Originally Posted by
_HokutoNoKen_
Necu da ulazim ni u kakve detaljne analize meca. Samo ocu da se OD SRCA zahvalim fudbalerima, jer su nasi junaci, i da kazem da JEDVA CEKAM sljedece kvalifikacije, i nove uspjehe! Za mene su oni pobjednici samo sto su stigli do baraza, a preksinoc su pruzili BAS ONAKVU partiju kakvu sam se nadao da ce pruzit. Jes' da su malo stidljivo poceli, ali kad su napali, napali su junacki. SVI DO JEDNOG su se borili, i samo to sam htio. Stvarali smo sanse, nismo imali srece, i to je sve. I da kazem da je Vucinic konacno odgovorio na kritike svih, i odigrao ODLICNU utakmicu. Grizao je, borio se. Samo to od njih trazim. I naravno, navijanje je bilo fenomenalno, posebno poslije utakmice. Samo pogledajte kakvi su utisci Ceha, jebote, koji su odusevljeni. Ja sam na zapad bio, a bez glasa sam ostao. Mogu reci da sam ja, sa 3 druga digao vecinu zapada na noge. Ne navijanjem, nego jer nisam htio da sjedim :mrgreen: Nisam navikao :D. Super je bilo, utakmica odlicna, i za pamcenje. SVAKA CAST MOMCI!! BRAZIL NAS CEKA!!!!