Ja to radim evo već 10 godina i siguran sam da sam na svakodnevne trgovine uštedio hiljade eura...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Printable View
Ja to radim evo već 10 godina i siguran sam da sam na svakodnevne trgovine uštedio hiljade eura...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Jedina zemlja koja nema neku price match app
Tj ne mogu da se grijesim mozda je bila jedna nekad davno ali opet sve je to slabo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A toboš ima nešto no čim vidim da nema ni 300 proizvoda, mrka je tu kapa... https://cijene.me/
Zbilja ljudi obzirom da je temu tema
M post ili kako li se zove je preuzeo moju posiljku ima i 10 dana, dostavljaju li oni uopste to ili da se ja cimam i idem
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Je l to ovaj
https://www.lidl.rs/p/ultimate-speed...0-h5/p10051023
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Ima li kakav kupon kod, ili kakva fora za onaj cash back? nesto su se stisnuli, a treba da porucim oko 200e nekih dzidzamidza :)
ne pamtim kad su mi dali opciju neku, a s pocetka je bilo svega
otvori novi profil :D
https://i.ibb.co/bRNN0Wbt/Screenshot-1.png
A vjerovatno jeste, ako je Parker starter to je to.. ne vjerujem da imaju vise modela istog brenda.
A Parkera ima i u Lidl-u i u Kaufland-u ali tog startera nikad nema u ovim DBV prodavnicama.. samo u katalozima i reklamama.
Transfera dostava,def najgora moguce za dostavu. Od utorka kod kurira, naravno.
Naravno dobice[emoji107],i napisacu nezadovoljstvo.
Trenutno mislim da u Baru preko 5 ekipa koje radi za njih i dostavljau po parkingu sportskog centra,u Susanj iza igraonice.
Uzas
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Treba razumjeti da pristizu na hiljade paketa svakog dana…
Posta srbije automatizovali naplatu i za najmanje pakete - uzimaju 200 din za “podnosenje” (iako je automatizovano), 60 dinara za uplatu i 20% PDV na deklarisanu vrijednost. Bar se ne zadrzava na carini.
Ne vazi za pakete sa Temu. Oni se isporucuju bez dodatnih troskova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koga da razumijem? Ti se salis vjerovatno. Prije stize do Pg,nego iz Pg do Bara realno. Iskreno da je nesto nebitno briga bi me bilo,nego dijete treba da ide takmicenje u plesu sjutra,posle nas narucili iz kluba oni su vec dobili.
Attachment 180374 Može li neko da mi objasni, da li je ovo stvarno ili neka prevara? Ako sam dobro shvatio, treba da kupim nešto , da bi dobio dodatne novčiće (1.20) i onda imam pravo na besplatnu trgovinu u vrijednosti od 120€ ?
A da.bi dobio to 1.2 novcica vjv treba da potrosis 150e... Bas se kupe jadno, tipa trgovina od 30e doda 0.2 novvica
Tu es mon hero.
Meni je neki nervozni taksista donosio, pa se ljutio sto necu na ulicu da ga cekam, nego mora do kuce da skrene 100m.
U susanj iza vrtica na parking. Kazu pozovite 3min prije da spremimo paket.
3x zovem toliko isto odbijen poziv.
Podjem tamo, iz stana iznose paketi(zemljo Indijo zlatna si). Prezime pogrijesio,donio pogresan paket. Negativna ocjena,na temu momentalno isla dal ste zadovoljni.
Pominjao sam ih ima preko mjesec dana...
I ja sam zvao unaprijed kao sto pise u poruci, jave se i kazu "zovi kad budes tu".. Ja rekoh za 5 min sam tu.. Oni kao "ok, vazi". Ja tu, cekam, nisam sam. Opet zovi "evo za 2 min". Ja sam 15 minuta cekao da se spusti sa paketom a ovi sto su bili vec tu su cekali i duze.
Zadnji put isto Tranferra ali iza pekare Montenegro, dje je prije bio neki krojac ili sivac sto bi Pikac rekao...
Nema ulaza odakle ne iznose TEMU pakete...
Ja u HN još uvjek dobijam na adresu pakete .....jednom mi se desilo da sam dobio sms sa adresom gdje mogu preuzeti paket, neka rupetina od poslovnog prostora je bila u pitanju, više podrum, i od tada nikad više.
Zadnjih 8 narudžbi mi stoji na carinu ima 7-8dana, rece mi drug kod njega isto, cuh se sa postarom i kaze da ce izgleda da pocnu da naplacuju i Temu posiljke?
Oni vec “naplacuju” temu posiljke. Pa bi bilo glupo da to rade jos jednom pri podizanju. Ukalkulisan je PDV na sajtu i onda zbirno carine robu kada stigne u CG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne stoji na carini no kod kurira, tako je i meni 5x se ponovio status isti, da je na carini. A juce onda paket donesen odjednom, a da nije mijenjao status. Transfera je bila
Transfera je najgora,to smo konstatovali svi.
Moze da se desi da ti stigne normalno,a veca vjerovatnoća da će kasniti. Jer imaju vise ti kurira u okviru grada