dan-a :p
Mrak nece ugasiti Dan!!
Greotice su prave.izgleda mi da je tolika frustracija kod njih da ce im glava prekipjet,a kad dobijemo sjutra valjalo bi da budu sto blize hitnoj ili urgentnom,posebno ovaj te bratala s drzavnim praznicima necu ga psovat ovom prilikom.
veceras u zivoj istini, darko sukovic pita kranjcara(parafraziram): obzirom da je odbrana, koja u 4 utakmice nije primila gol, prepolovljena, gledate li na to kao na slabost i...
a cico ga prekida: znate kako kazu napad je najbolja odbrana. mi cemo napast i necemo dozvoliti takav pritisak na odbranu tako da se ne plasim toga
svaka mu cast
ajmo jednu akciju :))) sa ovog linka
http://imageshack.us/f/10/zastavacrnagora.png/
sacuvate zastavu na komp, onda je posaljete redakciji DAN-a, na email [email protected]
jer ocigledno nemaju cg zastavu, slanje ponoviti onoliko puta koliko imate vremena :)))))
Ja im poslah mail, uz text:
Poshto sam u vashem danashnjem broju primjetio da nemate zastavu drzhave u kojoj zhivite i radite, ovom prilikom bih vam je poslao i ushetedio vashe dragocjeno vrijeme koje bi izgubili trazeci istu, a vi to vrijeme iskoristite i napishite jos jedan tekst o tome kako ce biti drzhavni praznik kada reprezentacija savlada San Marino....
Veliki pozdrav za gospodina Veselina Drljevica. Njegov sam veliki obozavalac.
Ajmo svi copy paste
Udr' :D.................
Poslato ;)
Automatski odgovor.
Mail je stigao u nase sanduce!
Redakcija DAN-a
Poslato 5 mail-ova
hahahhahaha, ja samo forvardujem sopstveni mail :D
Poslah i ja :)
Poslato i od mene.
Hahahahhahaha... To je taj rad... Evo nas $utra na naslovnicu :D