- Na moj 3Gs je iBoot-359.3,kolko sam vidio to je dobro. :)))
Printable View
- Na moj 3Gs je iBoot-359.3,kolko sam vidio to je dobro. :)))
jebote, imam iphone vec godinu dana a neam pojma o tim nekim strucnijim izrazima. A iz ''dosade'' bih update-ovao svoj simfree telefon na isO5. a neam pojma imam li sta da s***** u slucaju ''nuzde'' ... jbg.
moj je 3gs sim free....stavio sam ios5 i telefon je stvarno brzi.......
A moze li ios5 na 3g? Mozdaje glupavo pitanje, ali ne znam o tome puno...
Koliko vidim ovjde ima vec nekoliko korisnika iOS5 pa ako mogu da mi posalju link sa kojeg su OS skinuli.iBoot-359.3,sto znaci da je starija verzija. Ako moze sto prije bih da se zanimam malo sa ovimm heheheh :)
ne moze na 3g oficijalno i bolje ne razmisljaj o 5ci za 3g jedva radi i na 4xx ...
a probaj restart telefona posle toga ...
F5......
izvora naravno ima previse. samo jedan od njih http://iphonemanija.com/iManijawizar...WizardiOS.html
Samo ti treba ios 5 za 3gs i preko snowbreza zastiti bb , takodje izaberi old bootrom
ne radi mi imessage kad ocu da posaljem nekome poruku pise not dolivered 100% je do mene kako mogu napravit ovu glupost?
a da li ti je aktiviran iMess ?? imas u opcijama Aktivaciju ...
aktiviran je sve je uradjeno kako treba ali nece kad udjem da saljem poruku pise not delivered prije restore-a mi je imessage radio posle restore-a nece
@no-mercy
probaj ovako jos ....
u /var/mobile/Media/iTunes_Control
tu ces imati direktorijum Music , iz njega izbrisi itunes_db_checked
takodje direktorijum iTunes , izbrisi iz njega iTunesDB i iTunesCDB
Diskonektuj tel pa opet konektuj ...
je li to trebam da udjem u wi-fi onda na crticu onu plavu na wirelles na koji sma povezan onda static i u dns da ukucam 8.8.8.8 ?
Da probaj tako , a mozes i na ruteru samom ako imas ruter ...pozz
edit: ako imas ip od dhcp-a onda tu promjeni DNS ...
nece ja udjem tu ukucam 8.8.8.8 onda se vratim na home screen i pokusam onda i nece da posalje gasio sam plaio wifi i imessager i nije htjelo probao sam i 8.8.4.4
cini mi se da su mi prosli put kad nije radio imessage upravo ovi brojevi pomogli sad ocigledno ne radim nesto kako treba kako to da napravim na ruter?
Mogao bi neko da mi odgovori :)))
kad se logujes na ruter imas li neka DNS podesavanja , tu pokusaj ...
vidim da su sa tim mnogi rijesili problem ...
i da npr. umjesto broja registuj email za iMess pa sa njega posalji ...vidi radi li tako ...
mozes li da mi objasnis dje da udjem da podesim da je na mail ili broj?
i interesuje me ako promijenim na moj ruter taj dns to znaci da ce imessage da mi radi samo na moj internet?
I konacno...:)
http://www.youtube.com/watch?v=jCr5Vfk57t8
ima je na repo:
cydia.iphonetweak.fr
Ko je dobre volje da mi posalje upustvo da ubacim iOS5 u iPhone 3Gs nije simfree ali ima stari iBoot-359.3. P.S Unaprijed zahvalan. :)
Vitka jela,zelen bor,cekam brzi odgovor. :)
a koji ti je baseband moze li se otkljucati ultrasnow-om ??
06.15.00
Ok ovako ..skini prov snowbreez najnoviji
i moras imati originalni ipsw ...naravno 5.0.1
otvoris snowbreez i ubacis taj ipsw , posle te pita old i new bootrom , izaberi old pa idi na custom ili build custom , i kreiraj ga ...nakon toga udjes u Pwned DFU mod imaces instrukcije ...kasnije taj kreirani fajl iskoristis u iTunes (izadjes iz snowbreeza i udjes u itunes) ...Shift + Restore ubacis ga i cekas da odradi instalacija ...
Napomena: imas jedan problem 5.0.1 ne radi sa aktuelnim ultrasnowom - ali postoji fix koji radi ...pogledaj ovo http://cydiahelp.com/unlock-iphone-4...trasn0w-fixer/
dakle idi na svoju odgovornost ...
a tako znaci stojimo sa ultrasnowom.evo da vidim jel ko siguran u ovaj fix da ne rizikujem i bez moba ostanem :/
Da ne bi bilo da sam slagao :)http://www.icentar.me/
Zacudo normalne cijene! Sto je to, trazim nedje malim slovima da pise prije poreza ili nesto slicno
nisu im lose cijene , u sustini aplle preporucene u dolare samo su ovdje iste u eure :D
ja sam nameracio ovo http://www.icentar.me/mac/mini/ i ocekivao sam da ce odje biti dosta vishe :D
jedan mi je upravo na stolu (slabijaverzija) ali na zalost nije moj :/
nevjerovatan uredjaj , ne cuje se, bukvalno 0db , radi perfektno a o dimenzijama ne treba trositi rijeci :D
ps. Zasto nemaju iPhone u ponudi, jel zbog t-mobile-a?
Da.. Zbog njih... Rade na rjesavanju tog "problema" sa Apple-om...
Evo da se pohvalim, dobih danas 4s 16gb white. Iz amerike, sim fri, vec sam aktivirao karticu t-mobile.
Verzija softvera je 5.0.1.
Recite mi imate li kakvih predloga, savjeta, sto da mu radim i kako? Maska, aplikacije, dzejlbrejk?
Jedno konkretno pitanje. Telefoni su mi memoriisani regularno al primljene pozive prikazuje kao nove brojeve, bez imena.
Kako se to regulise?
Hvala ;)
Sto se fizicke zastite tice preporucujem carbon stikere, imas u oglasima temu o tome. Za aplikacije zavisi sta te zanima, to je malo teze odgovoriti jer ih ima za sve zivo. Jailbreak jos nema za 4S. Ovaj problem sa brojevima mozes da rijesis tako sto ces da restore-ujes software pa onda da aktiviras telefon starom T-Mobile karticom (koja ima stari Country code) da bi pokupio odgovarajuca podesavanja.
A imam opet problem, odjednom su mi nestale sve pjesme sa tel, tj ne vidim ih tel, a imam utisak da zauzimaju memoriju...
Any idea?
Samo Syncuj opet sa iTunes-a ..
@Fenix hvala.
Ima li invisible shield da se kupi kod nas?
Za aplikacije, imaju li neki posebni sajtovi ili da guglam sto mi padne na pamet?