Kad su oni ispostovali rokove. Probijaju ih samo tako!
Printable View
Kad su oni ispostovali rokove. Probijaju ih samo tako!
Ja bih samo preporucio turistima da zaobidju CG ove sezone.
Broj nekog ko ima Golf 5 u djelove, otpad neki?
poslato s Jadrana
Više bi mi odgovaralo Pg jer ima ko donet za Bar, ali šalji ako ne nadjemo nidje drugo.
poslato s Jadrana
Može ti poslati dio kurirskom službom to ti bude 3,4e... I da ti njima platiš i eto :D
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Kako se cuje kad ode plivajuci zamajac? Da li da radim repariranje ili uzmem novi ovdje kod nas?
Sent from my MX5 using Tapatalk
Novi, nikako reparacija.
poslato s Jadrana
Čuje se da nešto lupi kad se auto ugasi.
Inače auto trese na ler, i dosta trese prilikom kretanja itd.
Meni ne trese previse nego mi lupka, kad pustam kvacilo. U ler isto to malo lupka, ali kad pustam lagano kvacilo i kad kvacilo blago stisnem dok stojim lupka.
Koje auto...? Znam kad sam mijenjao set kvačila da mi je ispalo masu jeftinije u Čačak, sa putnim troškovima, nego kod nas...
Passat karavan 2004. 1.9 tdi.
A lupanje kad upalis?
poslato s Jadrana
Nista posebno, samo tresne auto malo vise nego ranije, poci cu danas rekose mi da ima u donjoj gorici neki sto bas rade kvacila pa da vidim sto ce reci.
Treba mi plasticar ili limar da moze danas posle 4-5 da napravi zastitnu duznu plastiku ispod auta, komad se od krsa odvalio i treba da se zakaci/zalijepi gore. Ako imate koga javljajte odje ili na PM
Stope djeluju ok, kineticki zamijenjeni, zamajac zamijenjen u setu, jedino ako nije pri mjenjacu nesto?
Što je špulja?
poslato s Jadrana
izduv ti je spulja, to je tuzanski naziv , fabia uveo, malisor jedan ............
nego elem passatlija bjelopoljac, odjedaman ne vuce turbo na 2k no na 3k , i ponekad upali lampice abs i proklizavanje dok ne ugasis pa upalis posle sve normalno, ovo drugo nevezano za turbo
LolČina
maf.
sto da mu radim ? ili da mu tepam po malisorski?
Ma posto ti znas malisorski tepaj ga kod Makija da ti ga skenira i da ti ga zamijeni. Maki ti je inace polu-malisor.
nemo bez mene , no da ja to bacim u smece a?il da ga nazovem mljaf senzorqini i a vozim tako ? ;p
**** mi bizija u pićku ako te kuzim. Uglavnom, podji zamijeni. Oko 100 je.
eo sad cu,
sarafciger
bremse cleaner 4 eur i ono 10 min posla sve ukupno
auto radi ka sat
Sarafciger torx sa rupom tako da...
jook bre bremseniger unutra prsk prsk, ka black kad strca posle 3 sekunde onanisanja i sve cisto, ako zasteka rastavicu ga pa mijenjat na trecu loptu
jel koristio neko ovo?
na foru upališ kola klimu cirkulaciju i ventilator na najjače, aktiviraš bočicu i zatvoriš kola 15min da ov vrti kroz sistem, kasnije provjetriš...
5,5e u okov
zdiba mi kad ugasim klimu a ostane samo ventilacija
http://www.1addicts.com/forums/attac...4&d=1346447911
ja cu ovih dana testirati to pa ti javljam :)
kupljeno u okov :)
Ne pomaže ti to ništa, evaporator trebaš fizički da očistiš, drugog rešenja nema, ovo ti je činjenica, nemaš ga što kupovat :)
kolko para je je čišćenje i đe?
ima li potrebe da opet radim komplet freon ulje vakumiranje, pretprošle god sam to kod onog momčića u GGoricu
Ne znam koji auto vozis, samo ukucas npr. "bmw e46 evaporator cleaning" To je dusa posao, ne znam ko bi to mogao da ti odradi, ali ti je to jedini način, evaporator izgleda kao hladnjak, ima ono saće itd. i na njega ti se svakakve bakterije skupljaju i prljavština i to je uzrok smrada, i trebaš fizički da ga isprskaš i opereš sa hemikalijama onim tipa arf gril, cilit bang, ono za wc šolju itd - što jača hemija antibakterijska da se makne guba sa njega, evo vidi na šta to može da liči i zbog čega smrdi http://s31.photobucket.com/user/deme...c_100.jpg.html
to je posao dizanja kompletne armature na vecini auta :)
sprej i vozi...
Zato se prije no se zaustavis izgasis klimu I pustis samo ventilaciju. Na taj nacin isusis sistem, ako se klima ugasi sa motorom onda ostanu kanali vlazni, a vlazni kanali su pogodno the za razvoj raznih bakterija (u prevodu, smrada). Sprejevi mogu da pomognu samo u nekoj pocetnoj fazi razvoja bakterija. Dakle, preventiva je da uvjek prije gasenja automobile par minuta pustite samo ventilaciju.
Smrdi i na novo auto, tako da bok.
sto se tice onog dzeka iz auta. nisu u pitanju bile ni maglenke, ni sirena ni drl vec dzek od mikroprekidaca (senzora ili sta je vec) za haubu.:glee: