Originally Posted by
Whisperer
Ne znam sto je ova fama ovolika oce li se ko vakcinisat ili nece, dje to pise da vakcinisani ne prenose virus, ne mogu da dobiju tezu sliku i zavrse u bolnicu...govorili su vakcina ce da sprijeci transmisiju (nije tacno, cak neki idu toliko daleko da ona izaziva mutaciju i nove sojeve), zatim da je 98% efikasna (nije tacno, pokazalo se da je stvarnost neka oko 60%), govorili su da cak ko je prelezao koronu i primi fajzera imace dozivotni imunitet (opet laz), znaci sve sto su pricali je laz i sad treba neko posle toga da kaze ma nema veze daj taj eksperiment pa sta bude...ja sam prelezao koronu bez ikakvih posledica i znam dosta mojih vrsnjaka i mladjih koji su bez ikakvih problema prelezali a nisu se vakcinisali, e sad smatram da stariji ljudi i hronicni bolesnici bi trebalo da prime jer je njima svaka prehlada rizicna pa tako i ovaj virus koji izgleda odma trigeruje slabe tacke u organizam i napravi ogromnu stetu, sto kod mladih i zdravih ljudi nije tako, vec kao obicna prehlada.
E sad sto je tolika pomama da se vakcinisu mladi zdravi ljudi (da ne pominjem djecu sto mi je tek besmisleno) stvarno mi nije jasno, kad vidimo da skoro svi umrli kod nas su stariji ljudi ili hronicni bolesnici, tako da skalajte malo, ja kao osoba koja je prelezala koronu i dalje kad ulazim u zatvoreni prostor nosim masku, izbjegavam guzve, dok ce vakcinisani sad da se raspistolje jer vecina gradjana ovdje misli da vakcina te stiti od virusa tj. da ne moze da se zarazi i kad pokusas da objasnis da nije tako nego da pomaze u nekim procentima da sprijeci teze oboljenje smiju ti se i misle da si lud i budala, ali dobro to je drzava kriva koja ni sama ne umije da objasni kako vakcina zapravo funkcionise, onda niko vise ne prica o jacanju imuniteta, nikakvih emisija nista, samo vakcinisi se i to je to, ako da ce to nesto da rijesi, a vidimo da svudje po svjetu je opet haos dje je stopa vakcinisanih ogromna, znaci nista ne rijesava...
Mene isto tako interesuje lijek Ivermektin, zasto je odjednom proglasn kao smrtonosan, zar nisu Trampa lijecili i pokazali da je efikasan, zasto niko ne prica o lijeku u vidu obicne tablete vec samo vakcine vakcine, treca, cetvrta peta doza i osmjeh na licima farmaceutsdkih kuca jer ce imati prihoda 40 milijardi, presmijesno...