Ja Kemala najvise volim da slusam, pa ne vozim ovako...
@TAKUMI Nije valjda da slusas Jalu i Bubu? :)
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Ja Kemala najvise volim da slusam, pa ne vozim ovako...
@TAKUMI Nije valjda da slusas Jalu i Bubu? :)
Sent from my iPad using Tapatalk
Vesko Barovic, nevjerovatno kako nevaspitan covjek sto radi sa kolima oko Vektre i kako se parkira svaki dan, evo imate na Oci Podgorice juce/prekjuce jedan od 100 primjera njegovih. Pritom covjek pusi TOMPUS u LIFT od zgrade ako mozete u to da povjerujete.. dje zivi makar 10x djece u ulaz
Njemu ga nesmiji ni dici [emoji3061]
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Mozda mu Range u kvaru....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa kad nisi koristio dovoljno dobre stimulanse...
Eto tako, samo do kladionice da odem utakmicu pola sata da vidim - oće li mi doć tiket. I naravno kulturno: izvini brate
Pauk nije dosao pola sata....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...45aa637e7d.jpg
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Samo da naglasim da je ovo jedini izlaz iz garaže jer druga vrata ne rade.
Nadje li ga u kladionicu?
mozda je bio u Romu da uzme sendvic? :D
ne znam sto bih vam rekao..dovoljno je da udjete na oci podgorice vidite objave, onda da procitate komentare nasih sugradjana, i da vam pane mrak na oci...
ovaj gole je inace tu redovno parkiran...
Zasto ne rjesavate taj problem?
Cekaju druge....
Da da Golf je ostao i dalje tu....od njega ni traga ni glasa
Reno vozac je bio u kladionici ali ne u ovoj ulici nego u ulici do. Ja sam obisao sve poslovne prostore u ovoj ulici i izgubio volju pa zvao pauka...kad ga evo delija iz kladionice. Ne kapiram, 30 auta je dolje, šta da je bilo nešto hitno!?
Update, nisam mogao da fotografišem žurio sam: parkiram u centru jutros, Ul.Slobode dvorište, odem do stana i vratim se put auta da idem na posao: nađem 5 mačaka i pola kila iznutrica na krovu auta!!! Dva stana komšija su samo okupirana iznad (3ci i 4ti nisu naseljeni....), doslo mi je da im sve po kući prevrnem.
Taj nivo fukarluka, nemara, nekulture u oba primjera....ovđe je svijetlo davno ugašeno. Tužno
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ovamo kod mene kazemo da je nama Bog odavno okrenuo ledja.
Nije bitno gdje, bitna je poslovica.
Evo kad odselis da kupim stan pa da rijesi se to caskom....
Nista to, nego rjesenje u ovom slucaju da ne bude da cekamo druge kako kazes. Ponekad razmisli prije nego napises nesto, Vec sam gore pisala da sam pokusala sve moguce, znaci nikad i za nista ne cekam druge. Stan i ako odselim necu prodavati :D
A ne volim da unistavam tudju imovinua ovakvia ni to ne bi mpomoglo, a uglavnopm su to neke bitne glave, da mi kicmu polome a drzave nema da me zasitit, tako da nista ni od toga. Dok se kao drustvo ne pobunimo protiv ovakvih nego je izgleda vecina takva pa nista.